daggulka 28.06.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" no słuchaj .... to idzie i z coolibreem załatwić , tra ino zagadać co do imprezy .... własnie postanowiłam wczoraj, że trza się troche z wsiowej baby z powrotem w miastową pobawic , do ludzi wyjść .... ja nic nie obiecuję , ale wszystko jest do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 musze częsciej zerkać w tamtą stronę co do tych bez majtek , i dzieki betagreta również sie ciesze jak nie wiem co ze to sie wszystko udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" I mojemu mężowi już ta propozycja się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" A jak cooliber grał, to nie biegały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" A jak cooliber grał, to nie biegały wiesz nad gustami sie nie dyskutuje ale one do zdejmowania majtek nie były chętne to po 1 a po drugie to zarzyczyły sobie taki repertuar ze nawet gdyby te majtki zdjeły to by zmarzły bo nam sie odechciało spytaj coolibra jak nie wierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dobry wieczór ja tu przyszłam czołem o podłogę przed wspaniałymi organizatorami uderzyć włożyliście mnóstwo wysiłku pracy i wspaniałego humoru JESTEŚCIE WIELKIE FORUMKI co do jednego oby takich wspaniałych zlotów było jeszcze całe mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" A jak cooliber grał, to nie biegały a duch fotki robił , bo takich nie dostarczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" A jak cooliber grał, to nie biegały Ale jak zagrała Małgoś ...to już było nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" A jak cooliber grał, to nie biegały Oj biegały, skakały i w ogóle...ale jakos uwagi nie zwracałam na to czy w bieliźnie Może męska część afterpartowiczów sie wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Najgorzej, że tego detalu również nie pamiętam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" A jak cooliber grał, to nie biegały wiesz nad gustami sie nie dyskutuje ale one do zdejmowania majtek nie były chętne to po 1 a po drugie to zarzyczyły sobie taki repertuar ze nawet gdyby te majtki zdjeły to by zmarzły bo nam sie odechciało spytaj coolibra jak nie wierzysz Nie były chętne już ja sobie z nimi porozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" A jak cooliber grał, to nie biegały a duch fotki robił , bo takich nie dostarczył Robił Lesiu, robił ale cenzura (czyt. Nefer ) jest strrraszna... A w ogóle, to czemu Cię nie było co? Nie miałam z kim ginu pić i o suchym py..sku znaczy gardle wyjeżdżałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Joola, no wiesz co ? Następnym razem bifiterka przywlekę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Joola, no wiesz co ? Następnym razem bifiterka przywlekę :) Niee noo Nefcia ja żalu do Ciebie nie mam-przeca namawiałaś . Tylko do J, że go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" no to chyba przyjadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" no to chyba przyjadę... a po co to "chyba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.06.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 boszszszsz... to już chyba jakis nałóg .... normalna osoba po prysznicu wieczorem do łóżka idzie , a nie do kompa na forum muratora no bo tak .... hm ..... ja nie wiem, czy to wszyscy tak mają .... ja wczoraj czułam jakbym każdą osobę znała lata conajmniej ... i szkoda mi , że tak krótko to trwało i tak sobie myśle .... koniecznie trzeba powtórzyć, koniecznie u Pani Osińskiej, konieczne w analogicznym tudzież rozszerzonym składzie , koniecznie ..... konicznie ..... koniecznie..... bo roku nie wytrzymam bez Was na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts