braza 27.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ja ślepa jestem i żądam zdjęć lepszej jakości!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 nie mA lepsiejszych zdjęć. Impreza nadal trwa i nikt o zdjęciach nie myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przed godziną wróciłam z Urzutu, pozdrawiam biesiadujących, a napiję się z tymi, którzy nie byli. Czyli obskocze oba towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przed godziną wróciłam z Urzutu... a ze mną to się nie napiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A jak sponsorzy, zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przed godziną wróciłam z Urzutu... a ze mną to się nie napiłaś Nie miałam kierowcy Następnym razem przyjadę na 3 dni i napiję się ze wszystkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A jak sponsorzy, zadowoleni? Tak, na licytacji poszły wszystkie domy z Urzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przed godziną wróciłam z Urzutu... a ze mną to się nie napiłaś Nie miałam kierowcy Następnym razem przyjadę na 3 dni i napiję się ze wszystkimi. Będziesz mogła to nadrobić w ostatni weekend wakacji. Z kIELC msz dobre polaczenie do czestochowy. Co do sponsorów to zaskoczeni taką atmosferą i tym co widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Niestety nie będzie zdjęć dopóki dagulka nie opie..... wszystkich którzy nie dojechali. Naprawdę wiele osób poleciało sobie w kulki Zdjęcia pod koniec przyszłego tygodnia Byłem na sześciu zlotach i powiem, że to juz taka forumowa tradycja. Prawie każdy by się chciał we wspólnym gronie spotkać ale czasami okazuje się to z jakiś bardzo ważnych przyczyn niemożliwe Tym większy szacun dla tych, którzy pokonują setki kilometrów drogą lądową, morską lub powietrzną aby się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Jezier wszyscy ci tu bravo bija za tą wypowiedź. Niech moc bedzie z tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 27.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przed godziną wróciłam z Urzutu, pozdrawiam biesiadujących, a napiję się z tymi, którzy nie byli. Czyli obskocze oba towarzystwa. amalfi to ZDRÓWKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przed godziną wróciłam z Urzutu, pozdrawiam biesiadujących, a napiję się z tymi, którzy nie byli. Czyli obskocze oba towarzystwa. amalfi to ZDRÓWKO! się dołonczyłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przed godziną wróciłam z Urzutu, pozdrawiam biesiadujących, a napiję się z tymi, którzy nie byli. Czyli obskocze oba towarzystwa. amalfi to ZDRÓWKO! się dołonczyłem! Jak się załonczyłeś to zarymuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przed godziną wróciłam z Urzutu, pozdrawiam biesiadujących, a napiję się z tymi, którzy nie byli. Czyli obskocze oba towarzystwa. amalfi to ZDRÓWKO! Zdrówko Bramer Ech, po tym rajdzie po wyremontowanej siódemce piwka mi było trzeba (zimnego). No i muszę odreagowac ostre hamowanie na widok policjii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Stasiu, zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 A ja przed godziną wróciłam z Urzutu, pozdrawiam biesiadujących, a napiję się z tymi, którzy nie byli. Czyli obskocze oba towarzystwa. amalfi to ZDRÓWKO! się dołonczyłem! Jak się załonczyłeś to zarymuj Mało było na Zlocie? To przecież moje teksty były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Stasiu, zdrówko! 100 LAT!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 retrfoof nie przypominam sobie reymowałeś>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 retrfoof nie przypominam sobie reymowałeś>? a te rymy na Zlocie to jak myślisz, czyje były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.06.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Kilka razy było wyraźnie zaznaczone kto napisał dedykacje i podziękowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts