daggulka 14.06.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dawaj fotę , ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dawaj fotę , ocenimy Dawno nie widziałem tego zdjęcia ,nie wiem gdzie teraz jest Ale podobno nogi mam zgrabne.............. włochate , ale mają to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ale walicie Offa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.06.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 WROCŁAW - POTRZEBAN KREW NATYCHMIAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczegóły tutaj na ostatniej stronie: http://forum.muratordom.pl/dziennik-secama-reaktywacja,t107195.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 15.06.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 co na to miejscowi? bardzo proszę o odzew żeby sirotki się już nie martwiły swoim losem Niech sie sirotki nie martwią. Co prawda to nie po drodze, ale zglaszam sie na taksiarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.06.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 super, Depi a powiedz mi ... piątkowa biforka aktualna ? bo wiesz .... my z Edzia w piątek rano wyjeżdżamy , wczesnym popołudniem bedziemy już w okolicy ... a i Twoje ręce i usta się przydadzą ...oczywiście do dmuchania .... balonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 15.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a i Twoje ręce i usta się przydadzą ...oczywiście do dmuchania .... balonów Matko jedyna... Dobrze, że Żona Ofca nie czyta Jasne, że biforka aktualna - moje ręcę i usta są do Waszej dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.06.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Daggulka jak już się upierasz,że sukienki nie założysz............to masz to http://bayimg.com/image/panjoaabp.jpg A dla panów jaki strój obowiązuje? [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.06.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Daggulka jak już się upierasz,że sukienki nie założysz............to masz to http://bayimg.com/image/panjoaabp.jpg A dla panów jaki strój obowiązuje? kochany - do tego stroju to jeszcze trza wygladać jak ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Na Zlocie będzie gość - Zapraszam do obejrzenia strony www tej osoby a przekonacie sie co zobaczycie na żywo bedac na spotkaniu i mozna bedzie zafudowac sobie takie cosik http://www.obrazynaszkle.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.06.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Zuzka - śliczne te obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Moze pani odda dla Tomka na licytacje chociaz jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.06.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Moze pani odda dla Tomka na licytacje chociaz jeden? a moze ktos wczesniej o tym pomyslał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Moze pani odda dla Tomka na licytacje chociaz jeden? a moze ktos wczesniej o tym pomyslał..... To dobrze, dobrze. Myslenie ma kolosalna przyszlosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.06.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Moze pani odda dla Tomka na licytacje chociaz jeden? a moze ktos wczesniej o tym pomyslał..... To dobrze, dobrze. Myslenie ma kolosalna przyszlosc. no, no, tak, tak.... nie wiem tylko co Pani Edyta przekaze na licytację ale co by to nie było to jej prace warte są żeby wysoko licytowac a wylicytowana kwote przeznaczyc na szczytny cel dlatego forumowicze : Pamietajcie o zabraniu ze soba odpowiednio wyposazonego portfela ( w gotóweczkę rzecz jasna bo zepsuł nam sie terminal a bankomatu na miejscu nie ma, no chyba ze ktos nam chce powierzyc karte z pinem ) a bedzie co licytowac, oj bedzie a jaki cel..................... wszyscy wiedzą wiec mam nadzieje ze nas nie zawiedziecie podnoszac raz za razem reke do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.06.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Przytaknę zuzance, a ze swojej strony dodam, iż mamy .....młotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.06.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Przytaknę zuzance, a ze swojej strony dodam, iż mamy .....młotek i to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki młotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.06.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dziś o 12 zamykam listę afterparterową !!!! kto jeszcze chętny na dziką imprezę w doborowym towarzystwie przy ognichu, grillu , z gitarami, śpiewami, tańcami ... do białego ranka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 O to, to ....szukałam, bo gdzieś czytałam o śpiewach przy ognisku i gitarze , czyli będzie jakiś chłopak/dziewczę z gitarą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.06.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 ło matko ... faktycznie ...miał byc Tedii z gitarą ... i co teraz? Tedii nie przyjedzie Pytanie do ludzisków ...... ma ktoś z afterparterowiczów gitarę i umiejętności? Mógłby zabrac i sie troche poudzielać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts