Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

do zlotu już niecały tydzień .... kilka ważnych informacji :

tak gwoli dościślenia .... żeby nikt nie poczuł się zawiedziony i każdy mnie namierzył w razie gdyby potrzebował :roll: : jestem głośna, mała, okularzasta, okrągła , nieurodziwa i z niezbyt yntelygentnym wyrazem twarzy :wink: :roll: ... do tego na zlocie będę stała w centralnym miejscu przy stole obwieszonym balonami ( punkt dowodzenia) ..... na pewno mnie poznacie :lol:

do stołu udekorowanego balonami (które mam nadzieje chopaki nadmuchają żeby nas z daleka było widać :oops: ) zapraszamy wszystkich przybyłych od razu po przybyciu :wink: .... tam będzie można odebrać identyfikatory i uiścić opłaty za wejściówkę oraz afterparty , oraz oddać fanty na licytację .... w punkcie dowodzenia bedzie można spotkać mnie, zuzanke , Edzię , Gawla oraz być może jeszcze wiele innych osób które wyrażą chęć pomocy czy choćby podtrzymania na duchu :wink: ... w każdym razie wszyscy będziemy czuwać żeby każdy dostał co trza :wink: :D

oficjalne przywitanie , na którym chcemy widzieć już wszystkich (bezwzględnie) - planujemy na godzinę 13 ... więc proszę sobie tak planowac czas, żeby o godzinie 13 być już z na miejscu ze swoim własnym osobistym identyfikatorem przypiętym na klacie :wink: :lol:

czy są jakieś pytania ?

będę odpowiadać do czwartku , w piątek rano wyjeżdżamy już do Warszawy i uchwytna będę tylko pod numerem telefonu komórkowego ( chętnie udostępnię na priv jeśli ktoś sobie życzy lub odczuwa potrzebę posiadania kontaktu na wszelki wypadek :wink: )

A ja tak przy okazji załączę (bo nie wiem czy było)

http://www.wioska.com/pl_polozenie.php

Al. Katowicka 265

05-831 Młochów, Urzut

tel.: 022 435 72 52

fax : 022 435 72 53

GPS

52° 03' 59'' N

20° 45' 02'' E

Nefcia - dzięki - jak zwykle jesteś niezastąpiona :D :D :D