stukpuk 10.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Coś się zmieniło bo dawno tutaj nie byłem Dalej jest ten zlot aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.06.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no wiesz? ja juz mam wszystko zaplanowane i załatwione , a Ty sie pytasz czy się zlot odbędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 daga ? co zakladasz ??? zawsze obie mamy podobny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.06.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 kochana ... od tygodnia nic innego nie robie tylko siedze na allegro i szukam ....szukam ...szukam .... i nic znaleźć nie umiem ....masakra po sklepach połaziłam wczoraj, ale też nic ciekawego .... nie wiem, nago chyba pójde czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 kochana ... od tygodnia nic innego nie robie tylko siedze na allegro i szukam ....szukam ...szukam .... i nic znaleźć nie umiem ....masakra po sklepach połaziłam wczoraj, ale też nic ciekawego .... nie wiem, nago chyba pójde czy cuś i że ja też mam iść nago ?? a myślałam że chociaż tu nie będzie problemu z ubiorem a wy szukacie w necie, sklepach a może w szafie poszukacie ach te kobiety..... no dobra to dajcie znac co zakladacie żebym się nie wyróżniała skromnoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 kochana ... od tygodnia nic innego nie robie tylko siedze na allegro i szukam ....szukam ...szukam .... i nic znaleźć nie umiem ....masakra po sklepach połaziłam wczoraj, ale też nic ciekawego .... nie wiem, nago chyba pójde czy cuś i że ja też mam iść nago ?? a myślałam że chociaż tu nie będzie problemu z ubiorem a wy szukacie w necie, sklepach a może w szafie poszukacie ach te kobiety..... no dobra to dajcie znac co zakladacie żebym się nie wyróżniała skromnoscią Nie no, listek figowy trzeba jednak miec, dzieci tam beda przeciez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.06.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 a serio ... tak sobie myslę, że to przecież nie pokaz mody ostatecznie, tylko imprezka w plenerze a'la piknik .... na zlocie w Urzucie 2 lata temu raczej swobodne stroje królowały , żadnych ekstrawagancji ..... tym razem niech i tak będzie .... trza do szafy zajrzeć - okazja przynajmniej coby przejrzeć ciuchy , bo sama nie wiem tak do końca co tam mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Daggulka, ja Cie rozumiem, ze chcialabys sie wszystkim zajac, ale daj sie ludziom ubierac w co chca, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.06.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no ale ja myślę o ubieraniu siebie - tylko głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Daggulka, ja Cie rozumiem, ze chcialabys sie wszystkim zajac, ale daj sie ludziom ubierac w co chca, OK? Małgoś masz rację - to ja lece do Paryża na haute coutur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Daggulka, ja Cie rozumiem, ze chcialabys sie wszystkim zajac, ale daj sie ludziom ubierac w co chca, OK? Małgoś masz rację - to ja lece do Paryża na haute coutur Nie przyznawalam sie, ale ja do Mediolanu chce jeszcze skoczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Daggulka, ja Cie rozumiem, ze chcialabys sie wszystkim zajac, ale daj sie ludziom ubierac w co chca, OK? Małgoś masz rację - to ja lece do Paryża na haute coutur Nie przyznawalam sie, ale ja do Mediolanu chce jeszcze skoczyc. no, no, kochaniutka to mnie zagięłaś a co chcesz tam robić zdradź trochę rombka tajemnicy wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Daggulka, ja Cie rozumiem, ze chcialabys sie wszystkim zajac, ale daj sie ludziom ubierac w co chca, OK? Małgoś masz rację - to ja lece do Paryża na haute coutur Nie przyznawalam sie, ale ja do Mediolanu chce jeszcze skoczyc. no, no, kochaniutka to mnie zagięłaś a co chcesz tam robić zdradź trochę rombka tajemnicy wyjazdu Jeszcze nie wiem. Na razie szukam sponsora na ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Daggulka, ja Cie rozumiem, ze chcialabys sie wszystkim zajac, ale daj sie ludziom ubierac w co chca, OK? Małgoś masz rację - to ja lece do Paryża na haute coutur Nie przyznawalam sie, ale ja do Mediolanu chce jeszcze skoczyc. no, no, kochaniutka to mnie zagięłaś a co chcesz tam robić zdradź trochę rombka tajemnicy wyjazdu Jeszcze nie wiem. Na razie szukam sponsora na ten wyjazd. A ja szukam sponsorów na Zlot to prawie to samo, z tym, że "prawie" poobno robi różnicę ..... a gdzie szukasz tego sponsora to moze i ja tam poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Daggulka, ja Cie rozumiem, ze chcialabys sie wszystkim zajac, ale daj sie ludziom ubierac w co chca, OK? Małgoś masz rację - to ja lece do Paryża na haute coutur Nie przyznawalam sie, ale ja do Mediolanu chce jeszcze skoczyc. no, no, kochaniutka to mnie zagięłaś a co chcesz tam robić zdradź trochę rombka tajemnicy wyjazdu Jeszcze nie wiem. Na razie szukam sponsora na ten wyjazd. A ja szukam sponsorów na Zlot to prawie to samo, z tym, że "prawie" poobno robi różnicę ..... a gdzie szukasz tego sponsora to moze i ja tam poszukam Jak znajde to sie dowiesz pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Daggulka, ja Cie rozumiem, ze chcialabys sie wszystkim zajac, ale daj sie ludziom ubierac w co chca, OK? Małgoś masz rację - to ja lece do Paryża na haute coutur Nie przyznawalam sie, ale ja do Mediolanu chce jeszcze skoczyc. no, no, kochaniutka to mnie zagięłaś a co chcesz tam robić zdradź trochę rombka tajemnicy wyjazdu Jeszcze nie wiem. Na razie szukam sponsora na ten wyjazd. A ja szukam sponsorów na Zlot to prawie to samo, z tym, że "prawie" poobno robi różnicę ..... a gdzie szukasz tego sponsora to moze i ja tam poszukam Jak znajde to sie dowiesz pierwsza. oki tylko szukaj takiego co by i dla mnie styknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 kochana ... od tygodnia nic innego nie robie tylko siedze na allegro i szukam ....szukam ...szukam .... i nic znaleźć nie umiem ....masakra po sklepach połaziłam wczoraj, ale też nic ciekawego .... nie wiem, nago chyba pójde czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.06.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dobra dobra - się nie obawiaj .... do tego nie dopuszczę ... mogliby sie goście w popłochu rozbiec czy Wy wiecie, że heszcze tylko dwa tygodnie do zlotu ???!!! ALE TO ZLECIAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.06.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dobra dobra - się nie obawiaj .... do tego nie dopuszczę ... mogliby sie goście w popłochu rozbiec czy Wy wiecie, że heszcze tylko dwa tygodnie do zlotu ???!!! ALE TO ZLECIAŁO ojej, ojej, zleciało i zleci.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 11.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 kochana ... od tygodnia nic innego nie robie tylko siedze na allegro i szukam ....szukam ...szukam .... i nic znaleźć nie umiem ....masakra po sklepach połaziłam wczoraj, ale też nic ciekawego .... nie wiem, nago chyba pójde czy cuś i że ja też mam iść nago ?? a myślałam że chociaż tu nie będzie problemu z ubiorem a wy szukacie w necie, sklepach a może w szafie poszukacie ach te kobiety..... no dobra to dajcie znac co zakladacie żebym się nie wyróżniała skromnoscią A panów jaki strój będzie obowiązywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts