Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WITAJCIE :p

Miałam bardzo rozległe plany w sprawie opierniczenia osób które się zapisały i niedojechały , jak ja to się zawiodlam i w ogóle ...... ale

powiem tylko jedno:

NIECH ŻAŁUJĄ , PONIEWAŻ TYM RAZEM NAPRAWDĘ MAJĄ CZEGO :D :wink:

ZA TO

barrrrrrdzo gorąco dziękuję osobom , które były

barrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo

barrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo

barrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo

BYLICIE WSZYSCY WSPANIALI

Zuzanka , Gawel, Edzia, Coolibeer ............................. brak mi słów ..... ja wiem, że Wy tego nie widzieliście :wink: , ale kiedy czytałam mowę (i ten fragment o Was) to miałam łzy w oczach :oops: :roll:

Takiej wspaniałej ekipy organizacyjnej mogą pozazdrościć wszyscy - kochani , takie rzeczy to tylko tutaj, nigdzie indziej i tylko z Wami :p .

ZLOTOWICZE - jeszcze nie dojechałam z powrotem a w drodze już obmyślałam ...... i powiem Wam jedno - postnowiłam, że teraz częściej w Warszawie bywać będę .... i bardzo powaznie myslę nad powtórzeniem afterparty jeszcze w tym roku ..... ale warunkiem jest skład ientyczny :wink: :lol: .

i niech zazdrość tyłek ściska nieobecnym , bo:

ikony tego forum :

Barbossa, Gawel, Adam_mk , sSiwy12, Eugeniusz , Cpt_Q, Depi, Coulignon oraz pozostałe obecne ikony :wink: ...... to prawdziwi stuprocentowi gentelmeni .... do teraz jestem pod OGROMNYM WRAŻENIEM ..... także pod wrażeniem pozostałej męskiej części naszych forumowiczów :oops: :roll: :wink:

a

Dziewczyny nasze forumowe są wyluzowanymi, pięknymi , inteligentnymi kobietami ...... prawdziwie i do tańca i do różańca :D (choć zdecydowanie bardziej do tańca :wink: )

no i .... Dandi ..... :oops: :roll: :wink:

Więcej nie powiem : Ci co byli - wiedzą, Ci co nie byli - niech żałują :wink:

W dowód moich słów - wklejajcie kochani zdjęcia - kto co ma , bez cenzury .... gwarantuję, iż za rok frekwencja będzie stuprocentowa.

Oczywiście powtórzę za Zuzanką: wielki ukłon w stronę Redakcji, sponsorów, Pani Małgorzaty Dutkiewicz i wszystkich którzy przyczynili się do zorganizowania spotkania .... za wsparcie, pomoc , obecność.

Dziękuję , skończyłam. :p

NIECH ŻAŁUJĄ , PONIEWAŻ TYM RAZEM NAPRAWDĘ MAJĄ CZEGO :D :wink:

A co mają powiedzieć Ci którzy bardzo, ale to bardzo chcieli być, ale pomimo wszelkich starań nie mogli???

Może jednak jakiś opis bardziej szczegółowy dla takich osobników, w jakimś choćby drobnym stopniu osłodził by im ogromny smutek z powodu nie mania własnych wspomnień? :D :D

m.

nie wymieniła mnie ani w ikonach ani w kobietach ani w gentlemanach ani nigdzie tylko tak... yyyy..... marginalnie...? A tak bardzo chciałem być wymieniony w tej grupie co Barbossa (ja się nigdy nie pogodze tym brakiem brody i drewnianej nogi :D )

nie wymieniła mnie ani w ikonach ani w kobietach ani w gentlemanach ani nigdzie tylko tak... yyyy..... marginalnie...? A tak bardzo chciałem być wymieniony w tej grupie co Barbossa (ja się nigdy nie pogodze tym brakiem brody i drewnianej nogi :D )

no kurrrrde- chciałam, żebys sie poczuł taki ...hm...wyróżniony , że osobno ..... no nie dogodzisz :roll: :D

no i jak tu cie nie kochać :wink: :wink: :wink:

I ja właśnie dojechałam do domu.Chyba miałam najdalej 8) Dziękuję wszystkim za spotkanie było super! Ci co ich nie było niech żałują!

ps. Nefcia grze(sz)czna byłaś? 8) :wink:

dziękuję również za nagrodę, z której najbardziej ucieszył się mój mąż - a jest to zbiór komiksów Kapitana Klossa - baaardzo mu się spodobały . Czasami warto zająć 3 miejsce, a nie pierwsze

Sprawdziłam też mam wkrętaczki szt.3 i Klossa też :wink:

Nie bić niedojechanych nie bić :( :( Jak ma dziecko jedyne prawie 40 stopni temperaturę to i święty Boże nie pomoże :( Żałuję i z zazdrości mnie skręca :(

wolałabym żeby to był inny powód :( :( niżeli choroba twojego maleństwa :( :( małej slemy szybkiego powrotu do wdrowia bo pogoda sie poprawiła i niech szybko wykorzystuje bo nie wiadomo na jak długo to słonko z nami zostanie

Dobroś ucałuj małą