Eugeniusz_ 28.06.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dopiero dotarłem do domu a daleko nie mam, ale tak trudno się rozstać , Wszystkim dziękuję za wspaniale towarzystwo i zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 withanko ja jush w house posdrafgfiom i dziekuje wsytkim za spotkanie ..ma kto jakie foty?? Nie wiem czy wiesz, ale ty robiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 withanko ja jush w house posdrafgfiom i dziekuje wsytkim za spotkanie ..ma kto jakie foty?? Nie wiem czy wiesz, ale ty robiłeś Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 tylko sie zastanawiam czy wrzucic w ten temat czy założyc nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.06.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 tylko sie zastanawiam czy wrzucic w ten temat czy założyc nowy Juz jest temat dotyczacy zdjec http://forum.muratordom.pl/multimedia-spotkanie-forum-2009,t163134.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.06.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 WITAJCIE Miałam bardzo rozległe plany w sprawie opierniczenia osób które się zapisały i niedojechały , jak ja to się zawiodlam i w ogóle ...... ale powiem tylko jedno: NIECH ŻAŁUJĄ , PONIEWAŻ TYM RAZEM NAPRAWDĘ MAJĄ CZEGO ZA TO barrrrrrdzo gorąco dziękuję osobom , które były barrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo barrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo barrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo BYLICIE WSZYSCY WSPANIALI Zuzanka , Gawel, Edzia, Coolibeer ............................. brak mi słów ..... ja wiem, że Wy tego nie widzieliście , ale kiedy czytałam mowę (i ten fragment o Was) to miałam łzy w oczach Takiej wspaniałej ekipy organizacyjnej mogą pozazdrościć wszyscy - kochani , takie rzeczy to tylko tutaj, nigdzie indziej i tylko z Wami . ZLOTOWICZE - jeszcze nie dojechałam z powrotem a w drodze już obmyślałam ...... i powiem Wam jedno - postnowiłam, że teraz częściej w Warszawie bywać będę .... i bardzo powaznie myslę nad powtórzeniem afterparty jeszcze w tym roku ..... ale warunkiem jest skład ientyczny . i niech zazdrość tyłek ściska nieobecnym , bo: ikony tego forum : Barbossa, Gawel, Adam_mk , sSiwy12, Eugeniusz , Cpt_Q, Depi, Coulignon oraz pozostałe obecne ikony ...... to prawdziwi stuprocentowi gentelmeni .... do teraz jestem pod OGROMNYM WRAŻENIEM ..... także pod wrażeniem pozostałej męskiej części naszych forumowiczów a Dziewczyny nasze forumowe są wyluzowanymi, pięknymi , inteligentnymi kobietami ...... prawdziwie i do tańca i do różańca (choć zdecydowanie bardziej do tańca ) no i .... Dandi ..... Więcej nie powiem : Ci co byli - wiedzą, Ci co nie byli - niech żałują W dowód moich słów - wklejajcie kochani zdjęcia - kto co ma , bez cenzury .... gwarantuję, iż za rok frekwencja będzie stuprocentowa. Oczywiście powtórzę za Zuzanką: wielki ukłon w stronę Redakcji, sponsorów, Pani Małgorzaty Dutkiewicz i wszystkich którzy przyczynili się do zorganizowania spotkania .... za wsparcie, pomoc , obecność. Dziękuję , skończyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 NIECH ŻAŁUJĄ , PONIEWAŻ TYM RAZEM NAPRAWDĘ MAJĄ CZEGO A co mają powiedzieć Ci którzy bardzo, ale to bardzo chcieli być, ale pomimo wszelkich starań nie mogli??? Może jednak jakiś opis bardziej szczegółowy dla takich osobników, w jakimś choćby drobnym stopniu osłodził by im ogromny smutek z powodu nie mania własnych wspomnień? :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 no i .... Dandi ..... nie wymieniła mnie ani w ikonach ani w kobietach ani w gentlemanach ani nigdzie tylko tak... yyyy..... marginalnie...? A tak bardzo chciałem być wymieniony w tej grupie co Barbossa (ja się nigdy nie pogodze tym brakiem brody i drewnianej nogi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.06.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 no i .... Dandi ..... nie wymieniła mnie ani w ikonach ani w kobietach ani w gentlemanach ani nigdzie tylko tak... yyyy..... marginalnie...? A tak bardzo chciałem być wymieniony w tej grupie co Barbossa (ja się nigdy nie pogodze tym brakiem brody i drewnianej nogi ) no kurrrrde- chciałam, żebys sie poczuł taki ...hm...wyróżniony , że osobno ..... no nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 no i .... Dandi ..... nie wymieniła mnie ani w ikonach ani w kobietach ani w gentlemanach ani nigdzie tylko tak... yyyy..... marginalnie...? A tak bardzo chciałem być wymieniony w tej grupie co Barbossa (ja się nigdy nie pogodze tym brakiem brody i drewnianej nogi ) no i jak tu cie nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zuza, nawet nie podejrzewam Cię o to, e spróbowałabyś mnie nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 I ja właśnie dojechałam do domu.Chyba miałam najdalej Dziękuję wszystkim za spotkanie było super! Ci co ich nie było niech żałują! ps. Nefcia grze(sz)czna byłaś? dziękuję również za nagrodę, z której najbardziej ucieszył się mój mąż - a jest to zbiór komiksów Kapitana Klossa - baaardzo mu się spodobały . Czasami warto zająć 3 miejsce, a nie pierwsze Sprawdziłam też mam wkrętaczki szt.3 i Klossa też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.06.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nie bić niedojechanych nie bić Jak ma dziecko jedyne prawie 40 stopni temperaturę to i święty Boże nie pomoże Żałuję i z zazdrości mnie skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nie bić niedojechanych nie bić Jak ma dziecko jedyne prawie 40 stopni temperaturę to i święty Boże nie pomoże Żałuję i z zazdrości mnie skręca wolałabym żeby to był inny powód niżeli choroba twojego maleństwa małej slemy szybkiego powrotu do wdrowia bo pogoda sie poprawiła i niech szybko wykorzystuje bo nie wiadomo na jak długo to słonko z nami zostanie Dobroś ucałuj małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a ja mam skarbonke z tomeme hanksem zaraz puszcze sobie jego smiech jak mu wanna wpadła..w podłoge to niezapomniana scena ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zuza, nawet nie podejrzewam Cię o to, e spróbowałabyś mnie nie kochać no wiesz ciekawe dlaczego ja juz tak mam ze albo kocham albo nienawidze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 To z wanną to czad... Dandi, ty to i tak miałeś szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a ja mam skarbonke z tomeme hanksem zaraz puszcze sobie jego smiech jak mu wanna wpadła..w podłoge to niezapomniana scena ) no tak.... kto o czym to o czym..... Duchu a ja ci bardzo dziekuję za piatek bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dzięki wszystkim za miłe spotkanko i nocne rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 piatek..eee a cio było we piontek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts