Daro_K 17.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Tomaszu - licze na dodatkowe wyjaśnenia, te mnie nie przekonały, zresztą chyba tak naprawdę na to nie liczyłeś Co do jedzonka i picia to i tak musi zawiązać się komitet, który ustali szczegóły i nie potrzebny tu jest Muratorski wysoki poziom. Ważne, by było ciepłe jedzonko dla mięsożerców i „wegetarian”, piciu dla abstynentów i „smakoszy”. A pomysł miejsca z wiatą - super!! Miejsce też mi wychodzi Koło lub Konin. Łódź - byłem tam konferencji - ceny bliskie Warszawie, jeśli ktoś pyta o nocleg. Mijesce z noclegiem z wiatą - może być zarazerwowane na ślub rok wcześniej i to bez względu na miejsce w kraju.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 W sprawie jedzenia to wystarczy dogadać sie z jakąś knajpą robiącą garmażerkę swoją i taką, któr amoże rozstawić np. swoje stanowisko z kiełbaską, szaszłykami, grochówką, hamburgerami, itp... jednym słowem kuchnia polowa, za odpłatnością w rozsądnych pieniażkach. Wówczas każdy sam decyduje co je, co lubi i za ile Uniknie się tez chyba niepotrzebnych zbiórek pieniedzy na ten cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ile osób było na poprzednich spotkaniach? No i czy jeśli impreza będzie odpłatna to też zjawi się podobna ilość. Byłem na wszystkich spotkaniach będę i na tym. Najchętniej z dzieciakami. Ale jeśli ma to być impreza późno wieczorna pod gołym niebem gdzie trzeba będzie dojechać samochodem to raczej nie przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 W sprawie jedzenia to wystarczy dogadać sie z jakąś knajpą robiącą garmażerkę swoją i taką, któr amoże rozstawić np. swoje stanowisko z kiełbaską, szaszłykami, grochówką, hamburgerami, itp... jednym słowem kuchnia polowa, za odpłatnością w rozsądnych pieniażkach. Wówczas każdy sam decyduje co je, co lubi i za ile Uniknie się tez chyba niepotrzebnych zbiórek pieniedzy na ten cel. Już wcześniej padł ten pomysł i myślę, ze to jest świetny pomysł pod warunkiem, że np. w miejscu które wybierzemy będzie to dozwolone , czyli żeby np. po godzinie nie przyszła straż miejska i nie poprosiła sprzedawców o zezwolenie . Nefer- jak bedziesz cykać te świeże foty to może mogłabyś dowiedzieć się o szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ile osób było na poprzednich spotkaniach? No i czy jeśli impreza będzie odpłatna to też zjawi się podobna ilość. Byłem na wszystkich spotkaniach będę i na tym. Najchętniej z dzieciakami. Ale jeśli ma to być impreza późno wieczorna pod gołym niebem gdzie trzeba będzie dojechać samochodem to raczej nie przyjadę. Myślę, że koncpecja sie rodzi i masz na nią wpływ. Koszty będą na 100%. Więc może zrobimy falę lokalnych spotkań i podzielimy się frekwencją i zdjęciami na ogólnym forum. Wrocław spotyka się w różnych konfiguracjach od czasu do czasu, więc dla nas to nie nowina. Wrocław - The Meeting Place Fala, może przebiegać przez kraj w odstępach tygdoniowych, by uparci turyści odwiedzili kilka miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 17.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ja nie chce w czerwcu, bo 6go mam Cavikade, a pozniej moze wreszcie chlopa zobacze - wybywam na 2 lyki. Niniejszym: w maju poprosze Moze Redakcja zorganizuje, a my sie zaplacimy? Warszawa jest oki. Wroclaw tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 lokalne spotkania pewnie że są .... ludziska się ze soba spotykaja i to wiadomo wszem i wobec i jest to fajne i super i także bywałam na naszych rybnnickookręgowych spotkankach , na krakowskie także się wybierałam ale nie dotarłam ostatecznie ale musi być to jedno wieeeeeelkie tradycyjne doroczne spotkanie i do tego tu zmierzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 lokalne spotkania pewnie że są .... ludziska się ze soba spotykaja i to wiadomo wszem i wobec i jest to fajne i super i także bywałam na naszych rybnnickookręgowych spotkankach , na krakowskie także się wybierałam ale nie dotarłam ostatecznie ale musi być to jedno wieeeeeelkie tradycyjne doroczne spotkanie i do tego tu zmierzamy Zgadzam się z Tobą Daggulko. Musi być jedno wieeeeeeelkie , tradycyjne, doroczne spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Z tym "wieeeelkie" to nie przesadzajmy. Były to raczej kameralne spotkania. Szczególnie to ostatnie było zorganizowane w bardzo wąskim gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 no własnie nie wiem dlaczego - przecież każdy miał okazję wpisać się na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Z tym "wieeeelkie" to nie przesadzajmy. Były to raczej kameralne spotkania. Szczególnie to ostatnie było zorganizowane w bardzo wąskim gronie. Jezier, a plenerowe spotkanie w Wiosce Modelowej? Było bardzo fajne i "ludne". Te organizowane w zamkniętych pomieszczeniach musiały być ograniczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 To prawda to spotkanie w wiosce budowlanej mogło zgromadzić ze 200 osób. Na wspólnym zdjęciu jest niecałe 150 osób. To pokazuje, że jeśli zależy nam na jak największej liczbie forumowiczów to dobrze byłoby zorganizować taki piknik rodzinny w środku dnia. Najlepiej gdyby dzieci miały atrakcje dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 chyba czas się dowiedzieć (już Tomkiem na priv o tym gadamy ) co potrzeba i ile środków żeby ponownie zrobić w wiosce budowlanej: tam zaplecze jest , kibelek jest, parking jest, możnaby jak Mayland pisze wynająć firmę z żarełkiem i napitkiem - każdy by se zamówił, zapłacił i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 17.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Całkiem niekiepska idea. Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ja się wklepałam na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 daggulka myslę, że to najlepszy pomysł. Park Młociński też jest oki, ale pogoda może być różna i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 TomKa, Mayland .... mam nadzieje, że Was nie zabraknie ... wpisywać na listę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 do listy dołączyłam służę swą pomocą - pogadam z Neferką na realu co i jak żeby wszystko usprawnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich a termin ? może po Bozym Ciele (11 czerwiec) moze 13 i 14 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich chyba raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts