tomek1950 17.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich chyba raczej nie Wynajęcie i zarezerwowanie miejsca pewnie też kosztuje, więc ta propozycja chyba odpada. Po drugie nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 do listy dołączyłam służę swą pomocą - pogadam z Neferką na realu co i jak żeby wszystko usprawnić Zuz@nko, trzymam Cię za słowo. Znam Neferkę, więc jeśli możecie się dogadać i podzielić zadania to super. W tej chwili, najbardziej pasuje mi ze względu na infrastrukturę lokalizacja - wioska modelowa Urzut. Tam było spotkanie 2 lata temu. Jest parking, infrastruktura typu WC, miejsce zabaw dla dzieci i dach w razie deszczu. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. mnie by sie podobalo ..... ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 do listy dołączyłam służę swą pomocą - pogadam z Neferką na realu co i jak żeby wszystko usprawnić Zuz@nko, trzymam Cię za słowo. Znam Neferkę, więc jeśli możecie się dogadać i podzielić zadania to super. W tej chwili, najbardziej pasuje mi ze względu na infrastrukturę lokalizacja - wioska modelowa Urzut. Tam było spotkanie 2 lata temu. Jest parking, infrastruktura typu WC, miejsce zabaw dla dzieci i dach w razie deszczu. Pozdrawiam T. jutro będę się z nią widzieć ( nie tylko ja ) będzie nas spora grupa i mam nadzieję że pokombinujemy tak, żeby było dobrze - napewno nie dla wszystkich, ale tego cudu nie da się uczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 KOMBINUJCIE , KOBIAŁKI - bo ja na odległość niewiele mogę ... mogę się tylko wirtualnie udzielać pomyślcie nad tym Urzutem .... kwestia dopytania czy gwarantują stoliki i ławki zresztą - gdziekolwiek by to nie było trza po prostu pośladki ruszyć, iść i się dowiedzieć o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 KOMBINUJCIE , KOBIAŁKI - bo ja na odległość niewiele mogę ... mogę się tylko wirtualnie udzielać pomyślcie nad tym Urzutem .... kwestia dopytania czy gwarantują stoliki i ławki zresztą - gdziekolwiek by to nie było trza po prostu pośladki ruszyć, iść i się dowiedzieć o szczegóły mam blisko - się dowiem ( jak Nefcia naprowadzi gdzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. mnie by sie podobalo ..... ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz Ew-ka, jaki tron, jakie rządzenie? Ja prawie 300 km od Warszawy steruję na odległość z "komturii". Daggulka podobnie. No ale ktoś to musi robić. Mamy już pozytywne sygnały od tych co mogą więcej, więc chyba się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. mnie by sie podobalo ..... ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz Ew-ka, jaki tron, jakie rządzenie? Ja prawie 300 km od Warszawy steruję na odległość z "komturii". Daggulka podobnie. No ale ktoś to musi robić. Mamy już pozytywne sygnały od tych co mogą więcej, więc chyba się uda. i dzięki Wam za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 KOMBINUJCIE , KOBIAŁKI - bo ja na odległość niewiele mogę ... mogę się tylko wirtualnie udzielać pomyślcie nad tym Urzutem .... kwestia dopytania czy gwarantują stoliki i ławki zresztą - gdziekolwiek by to nie było trza po prostu pośladki ruszyć, iść i się dowiedzieć o szczegóły Już pytałem, więc jak uzyskam odpowiedź, to natychmiast poinformuję, czy będzie na czymś siadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 zuzanka - na razie niezamaco....zamaco dopiero jak spotkanie wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 zuzanka - na razie niezamaco....zamaco dopiero jak spotkanie wypali MUSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo to będzie moje pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. mnie by sie podobalo ..... ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz Ew-ka, jaki tron, jakie rządzenie? Ja prawie 300 km od Warszawy steruję na odległość z "komturii". Daggulka podobnie. No ale ktoś to musi robić. Mamy już pozytywne sygnały od tych co mogą więcej, więc chyba się uda. no tak ....Ty tv nie oglądasz .... a spotkanie na pewno sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. mnie by sie podobalo ..... ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz Ew-ka, jaki tron, jakie rządzenie? Ja prawie 300 km od Warszawy steruję na odległość z "komturii". Daggulka podobnie. No ale ktoś to musi robić. Mamy już pozytywne sygnały od tych co mogą więcej, więc chyba się uda. i dzięki Wam za to Nie za maco. Cieszę się, że jest pozytywny odzew. Niestety moja jurysdykcja, jako komtura mazurskiego, na Mazowsze nie sięga więc nie mogę swym pełnomocnikiem Cię uczynić, jednak to co z Neferką ustalicie z góry akceptuję. Hmmm, Honorowym Konsulem Komtura Mazurskiego na teren Mazowsza i okolic to chyba mogę Cię mianować, co niniejszym czynię. Oczywiście Neferkę też. Idżcie i czyńcie wszystko dla dobra forumowego spotkania 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 howkh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. mnie by sie podobalo ..... ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz Ew-ka, jaki tron, jakie rządzenie? Ja prawie 300 km od Warszawy steruję na odległość z "komturii". Daggulka podobnie. No ale ktoś to musi robić. Mamy już pozytywne sygnały od tych co mogą więcej, więc chyba się uda. no tak ....Ty tv nie oglądasz .... a spotkanie na pewno sie uda Ew-ka, a co w reżymowej TV nadawali? Zaatakowało nas Wybrzeże Kości Słoniowej, czy Wyspy Zielonego Przylądka. Bo wiesz," niech na całym świecie wojna, byle polska wieś spokojna." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ja też nie oglądam ... mam taki zamiennik ze szkalnym ekranikiem co się na nim literki pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. mnie by sie podobalo ..... ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz Ew-ka, jaki tron, jakie rządzenie? Ja prawie 300 km od Warszawy steruję na odległość z "komturii". Daggulka podobnie. No ale ktoś to musi robić. Mamy już pozytywne sygnały od tych co mogą więcej, więc chyba się uda. no tak ....Ty tv nie oglądasz .... a spotkanie na pewno sie uda Ew-ka, a co w reżymowej TV nadawali? Zaatakowało nas Wybrzeże Kości Słoniowej, czy Wyspy Zielonego Przylądka. Bo wiesz," niech na całym świecie wojna, byle polska wieś spokojna." powiedzenie ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz pochodzi z reklamy IKEA i mowi o wsibskiej tesciowej ,która probuje narzucać wlasną koncepcje ...czyli samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. mnie by sie podobalo ..... ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz Ew-ka, jaki tron, jakie rządzenie? Ja prawie 300 km od Warszawy steruję na odległość z "komturii". Daggulka podobnie. No ale ktoś to musi robić. Mamy już pozytywne sygnały od tych co mogą więcej, więc chyba się uda. no tak ....Ty tv nie oglądasz .... a spotkanie na pewno sie uda Ew-ka, a co w reżymowej TV nadawali? Zaatakowało nas Wybrzeże Kości Słoniowej, czy Wyspy Zielonego Przylądka. Bo wiesz," niech na całym świecie wojna, byle polska wieś spokojna." powiedzenie ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz pochodzi z reklamy IKEA i mowi o wsibskiej tesciowej ,która probuje narzucać wlasną koncepcje ...czyli samo życie Ze Śp. teściową najmniejszych sporów nie miałem. Wielkiej zacności kobieta była. TV nie oglądam od dawna. Nawewt myślałem czy jakiejś anteny w "komturii" nie postawić, bo czasami w samotności nudzę się wielce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.04.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Polecam marchewkę. Podobno nikt nigdy nie widział zająca w okularach ja widziałem, już jest na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. mnie by sie podobalo ..... ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz Ew-ka, jaki tron, jakie rządzenie? Ja prawie 300 km od Warszawy steruję na odległość z "komturii". Daggulka podobnie. No ale ktoś to musi robić. Mamy już pozytywne sygnały od tych co mogą więcej, więc chyba się uda. i dzięki Wam za to Nie za maco. Cieszę się, że jest pozytywny odzew. Niestety moja jurysdykcja, jako komtura mazurskiego, na Mazowsze nie sięga więc nie mogę swym pełnomocnikiem Cię uczynić, jednak to co z Neferką ustalicie z góry akceptuję. Hmmm, Honorowym Konsulem Komtura Mazurskiego na teren Mazowsza i okolic to chyba mogę Cię mianować, co niniejszym czynię. Oczywiście Neferkę też. Idżcie i czyńcie wszystko dla dobra forumowego spotkania 2009. tosz zaszczyt dla mnie ogromny oczywiście dołożę wszelkich starań do usprawnienia oraganizowanego zlotu, Neferka to thebeściara na mazwowszu więc uda się napewno - musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts