adam_mk 28.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 "a nie tam ogórki jakieś (nawet kiszone)..." Mniam! MAŁOSOLNE! Żyjecie już? Ja jestem już przy porannej kawusi... Było wspaniale! Kto nie dotarł niech żałuje !!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 czesc, i ja i ja byłam ale się na imieniny zmyłam cieszę się, że tyle fajnych ludzi zobaczyłam.. pozdrawiam Wszystkich serdecznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kochani bardzo dziękuję wszystkim za przemiłe spotkanie Wciąż jestem w szoku, że Barbossa nie ma brody i nie nosi czapki pirackiej a Lidszu nie ma na imię Lidszu a ja pozdrawiam siostry Dandiego3: Dandi1 i Dandi2 dziękuję baaaaaaardzoooooo kochanym Barrankom za odstawienie pod sam domek (chociaż po drodze im nie było ), bo stan wskazujący na spożycie był u mnie wysoki dziękuję również za nagrodę, z której najbardziej ucieszył się mój mąż - a jest to zbiór komiksów Kapitana Klossa - baaardzo mu się spodobały . Czasami warto zająć 3 miejsce, a nie pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja również pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu. Było fantastycznie, szkoda tylko że tak wielu nie dojechało. Żałuję że nie mogłam uczestniczyć w późniejszych uciechach ale byłam z wami myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 zazdraszczam Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Było suuuuuuuuuuper, nawet dla kierowcy (trawestując Stachurę, ktoś nie pije by pić mógł ktoś ). Dzięki, super że udało się poznać całą wielką kupę luda O której padliście? Dandi, podlaskie powietrze nie leczy? A ja smaruję do roboty Taki los. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 28.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Hej Zlotowicze!!! Super sprawa, szkoda, że nie mogliśmy być na drugiej części. Jeszcze raz wielki szacun dla Zuz@nki i Coolibra za fantastyczne prowadzenie imprezy oraz dla Daggulki za determinację w doprowadzeniu do zlotu. Gratulacje dla BetyGrety za wygranie głównej nagrody. Ci co nie byli niech żałują. Teraz w ramach rehabilitacji powinni walnie wziąć udział w licytacji fantów na rzecz Tomka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 To BetaGreta zawinęła mi meble? słuchajcie, a były jakies jeszcze nagrody poza główną? Bo ja może coś wygrałem? Dobrze, że zloty są raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a ja pozdrawiam siostry Dandiego3: Dandi1 i Dandi2 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zapomniałem, że je mam Lidszu - dzieki za spotkanie - jestes super babka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jak żyjecie Zlotowicze? Kaczor ujawniony? Życzę wszystkim szybkiego powrotu do normalności.........cokolwiek to dla każdego znaczy. Pytanie: Jakie jest najlepsze lekarstwo na kaca? ........ Dzień wcześniej nie pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Pytanie: Jakie jest najlepsze lekarstwo na kaca? Nie wiem. Jeszcze nigdy nie pozwoliłem swojemu organizmowi na doprowadzenie mnie do kaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witajcie Kochani ZLOTOWICZE ( na tych którzy się zapisali a nie dotarli strzelam focha i to dużego bo nie dotarcie swiadczylo tylko o niskiej dojrzałości.....delkatnie temat ujamując....) Bardzo się cieszę że Zlot doszedł do realizacji, bo mogłam poznać, przekonać się jak jesteście wspaniali, wyjątkowi !!!!! Niestety nie zapamiętałam każdego z nicku ale dzięki dobrej pamięci wzrokowej mam was w moim miekkim dysku ( czyli w sercu) i na twardym ( czyli w pamięci ) Ubawiłam się z wami przecudnie - aż szkoda że Zlot nie trwa tydzień i tylko raz w roku Dziękuję wszystkim którzy pokanali kilomery żeby się z nami bawić, spotkać, porozmawiać, policytować... A tych którzy zdeklarowali się ze będą a nie byli i wszysktkich forumowiczów ZAPRASZAM do licytacji wielu fantastycznych, nietuzinkowych przedmiotów które jutro zastaną umieszczane na watku ( mam nadzieję że Coolobeer szybko go założy) a dochód z licytacji bedzie przeznaczony na rehabilitację dla Tomka. Pozdrawiam Serdecznie rodzinę Tomka, którą mieliśmy okazję poznać na Zlocie - nieobecni niech żałują po raz kolejny - Dziękuję ża przybycie na Zlot i podzielenie się z nami wiadomościami od/o Tomku. Tomku - mam nadzieję ze to była pierwsza i ostatnia twoja nieobecnośc na Zlocie - Pozdrawiam ( mam nadzieję że żona szybciutko opowie Ci jak nam Ciebie brakowało i jak mocno tęsknimy ) Ogromniaste podziękowania dla Daggulki, Edzi jej męża, Ducha, Barranki2, Coolibrra za piatkowe spotkanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam częściej !!!!!! I oczywiście Mega Podziekowania za oraganizację Zlotu dla Daggulki, Edzi, Gawła Rymoholika i wszystkich którzy się do niego przyczynili ( nie sposób wymienić wsztskich) i specjalne dzięki dla mojej połowki konferansjerskiej - Coolbeer jesteś COOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musimy to powtórzyć Pozdrawiam również pana Andrzeja Paplińskiego i czekam na wprowadzenie nowych pomysłów (o którzych rozmawialiśmy na Zlocie) na strony Muratora, niech pozosatli forumowicze poznają super pomysły na kolejne "imprezy" a dodam że bardzo zachecające ale sie rozpisałam a podobno ja tylko dużo mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 28.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 no jak na oskarach... no jak na oskarach... przynajmniej wyczerpująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Podziękowania Dla Sponsrów którym jestem bardzo wdzięczna za pomoc finnsową i rzeczową: firmie Bogatti, która poza ofiarowaniem zestawu mebli który wgrała BetaGreta - gratuacje !!!! przekazała Komodę na licytację na rehabilitację Tomka firmie Keyto - wasze mable ogrodowe cieszyły oko dorosłych i ucieszyły dzieci firmie Alberto która pokazała jak można korzystać z domu na kółkach oraz pani Małgorzacie Dutkiewicz za gościnę, mam nadzieję że będzie pani nas miło i ciepło wspominać aż do następnego razu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Pytanie: Jakie jest najlepsze lekarstwo na kaca? Nie wiem. Jeszcze nigdy nie pozwoliłem swojemu organizmowi na doprowadzenie mnie do kaca... Bo Ty go klinem, klinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Chciałam serdecznie podziękować za przemiły zlot i after-party. Bardzo, bardzo dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Chciałam serdecznie podziękować za przemiły zlot i after-party. Bardzo, bardzo dziękuję :) wstałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Chciałam serdecznie podziękować za przemiły zlot i after-party. Bardzo, bardzo dziękuję :) wstałaś? Już jesteśmy z Małgoś u mnie w domu , po śniadanku, po kąpiółce, po kawusiach ...Wyjechałysmy ok 11.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 withanko ja jush w house posdrafgfiom i dziekuje wsytkim za spotkanie ..ma kto jakie foty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 withanko ja jush w house posdrafgfiom i dziekuje wsytkim za spotkanie ..ma kto jakie foty?? Ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts