Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

no wiesz moze w innej podgrupie by sie obracał nie musi sie przyznawac ze jes twim chopem w razie czego wysle ci smsa jakby wiesz nie dawal rady :lol:

mogłabym w tym momencie zacytować conajmniej 50 kawałów na ten temat .... ale spac mi sie chce, wię krótko powiem:

na odchamianie to się jeździ samemu :roll:

howkh :D

cytuj chociaz 1 lub 2

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gawel .....TY wiesz, że mnie nie trzeba dw razy .... :oops: :wink: :lol:

nie trzeba wczesniej długo zamawiać , bo to impreza luźna miałaby być - tak jak wczorajsze AP ... miesiąc wystarczyłby :D

pożegnanie lata ....hm..... podoba mi się ...... barrrrrrrrrdzo :D

Fajny pomysł. Podoba mi się :D Tym razem nie udało się nam być na AP i chętnie to nadrobimy, najlepiej jeszcze w tym roku.

Tylko zlituj sie chociaz do przyszłego tygodnia z ankieta kto jest za AP second editiom bo ludzie jeszcze nie doszli do siebie :lol: :lol: i Pani osińska też niech kręgosłup podleczy :lol:

i moze niech ci co d......y dali z zadeklarowaną frekwencją zrozumieją swój błąd i zanim się zapiszą staną pzred lustrem i trzy razy zadadzą sobie pytanie:

czy napewno chcę brac w tym udział ??????????????????????

i po tej deklaracji dokonuje wpłaty na utworzone konto :wink: :wink: :wink:

o tym to nie wspomne służe kontem mam kilka no problem Pani teresa tez ma pewnie, ty to wyszłaś na tym jak zabłocki na mydle mam wyrzuty daj spokój, zawsze jest tak ze jakas łyżka dziegciu sie trafi niestety :(

rekompensatą bedzie następne udane spotkanko i taniec z tobą :wink:

a kasa jest zawsze do odrobienia :D :D :D tym sie nie przejmuj !!!!

aż tak dobrze nie tańcze ale sie postaram :roll: :lol:

sa sposoby aby taniec stał sie lekki i przyjemny a nogi takie, takie no.....taneczne

a zresztą to nie You Can Dance - a ja nie Rusinowa ani Marczukowa zebym cie oceniala :roll: :roll: :roll:

a jak nie sztbki to moze byc taniec pluszowy :wink:

Tylko zlituj sie chociaz do przyszłego tygodnia z ankieta kto jest za AP second editiom bo ludzie jeszcze nie doszli do siebie :lol: :lol: i Pani osińska też niech kręgosłup podleczy :lol:

i moze niech ci co d......y dali z zadeklarowaną frekwencją zrozumieją swój błąd i zanim się zapiszą staną pzred lustrem i trzy razy zadadzą sobie pytanie:

o tym to nie wspomne służe kontem mam kilka no problem Pani teresa tez ma pewnie, ty to wyszłaś na tym jak zabłocki na mydle mam wyrzuty daj spokój, zawsze jest tak ze jakas łyżka dziegciu sie trafi niestety :(

rekompensatą bedzie następne udane spotkanko i taniec z tobą :wink:

a kasa jest zawsze do odrobienia :D :D :D tym sie nie przejmuj !!!!

aż tak dobrze nie tańcze ale sie postaram :roll: :lol:

sa sposoby aby taniec stał sie lekki i przyjemny a nogi takie, takie no.....taneczne

a zresztą to nie You Can Dance - a ja nie Rusinowa ani Marczukowa zebym cie oceniala :roll: :roll: :roll:

a jak nie sztbki to moze byc taniec pluszowy :wink:

hmmm brzmi fajnie :D

nie trzeba wczesniej długo zamawiać , bo to impreza luźna miałaby być - tak jak wczorajsze AP ... miesiąc wystarczyłby :D

Fajny pomysł. Podoba mi się :D Tym razem nie udało się nam być na AP i chętnie to nadrobimy, najlepiej jeszcze w tym roku.

a sierotka Marysia bedzie - bo jest cuuuuuuuuuuuuuuudowna :wink: :wink: :wink:

super ze bedziecie :wink: :wink: :wink: - choc nie wiadomo jeszcze kiedy :roll:

A tak a propos ........... Czy Ty czasem z własnej kieszeni nie musiałaś dzięki tej całej akcji (tym co nie przyjechali) dopłacać czegoś w wiosce ?

A tak a propos ........... Czy Ty czasem z własnej kieszeni nie musiałaś dzięki tej całej akcji (tym co nie przyjechali) dopłacać czegoś w wiosce ?

Nefcia - wyluzuj - proszę :wink: :wink: :wink:

było super ???? - było !!!!!! i tak miało być !!!!!!

a tym co nie dojechali niech żal dupsko ściśnie i będę zadowolona :wink:

boszszszsz... to już chyba jakis nałóg .... normalna osoba po prysznicu wieczorem do łóżka idzie , a nie do kompa na forum muratora :oops: :lol:

no bo tak .... hm ..... ja nie wiem, czy to wszyscy tak mają .... ja wczoraj czułam jakbym każdą osobę znała lata conajmniej ... i szkoda mi , że tak krótko to trwało :wink:

i tak sobie myśle .... koniecznie trzeba powtórzyć, koniecznie u Pani Osińskiej, konieczne w analogicznym tudzież rozszerzonym składzie , koniecznie ..... konicznie ..... koniecznie..... :D

bo roku nie wytrzymam bez Was na żywo :oops: :roll: :wink: :lol:

tez cie kochamy

a ja właśnie też z pod prysznica i w szlafroku pyakm pazurami po klawiaturze a małż tylko patrzy i czeka.... :wink: :roll: :roll: :roll:

no cóż.....musi poczekać :wink: :wink: :wink: :wink:

załatw go expresem i wracaj :oops: :oops: :lol: :lol:

ooooooooooooooooooooooo kurcze a gdzie gra wstępna :wink: :wink: :wink:

Gra wstępna potem :wink:

AP na pożegnanie lata to bardzo dobry pomysł :D :D :D :D :D

jestem jak najbardziej ZA !!!!! :D :D :D :D bo czekać następny rok na spotkanie z WAMI to dla mnie zdecydowanie za długo :D

tylko czy mąż mnie znowu samą puści ? :roll: :lol: :lol: :lol:

już ma pretensję o to, że mnie zlicytowali - Zuzka, wiesz ? :lol:

taaaaaaaaaaa on poprostu załuje ze go przy tym nie było :wink: :wink: :wink:

AP na pożegnanie lata to bardzo dobry pomysł :D :D :D :D :D

jestem jak najbardziej ZA !!!!! :D :D :D :D bo czekać następny rok na spotkanie z WAMI to dla mnie zdecydowanie za długo :D

tylko czy mąż mnie znowu samą puści ? :roll: :lol: :lol: :lol:

już ma pretensję o to, że mnie zlicytowali - Zuzka, wiesz ? :lol:

taaaaaaaaaaa on poprostu załuje ze go przy tym nie było :wink: :wink: :wink:

może by zalicytował więcej, albo może by mnie taniej oddał :wink: :lol: :lol: :lol:

Weźmiemy ze sobą nianię, bo AP z małym dzieckiem może być kłopotliwe, a też chcielibyśmy mieć coś dla siebie. :wink: No i trzeba potańczyć :D

Zuza, ja ci kasę za AP wiszę :oops: :oops: . Oddam przy najbliższej okazji jak się spotkamy, OK ? :oops:

normalnie w pysku z butelka wina do Raju zapraszam inaczej do KRD cie zgłoszę :wink: :wink: :wink:

oj to lecę, bo jak mnie zgłosisz do KRD, to mi kredytu na dom nie dadzą :lol: :lol:

to ja muszę kasę pozyczac zeby wymusic na was spotkanie - wstyd dziewczyny normalnie na całe gacie :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nefcia - wyluzuj - proszę :wink: :wink: :wink:

było super ???? - było !!!!!! i tak miało być !!!!!!

a tym co nie dojechali niech żal dupsko ściśnie i będę zadowolona :wink:

Wybacz, Moja Droga, ale nie dość, że miałaś wszystko na głowie to jeszcze dopłacasz do tej imprezy.

To nie chodzi o pieniądze, ale o fakt.

O tzw. odpowiedzialność. Ja wiem, że niektórzy nie mogli przyjechać z przyczyn obiektywnych - ja to rozumiem.

Ale nie wiem dlaczego TY masz za to płacić.

Gdyby się wpisały na listę tylko osoby, ktore mogą przyjechać (na pewno) to inczej zostałyby oszacowane koszty.

NIe płacilibyśmy 25 pln za wejście, ale 30, 40 czy 50. I nie musiałabyć dopłacać - a wiem, że DOPŁACIŁAŚ. I nie tylko Ty - sama wiesz, że była zrzutka - tak ? Tak. Bo było za mało kasy.

Więc ja Cię bardzo proszę - ja jestem wyluzowana i o własną kasę nie umiem się upominać - ale o kasę innych - a i owszem.

Zresztą jestem pewna, że osoby, ktore nie przyjechały - bo nie mogły czy nie chciały - zrozumieją całą tą nieprzyjemną sytuację w ktorej na już, teraz i na gorąco pośrodku zadupia pod tytułem Urzut (gdzie bankomatu nie ma) niektorzy wyskoczyli z kasy - bo ktoś zawiódł.

I proszę mi wskazać błąd w moim rozumowaniu.

Więc zbierz Kochana do kupy ile kasy poszło ze zrzuty kilku osób i podaj proszę tutaj.

A sama wiesz, komu wysłać numer konta na priv.

Weźmiemy ze sobą nianię, bo AP z małym dzieckiem może być kłopotliwe, a też chcielibyśmy mieć coś dla siebie. :wink: No i trzeba potańczyć :D

ależ ja sie ciesze ze Was poznałam - całą trójkę :wink:

i super że sie znowu spotakmy i juz na luuuuuuuuuuzie :lol: :lol: :lol:

a jutro dzwonie zeby Wam rabacik załatwić odpowiedni :roll: