Jezier 27.06.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Spotkanie forumowe 2009 zakończone. Mimo niepewnej pogody pojawiło się naprawdę sporo zacnych forumowiczów. Organizację następnych zjazdów można spokojnie powierzyć tegorocznym organizatorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.06.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Daga, Zuzanka, Edzia, Cooliber i wszyscy, któzy maczali palce w zlocie - dziękujemy! Super, że się udało. Nawet chmury przepędziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 I śmigamy na afterparty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ZDJECIA !!!! DAWAC ZDJECIA !!!!! pozdro dla imprezowiczow my siedzimy jeszcze w Dojczach i nie wiemy o ktorej wyjechac do Polski - ponoc jakis odcinek A4 jest nieprzejezdny z powodu opadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ZDJECIA !!!! DAWAC ZDJECIA !!!!! pozdro dla imprezowiczow my siedzimy jeszcze w Dojczach i nie wiemy o ktorej wyjechac do Polski - ponoc jakis odcinek A4 jest nieprzejezdny z powodu opadow stan wskazujący na .... blokuje wklejanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 an-budzisko nie draznij mnie dawac fotencje !!!! najpierw ze zlotu a potem z pozlotu przynajmniej kilka zebym uwierzyla ze w ogole balujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 27.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 FROSZKA Jea przesyła buziaki kabelka nie zabrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.06.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 jak znajdzie się kabelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 o jeacie ....ale sie rozmarzylam .....co jak co ale fantazje to mam dziekuje bardzo !!!! ucaluj go prosze ode mnie ale....bez jezyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 szukajcie tego kabla i raz dwa foteczki na froszeczki i calej reszty zazdraszczajacej ...prosze wypijcie nasze zdrowie frosch jeszcze w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ZDJECIA !!!! DAWAC ZDJECIA !!!!! Niestety nie będzie zdjęć dopóki dagulka nie opie..... wszystkich którzy nie dojechali. Naprawdę wiele osób poleciało sobie w kulki Zdjęcia pod koniec przyszłego tygodnia A tym którzy dopisali i naprawdę stworzyli fajną i rodzinna atmosfere serdeczne gratulacje. Jesteście wspaniali i bez Was ten zlot by się nie udał. Również wielkie Dzięki za miłe przyjęcie dla Zuzanki i Dagulki oraz Edzi Za transport Duszkowi i naszemu kierowcy. I dla wszystkich z którymi przebywaliśmy na dzisiejszym spotkaniu. Do zobaczenia na nieoficjalnym w ostani weekend wakacji. Ciao P.S. After Party pozdrawia wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ja juz opier..zebralam ..od samej szefowej dodam , wiec poprosze fotki chlop jeszcze w pracy a mielismy wczoraj wyjezdzac na urlop zahaczajac Urzut, wiec prosze sie dluzej nade mna nie znecac !!!! moga byc na priv ci co nas znaja wiedza, ze gdybysmy tylko mogli to te 1000km jest dla nas niczym w porownaniu z mozliwoscia was spotkania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Do zobaczenia na nieoficjalnym w ostani weekend wakacji. Ciao Możesz rozwinąć ten wątek??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ja juz opier..zebralam ..od samej szefowej dodam , wiec poprosze fotki od Edzi ...... jo tyż ale taki opieprz to jo roz dziennie moga dostować jo tyż arbajtom a rano miołech egzamin po trzydniowym kursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.06.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Do zobaczenia na nieoficjalnym w ostani weekend wakacji. Ciao Możesz rozwinąć ten wątek??? pozdrawiam m. sie dogodali i robiom replay coby nom było dwa razy żol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.06.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Do zobaczenia na nieoficjalnym w ostani weekend wakacji. Ciao Możesz rozwinąć ten wątek??? pozdrawiam m. Tu coolibeer Niestety zapomniało mi się hasła i nie umiem się zalogować. jak sie rano łobudzę to się zaloguje. Maksiu dowiesz się od specjalnych gońców forumowych. Narazie wtajemniczeni są tylko ci co byli na zlocie. Pijemy za zdrowie córeczki twojej i ściskamy. Pozdrawiamy Jedli Pili i Tańczyli a tym drugim było żal... http://lh6.ggpht.com/_RWKhEdg1GT8/SkZsU0qUF2I/AAAAAAAABW0/dgEFiyyzkD4/s512/DSC02515.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Kto był bardziej w stanie: fotograf, czy fotografowani Róbcie jakieś wyraźniejsze te zdjęcia!!!! Trzymajcie się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wszyscy:)-joola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 No tak ... po co ja pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 rozpoznaje Nefere , Malgosie, Joole i chyba Maluszka ale ja to mam astygmatyzm wiec obraz mi sie lekko wyostrzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts