joola 28.06.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Królik i Duch dawać zdjęcia. Oczywiście najpierw na priv Króliczku wyspałęś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 piatek..eee a cio było we piontek?? 1. to ze przyjechaliście przed 22 2.rozpalenie grilla 3.zrobienie ogniska 4.jak zwykle wprowadzenie duuuuuuuuuuuuuuużo humoru 5.za niechrapanie 6.za śniadanie ( tzn to juz w sobotę ) następnym razem dam ci jajka na wynos bo tym razem zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Królik i Duch dawać zdjęcia. Oczywiście najpierw na priv Króliczku wyspałęś się? Wyspałem o 14.30 się połozylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 piatek..eee a cio było we piontek?? 1. to ze przyjechaliście przed 22 2.rozpalenie grilla 3.zrobienie ogniska 4.jak zwykle wprowadzenie duuuuuuuuuuuuuuużo humoru 5.za niechrapanie 6.za śniadanie ( tzn to juz w sobotę ) następnym razem dam ci jajka na wynos bo tym razem zapomniałam to ja dziekuje za goscinnosc..i jak zfykle psemiłe tofaszystfo wis kłólik mosh jakiesi pikczery?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 piatek..eee a cio było we piontek?? 1. to ze przyjechaliście przed 22 2.rozpalenie grilla 3.zrobienie ogniska 4.jak zwykle wprowadzenie duuuuuuuuuuuuuuużo humoru 5.za niechrapanie 6.za śniadanie ( tzn to juz w sobotę ) następnym razem dam ci jajka na wynos bo tym razem zapomniałam to ja dziekuje za goscinnosc..i jak zfykle psemiłe tofaszystfo wis kłólik mosh jakiesi pikczery?? napewno ma bo pstrykał ile wlezie i chyba cosik też kręcił.... i nie ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.06.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 zdjęcia będą jutro jak coś macie, to dajcie jakiegoś linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 zdjecia są od 10 min dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 zdjecia są od 10 min dzisiaj ooooooooooooo tu http://forum.muratordom.pl/multimedia-spotkanie-forum-2009,t163134.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 I ja właśnie dojechałam do domu.Chyba miałam najdalej Dziękuję wszystkim za spotkanie było super! Ci co ich nie było niech żałują! ps. Nefcia grze(sz)czna byłaś? Tyllko na tyle na ile można przy Króliku :) Ale świt był BOSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.06.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 I ja dziękuję za bardzo fajną imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dotarłam do domu uffffffffffffff..... Bardzo dziękuje za cudne spotkanie...jesteście booooooscy Gosia,, Jurek - buk wam zapłać za moc pozytywnej energii. Madziu -dzięki za "słuchanie"- wiesz kogo I WSZYSTKIM POZOSTAŁYM -WIELKIE DZIĘKI Liczę na to, ze poznam bliżej tych, z którymi nie miałam okazji porozmawiać - ta noc była zbyt krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 28.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 wiecie co? zazdroszczę Wam jak nie wiem co! a buuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 i my bardzo dziekujemy za spotkanie. szkoda ze chlop mi tak szybko zaslabl i trza bylo wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 I ja dziękuję za bardzo fajną imprezkę ja tez..... Kochani tyle śmiechu w takim towarzystwie ustawia świat wyłącznie in"+" było kapitalnie.... bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam, też się cieszę a w zasadzie cieszymy się z mężem że byliśmy po raz pierwszy na zlocie i mieliśmy okazję poznać tyle wspaniałych osób i spotkać tych, których mieliśmy okazję poznać wcześniej. Wielki ukłon dla organizatorek zuz@nki i daggulki. Podziękowania dla gawla za znalezienie miejsca na afterparty. Jedzonko było rewelacyjne. Pozdrowienia dla Pani Teresy. Oczywiście ogromnie się cieszę z głównej nagrody. To moja pierwsza tak poważna nagroda. Może zacznę grać w totka Oczywiście czekam na następne spotkania. Idę popatrzeć na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam, też się cieszę a w zasadzie cieszymy się z mężem że byliśmy po raz pierwszy na zlocie i mieliśmy okazję poznać tyle wspaniałych osób i spotkać tych, których mieliśmy okazję poznać wcześniej. to zupełnie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam, też się cieszę a w zasadzie cieszymy się z mężem że byliśmy po raz pierwszy na zlocie i mieliśmy okazję poznać tyle wspaniałych osób i spotkać tych, których mieliśmy okazję poznać wcześniej. to zupełnie jak ja Szkoda tylko, że tak szybko uciekliście z afterparty ale rozumiem, że mogłaś być zmęczona. A my dzisiaj z Ruśca pojechaliśmy do nas na działkę. Ponoć na kaca najlepsza jest praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam, też się cieszę a w zasadzie cieszymy się z mężem że byliśmy po raz pierwszy na zlocie i mieliśmy okazję poznać tyle wspaniałych osób i spotkać tych, których mieliśmy okazję poznać wcześniej. to zupełnie jak ja Szkoda tylko, że tak szybko uciekliście z afterparty ale rozumiem, że mogłaś być zmęczona. A my dzisiaj z Ruśca pojechaliśmy do nas na działkę. Ponoć na kaca najlepsza jest praca oj to zmęczenie niestety mnie dopadło bo poprzedniej nocy spałam tylko 3 godz a w Raju spałam do południa a potem do Wawy na imieniny babci musiałam zjechać - buuuuuuuuuu jak będziesz w tyg u siebie na działce wpadnij do mnie - tel masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts