zuznka 11.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Facetow latwiej jest zmylic odkrytym dekoltem. no właśnie ... łatwizna no nie każdego , nie jestem fanem dużych Ale ja tylko o dekolcie mowie... Eugeniusz pewnie też zapewne woli małe dekoldy.....wręcz pewnie golfy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.06.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 zara stuk przyleci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 zara stuk przyleci .... myślisz że już zapach tematyczny do niego doleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.06.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 jeśli jest na forum, to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 zara stuk przyleci .... Coś mnie omineło? Chyba musze poczytać ..... Obgadujecie mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ja tam chyba założe mundur.................. A jak panie mają problem to ja moge pomóc i dopasować każdej z osobna.......... Daggulka na pierwszy ogień........będzie łatwo bo najmniej założy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no nie, Daggulka to chyba bardzo dobrze zna Stuka, skoro wiedziała że zaraz tu bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 11.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 ale uderzyły w stół i już jest hm, myślałem o dekoldach - w pracy nie wskazane pracownicy nie mogą się skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no nie, Daggulka to chyba bardzo dobrze zna Stuka, skoro wiedziała że zaraz tu bedzie Daggulke znam tylko "platonicznie" nie mylić z "organoleptycznie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.06.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no nie, Daggulka to chyba bardzo dobrze zna Stuka niekiedy aż mnie to przeraża Stuk ... w mundurze Ci dobrze, możesz tak przyjechać ....tylko wiesz z czym to się wiąże? od kobit się nie opędzisz ....a nie wiem co na to Twoja żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.06.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 hm, myślałem o dekoldach - w pracy nie wskazane pracownicy nie mogą się skupić no tak, niedobrze - wydajność się zmniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no nie, Daggulka to chyba bardzo dobrze zna Stuka niekiedy aż mnie to przeraża Stuk ... w mundurze Ci dobrze, możesz tak przyjechać ....tylko wiesz z czym to się wiąże? od kobit się nie opędzisz ....a nie wiem co na to Twoja żona no, no i ciekawe skąd to wie a żonie znajdziemy coś dla kontrastu, znaczy się kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no nie, Daggulka to chyba bardzo dobrze zna Stuka niekiedy aż mnie to przeraża Stuk ... w mundurze Ci dobrze, możesz tak przyjechać ....tylko wiesz z czym to się wiąże? od kobit się nie opędzisz ....a nie wiem co na to Twoja żona Ten mundur trzeba przemyśleć można by jakieś manewry zrobić......... Żonie dam na kino i zostawie w stolicy....... niech kobiecina ma coś z życia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 11.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 hm, myślałem o dekoldach - w pracy nie wskazane pracownicy nie mogą się skupić no tak, niedobrze - wydajność się zmniejsza ale na spotkaniu najwyżej panowie będą rozkojarzeni - ale nie pogadasz wtedy z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 11.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no nie, Daggulka to chyba bardzo dobrze zna Stuka niekiedy aż mnie to przeraża Stuk ... w mundurze Ci dobrze, możesz tak przyjechać ....tylko wiesz z czym to się wiąże? od kobit się nie opędzisz ....a nie wiem co na to Twoja żona Ten mundur trzeba przemyśleć można by jakieś manewry zrobić......... Żonie dam na kino i zostawie w stolicy....... niech kobiecina ma coś z życia.... stuku trochę kultury może teatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no nie, Daggulka to chyba bardzo dobrze zna Stuka niekiedy aż mnie to przeraża Stuk ... w mundurze Ci dobrze, możesz tak przyjechać ....tylko wiesz z czym to się wiąże? od kobit się nie opędzisz ....a nie wiem co na to Twoja żona no, no i ciekawe skąd to wie a żonie znajdziemy coś dla kontrastu, znaczy się kogoś A szukajcie...........obym miał obie łapki sprawne i wolne ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no nie, Daggulka to chyba bardzo dobrze zna Stuka niekiedy aż mnie to przeraża Stuk ... w mundurze Ci dobrze, możesz tak przyjechać ....tylko wiesz z czym to się wiąże? od kobit się nie opędzisz ....a nie wiem co na to Twoja żona no, no i ciekawe skąd to wie a żonie znajdziemy coś dla kontrastu, znaczy się kogoś A szukajcie...........obym miał obie łapki sprawne i wolne ........... to ja ci żonę ratuję przed kinem ( wszak sam napisałeś że ją do kina poslesz - a może na film lepiej co......... ) i wsród "swoich" ją "ulokuję" a ten kontrast to damskie towarzystwo bo chętnie poznam twą żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no nie, Daggulka to chyba bardzo dobrze zna Stuka niekiedy aż mnie to przeraża Stuk ... w mundurze Ci dobrze, możesz tak przyjechać ....tylko wiesz z czym to się wiąże? od kobit się nie opędzisz ....a nie wiem co na to Twoja żona no, no i ciekawe skąd to wie a żonie znajdziemy coś dla kontrastu, znaczy się kogoś A szukajcie...........obym miał obie łapki sprawne i wolne ........... to ja ci żonę ratuję przed kinem ( wszak sam napisałeś że ją do kina poslesz - a może na film lepiej co......... ) i wsród "swoich" ją "ulokuję" a ten kontrast to damskie towarzystwo bo chętnie poznam twą żonę A tam......., żona zwykła.............. (zaraz szmatą dostane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no nie, Daggulka to chyba bardzo dobrze zna Stuka niekiedy aż mnie to przeraża Stuk ... w mundurze Ci dobrze, możesz tak przyjechać ....tylko wiesz z czym to się wiąże? od kobit się nie opędzisz ....a nie wiem co na to Twoja żona no, no i ciekawe skąd to wie a żonie znajdziemy coś dla kontrastu, znaczy się kogoś A szukajcie...........obym miał obie łapki sprawne i wolne ........... to ja ci żonę ratuję przed kinem ( wszak sam napisałeś że ją do kina poslesz - a może na film lepiej co......... ) i wsród "swoich" ją "ulokuję" a ten kontrast to damskie towarzystwo bo chętnie poznam twą żonę A tam......., żona zwykła.............. (zaraz szmatą dostane ) znowu szmatą ...................wymyśl coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 U mnie w domu to żona wymyśla kary cielesne............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts