Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani bardzo dziękuję wszystkim za przemiłe spotkanie :D

Wciąż jestem w szoku, że Barbossa nie ma brody i nie nosi czapki pirackiej a Lidszu nie ma na imię Lidszu

a ja pozdrawiam siostry Dandiego3: Dandi1 i Dandi2 :lol: :lol: :lol:

dziękuję baaaaaaardzoooooo kochanym Barrankom za odstawienie pod sam domek (chociaż po drodze im nie było :D :oops: ), bo stan wskazujący na spożycie był u mnie wysoki :lol: :lol: :lol:

dziękuję również za nagrodę, z której najbardziej ucieszył się mój mąż - a jest to zbiór komiksów Kapitana Klossa :lol: - baaardzo mu się spodobały :D . Czasami warto zająć 3 miejsce, a nie pierwsze :wink: :lol: :lol:

Hej Zlotowicze!!!

Super sprawa, szkoda, że nie mogliśmy być na drugiej części. Jeszcze raz wielki szacun dla Zuz@nki i Coolibra za fantastyczne prowadzenie imprezy oraz dla Daggulki za determinację w doprowadzeniu do zlotu. Gratulacje dla BetyGrety za wygranie głównej nagrody. Ci co nie byli niech żałują. Teraz w ramach rehabilitacji powinni walnie wziąć udział w licytacji fantów na rzecz Tomka.

Pozdrawiam :D

Jak żyjecie Zlotowicze? Kaczor ujawniony? :lol: :wink:

Życzę wszystkim szybkiego powrotu do normalności.........cokolwiek to dla każdego znaczy.

Pytanie:

Jakie jest najlepsze lekarstwo na kaca?

........

Dzień wcześniej nie pić :D

Witajcie Kochani ZLOTOWICZE :D :D :D :D

( na tych którzy się zapisali a nie dotarli strzelam focha i to dużego bo nie dotarcie swiadczylo tylko o niskiej dojrzałości.....delkatnie temat ujamując....)

Bardzo się cieszę że Zlot doszedł do realizacji, bo mogłam poznać, przekonać się jak jesteście wspaniali, wyjątkowi !!!!! Niestety nie zapamiętałam każdego z nicku ale dzięki dobrej pamięci wzrokowej mam was w moim miekkim dysku ( czyli w sercu) i na twardym ( czyli w pamięci ) :wink:

Ubawiłam się z wami przecudnie - aż szkoda że Zlot nie trwa tydzień :wink: :wink: :wink: i tylko raz w roku 8)

Dziękuję wszystkim którzy pokanali kilomery żeby się z nami bawić, spotkać, porozmawiać, policytować...

A tych którzy zdeklarowali się ze będą a nie byli i wszysktkich forumowiczów :evil: ZAPRASZAM do licytacji wielu fantastycznych, nietuzinkowych przedmiotów które jutro zastaną umieszczane na watku ( mam nadzieję że Coolobeer szybko go założy) a dochód z licytacji bedzie przeznaczony na rehabilitację dla Tomka.

Pozdrawiam Serdecznie rodzinę Tomka, którą mieliśmy okazję poznać na Zlocie - nieobecni niech żałują po raz kolejny - Dziękuję ża przybycie na Zlot i podzielenie się z nami wiadomościami od/o Tomku.

Tomku - mam nadzieję ze to była pierwsza i ostatnia twoja nieobecnośc na Zlocie - Pozdrawiam ( mam nadzieję że żona szybciutko opowie Ci jak nam Ciebie brakowało i jak mocno tęsknimy )

Ogromniaste podziękowania dla Daggulki, Edzi jej męża, Ducha, Barranki2, Coolibrra za piatkowe spotkanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam częściej !!!!!!

I oczywiście Mega Podziekowania za oraganizację Zlotu dla Daggulki, Edzi, Gawła Rymoholika i wszystkich którzy się do niego przyczynili ( nie sposób wymienić wsztskich) i specjalne dzięki dla mojej połowki konferansjerskiej - Coolbeer jesteś COOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musimy to powtórzyć :wink:

Pozdrawiam również pana Andrzeja Paplińskiego i czekam na wprowadzenie nowych pomysłów (o którzych rozmawialiśmy na Zlocie) na strony Muratora, niech pozosatli forumowicze poznają super pomysły na kolejne "imprezy"

a dodam że bardzo zachecające :wink: :wink: :wink: :wink:

ale sie rozpisałam :oops: :oops: a podobno ja tylko dużo mówię :wink: :wink:

Podziękowania Dla Sponsrów którym jestem bardzo wdzięczna za pomoc finnsową i rzeczową:

firmie Bogatti, która poza ofiarowaniem zestawu mebli który wgrała BetaGreta - gratuacje !!!! przekazała Komodę na licytację na rehabilitację Tomka

firmie Keyto - wasze mable ogrodowe cieszyły oko dorosłych i ucieszyły dzieci

firmie Alberto która pokazała jak można korzystać z domu na kółkach

oraz pani Małgorzacie Dutkiewicz za gościnę, mam nadzieję że będzie pani nas miło i ciepło wspominać aż do następnego razu....

Chciałam serdecznie podziękować za przemiły zlot i after-party.

Bardzo, bardzo dziękuję :):):)

wstałaś? :wink:

Już jesteśmy z Małgoś u mnie w domu , po śniadanku, po kąpiółce, po kawusiach ...Wyjechałysmy ok 11.00.