daggulka 11.06.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 niezobowiązujący czyli tak, żeby wygodnie było ...no i koniecznie coś na wieczór z długim rękawem coby nas komary nie zeżarły żywcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 11.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 niezobowiązujący czyli tak, żeby wygodnie było ...no i koniecznie coś na wieczór z długim rękawem coby nas komary nie zeżarły żywcem ufff a już białą koszulę prasowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 niezobowiązujący czyli tak, żeby wygodnie było ...no i koniecznie coś na wieczór z długim rękawem coby nas komary nie zeżarły żywcem ufff a już białą koszulę prasowałem A ja bardzo lubie facetow w bialych koszulach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 niezobowiązujący czyli tak, żeby wygodnie było ...no i koniecznie coś na wieczór z długim rękawem coby nas komary nie zeżarły żywcem ufff a już białą koszulę prasowałem A ja bardzo lubie facetow w bialych koszulach. ja wolę w niebieskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 niezobowiązujący czyli tak, żeby wygodnie było ...no i koniecznie coś na wieczór z długim rękawem coby nas komary nie zeżarły żywcem ufff a już białą koszulę prasowałem A ja bardzo lubie facetow w bialych koszulach. ja wolę w niebieskich Niebieska koszula to mi sie z Kwachem kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 niezobowiązujący czyli tak, żeby wygodnie było ...no i koniecznie coś na wieczór z długim rękawem coby nas komary nie zeżarły żywcem ufff a już białą koszulę prasowałem A ja bardzo lubie facetow w bialych koszulach. ja wolę w niebieskich Niebieska koszula to mi sie z Kwachem kojarzy... mnie biała z "wielebnymi" albo szkolna akademią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 11.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 O tym samym pomyślałem , ale kto co lubi :) bez skojarzeń , hm może się zastanowię nad tą białą koszulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Zawsze mozna koloratke w domu zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.06.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 faceci to mają fajnie: spodnie + koszula tudzież koszulka , a baby .... : spodnie długie , rybaczki, , spódnica mini, spódnica midi, spódnica maxi, sukienka krótka, sukienka długa ..... oraz bluzka, koszula, top, gorset, tunika..... masakra nienawidzę kupować ciuchów ... przed zakupami bez kija do mnie lepiej nie podchodzić i nalepiej żebym poszła sama coby nikogo nie uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A ze tak powiem buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.06.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no- małgoś , zapomniałam , i jeszcze buty .... półbuty takie siakie owakie , czułenka , sandałki, klapeczki , kozaczki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Aaaaaaa torebka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.06.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 noooo, podstawa ...... torebka, kuferek, plecaczek, do reki, na ramię , z materiału czy ze skóry i korale, wisiorek , bransoletka, kolia, obróżka, pierścionki, kolczyki ..... i szminka, kredka, korektor, puder, cienie..... i fryzjer , kosmetyczka, , manicure, pedicure, laserowa depilacja, solarium ..... uffffffffffffff ..... cięzki żywot kobiet które należą do gatunku tych raczej leżących i pachnących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 fryzjer, kosmetyczka, manicure, pedicure, laserowa depilacja, solarium ..... Wszystko oprocz solarium (bron Panie Boze) i laserowej depilacji (kryzys) zaliczam. O bieliznie nie zapomnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 11.06.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 i pomyślec że to wszystko aby się pokazać przed drugą Kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Facetow latwiej jest zmylic odkrytym dekoltem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.06.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 niezobowiązujący czyli tak, żeby wygodnie było ...no i koniecznie coś na wieczór z długim rękawem coby nas komary nie zeżarły żywcem ufff a już białą koszulę prasowałem A ja bardzo lubie facetow w bialych koszulach. najlepiej lniana i dżiny do tego a na nogach japonki - i mnie juz nic nie trzeba no ewentualnie lekkie mokasynki takie ten tego włoskie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.06.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Facetow latwiej jest zmylic odkrytym dekoltem. no właśnie ... łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 11.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Facetow latwiej jest zmylic odkrytym dekoltem. no właśnie ... łatwizna no nie każdego , nie jestem fanem dużych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Facetow latwiej jest zmylic odkrytym dekoltem. no właśnie ... łatwizna no nie każdego , nie jestem fanem dużych Ale ja tylko o dekolcie mowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts