zuznka 22.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jestem teraz w trakcie zmiany pracy więc dobrze że sobie dziś przypomniałem Brakuje normalnie czasu nawet na myślenie Pozdrawiam Do zobaczonka w piatek - moblizuję Ducha żebyście wcześniej ściagneli do mnie bo chciałabym z tobą co nie co potrenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jestem teraz w trakcie zmiany pracy więc dobrze że sobie dziś przypomniałem Brakuje normalnie czasu nawet na myślenie Pozdrawiam Do zobaczonka w piatek - moblizuję Ducha żebyście wcześniej ściagneli do mnie bo chciałabym z tobą co nie co potrenować Juz ja go zmobilizuje, nie boj nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 mobilizujcie, mobilizujcie .... musi być jak najwcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jestem teraz w trakcie zmiany pracy więc dobrze że sobie dziś przypomniałem Brakuje normalnie czasu nawet na myślenie Pozdrawiam Do zobaczonka w piatek - moblizuję Ducha żebyście wcześniej ściagneli do mnie bo chciałabym z tobą co nie co potrenować Juz ja go zmobilizuje, nie boj nic. wlasnie przeczytałam ze on przez serwowanie tobie sniadania nie moze wczesniej przyjechac moze jednak nie musisz jesc co.............. zjesz w Mc Donaldzie - tak dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jestem teraz w trakcie zmiany pracy więc dobrze że sobie dziś przypomniałem Brakuje normalnie czasu nawet na myślenie Pozdrawiam Do zobaczonka w piatek - moblizuję Ducha żebyście wcześniej ściagneli do mnie bo chciałabym z tobą co nie co potrenować Juz ja go zmobilizuje, nie boj nic. wlasnie przeczytałam ze on przez serwowanie tobie sniadania nie moze wczesniej przyjechac moze jednak nie musisz jesc co.............. zjesz w Mc Donaldzie - tak dla odmiany Nie lubie presji tak jak i Duch, wiec wyluzujcie dziewczyny. Po drugie, zalozylysmy sie z Nitu o Sambuke, nie odpuszcze. Po trzecie - ja na sniadanie jem tylko kawe i ciasteczko, no... ewentualnie szampan z truskawkami moze byc... Spokojnie, damy rade. Duch sie zawsze spoznia, wiec spozni sie i tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jestem teraz w trakcie zmiany pracy więc dobrze że sobie dziś przypomniałem Brakuje normalnie czasu nawet na myślenie Pozdrawiam Do zobaczonka w piatek - moblizuję Ducha żebyście wcześniej ściagneli do mnie bo chciałabym z tobą co nie co potrenować Juz ja go zmobilizuje, nie boj nic. wlasnie przeczytałam ze on przez serwowanie tobie sniadania nie moze wczesniej przyjechac moze jednak nie musisz jesc co.............. zjesz w Mc Donaldzie - tak dla odmiany Nie lubie presji tak jak i Duch, wiec wyluzujcie dziewczyny. Po drugie, zalozylysmy sie z Nitu o Sambuke, nie odpuszcze. Po trzecie - ja na sniadanie jem tylko kawe i ciasteczko, no... ewentualnie szampan z truskawkami moze byc... Spokojnie, damy rade. Duch sie zawsze spoznia, wiec spozni sie i tym razem. może tym razem zrobi wyjatek albo raczej może mu się uda dojechać na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Realistycznie mysle, ze ok. 6 bez dluzszych przystankow moze sie uda. A do czego go tak pilnie potrzebujecie, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Realistycznie mysle, ze ok. 6 bez dluzszych przystankow moze sie uda. A do czego go tak pilnie potrzebujecie, he? jego nie ale przyjezdza z nim ktoś kto jest mi potrzebny "na gwałt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Realistycznie mysle, ze ok. 6 bez dluzszych przystankow moze sie uda. A do czego go tak pilnie potrzebujecie, he? jego nie ale przyjezdza z nim ktoś kto jest mi potrzebny "na gwałt" Ja? Spoko, dacie rade, noc bedzie dluuuuuuuga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Realistycznie mysle, ze ok. 6 bez dluzszych przystankow moze sie uda. A do czego go tak pilnie potrzebujecie, he? jego nie ale przyjezdza z nim ktoś kto jest mi potrzebny "na gwałt" Ja? Spoko, dacie rade, noc bedzie dluuuuuuuga. w takim składzie to ona na bank bedzie za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 małgos ....z duchem przyjeżdżasz w piatek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Probowalyscie sie mnie pozbyc, ale no way. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Probowalyscie sie mnie pozbyc, ale no way. i śpisz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Probowalyscie sie mnie pozbyc, ale no way. i śpisz u mnie Eeeee, i co ja mam powiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 aaaaleee bedzie jazdaaaa ja juz sobie śpiworek naszykowałam ... jak Halama nakazuje, lepiej wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 małgos ....z duchem przyjeżdżasz w piatek ? Ja jadę z duszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 coliber - nie ma obawy , zmieścicie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 małgos ....z duchem przyjeżdżasz w piatek ? Ja jadę z duszkiem Ktos Was musi pilnowac chlopaki, cobyscie na Bulgarki nie zjechali do lasu czy cus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Probowalyscie sie mnie pozbyc, ale no way. i śpisz u mnie Eeeee, i co ja mam powiedziec? ale sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do pilnowanie sie przydasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a kogo ona ma pilnować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts