Eugeniusz_ 12.06.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nio podobno człowiekowi zmienia się co 7 lat :) zależy co .... no nie za dużo chciałabyś wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.06.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 no powiedz mi , proszę....proszę ....proszę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 masz okazję aby to zmienić i zaskoczyć forumowiczów i nie tylko No własnie .................zaskocz nas obiecuje udawać zdziwionego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 szczerze: nie wyobrażam sobie siebie w sukience, ale dla świętego spokoju przymierzę jutro ze dwie na zakupach Ja to mam wyobraźnie.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 szczerze: nie wyobrażam sobie siebie w sukience, ale dla świętego spokoju przymierzę jutro ze dwie na zakupach Ja to mam wyobraźnie.................. ale żeby kobiety namawiać do Kobiecości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.06.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ok, obiecuję że wypracuję jakiś kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 ok, obiecuję że wypracuję jakiś kompromis Ty się nie wykręcaj tylko kiecki szukaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I czekamy na propozycje! Pomożemy się zdecydować Najlepiej żeby do pokrycia dachowego pasowało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.06.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 niestety raczej się nieodważę na kieckę ...no ale przeciez nie będziemy się rozwodzić nad strojem daggulki ....gwarantuję, że i bez tego będzie na czym oko zawiesić ... przecież na forum same gryfne babki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.06.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 PROŚBA DO MIEJSCOWYCH: czy jest ktoś, kto będzie jechał z Warszawy i o konkretnej godzinie mógłby odebrać sirotki z dworca? pewnie bedzie więcej takich osób które pociągiem przyjadą , wierzę w forumowiczów i mam taką propozycję: ponieważ oficjalna część spotkania zaczyna się o godzinie 13 , więc na ten przyklad o godzinie 12 niech się zbiorą wszystkie sirotki na dworcu w jakimś umówionym miejscu i miejscowi podjadą i zabiorą .... czy sirotki zdążą być najpóźniej na 12 na dworcu? co na to miejscowi? bardzo proszę o odzew żeby sirotki się już nie martwiły swoim losem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dziękuję Ci dobra kobieto teraz to ja muszę przyjechać, choćbym dzieci miała same zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.06.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 PROŚBA DO MIEJSCOWYCH: czy jest ktoś, kto będzie jechał z Warszawy i o konkretnej godzinie mógłby odebrać sirotki z dworca? .... czy sirotki zdążą być najpóźniej na 12 na dworcu? co na to miejscowi? bardzo proszę o odzew żeby sirotki się już nie martwiły swoim losem [/b][/size][/color] mogę przejeżdżać obok dworca centralnego lub zachodniego, jak ktoś jest zainteresowany proszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.06.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ZAINTERESOWANYCH POMOCĄ SIEROTKOM ZAPRASZAM DO DYSKUSJI TUTAJ: http://forum.muratordom.pl/prosba-o-pomoc-sprawy-organizacyjne,t160757.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Propozycja dla panów niezdecydowanych na kreacje! http://diores.pl/images/abig/dreangirl/4892.jpg Daggulka!!!!!! Ty mi przypomnij o tym krzaczku dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.06.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ok, przypominam o krzaczku nie przejmuj sę tak tym ... jak zapomnisz to bedzie okazja do wizyty na śląsku cieszyńskim propozycja ubioru dla Panów bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 muszę Cię rozczarować ....nie chadzam w sukienkach Dagullka toś Ty mężczyzna???? no raczej nie .... hm.... nie, na pewno nie po prostu nie chodzę w sukienkach i spódniczkach .... nawet na własnym ślubie wystąpiłam w spodnium .... nie mam w szafie ani jednej spódnicy czy sukienki właściwie to nie wiem dlaczego ... w zasadzie jedyną szczupłą częścią mojego ciała są właśnie nogi no ale tak już mam ... nie lubię i tyle u mnie włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.06.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dobra dobra ... na zdjęciach widziałam ... fajna z ciebie kobitka, bez ściemy proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 kiecek nie noszę i po tym wnosisz,żem fajna mam nadzieje,że potwierdzisz to za kilka tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Czy w tym towarzystwie wszyscy noszą spodnie? Nie załamujcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.06.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Czy w tym towarzystwie wszyscy noszą spodnie? my tak, ale nie wiem jak Ty .... kieckę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Czy w tym towarzystwie wszyscy noszą spodnie? my tak, ale nie wiem jak Ty .... kieckę? Raz założyłem sukienke, ale to było na studiach i po pijaku, to chyba się nie liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts