Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zuza, ja ci kasę za AP wiszę :oops: :oops: . Oddam przy najbliższej okazji jak się spotkamy, OK ? :oops:

normalnie w pysku z butelka wina do Raju zapraszam inaczej do KRD cie zgłoszę :wink: :wink: :wink:

oj to lecę, bo jak mnie zgłosisz do KRD, to mi kredytu na dom nie dadzą :lol: :lol:

to ja muszę kasę pozyczac zeby wymusic na was spotkanie - wstyd dziewczyny normalnie na całe gacie :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

o wypraszam to sobie :x :x

ja do ciebie nawet bez długu przyjeżdżam, do innych miej pretensje :lol:

Nefcia - wyluzuj - proszę :wink: :wink: :wink:

było super ???? - było !!!!!! i tak miało być !!!!!!

a tym co nie dojechali niech żal dupsko ściśnie i będę zadowolona :wink:

Wybacz, Moja Droga, ale nie dość, że miałaś wszystko na głowie to jeszcze dopłacasz do tej imprezy.

To nie chodzi o pieniądze, ale o fakt.

O tzw. odpowiedzialność. Ja wiem, że niektórzy nie mogli przyjechać z przyczyn obiektywnych - ja to rozumiem.

Ale nie wiem dlaczego TY masz za to płacić.

Gdyby się wpisały na listę tylko osoby, ktore mogą przyjechać (na pewno) to inczej zostałyby oszacowane koszty.

NIe płacilibyśmy 25 pln za wejście, ale 30, 40 czy 50. I nie musiałabyć dopłacać - a wiem, że DOPŁACIŁAŚ. I nie tylko Ty - sama wiesz, że była zrzutka - tak ? Tak. Bo było za mało kasy.

Więc ja Cię bardzo proszę - ja jestem wyluzowana i o własną kasę nie umiem się upominać - ale o kasę innych - a i owszem.

Zresztą jestem pewna, że osoby, ktore nie przyjechały - bo nie mogły czy nie chciały - zrozumieją całą tą nieprzyjemną sytuację w ktorej na już, teraz i na gorąco pośrodku zadupia pod tytułem Urzut (gdzie bankomatu nie ma) niektorzy wyskoczyli z kasy - bo ktoś zawiódł.

I proszę mi wskazać błąd w moim rozumowaniu.

Więc zbierz Kochana do kupy ile kasy poszło ze zrzuty kilku osób i podaj proszę tutaj.

A sama wiesz, komu wysłać numer konta na priv.

Nefcia jaka zrzuta :o :o :o

to ja o czymś nie wiem :roll: :roll: :roll:

a tak poważnie to potraktuje siebie jako jednego ze sposnsorów :wink:

i teraz juz wiem ze pierwszy i ostatni raz poszliśmy na układ ze zbieramy na imprezie - teraz beda wpałaty na konto przed spotkaniem ( na poprawiny AP) na ktore trzeba wylozyc kase wczesniej i zdeklarowac ilosc osob

bo i na Zlot i na AP jesli mam byc szczera poszło na styk i to przy niezłych kombinacjach :roll: :roll: :roll: :roll:

Gawel .....TY wiesz, że mnie nie trzeba dw razy .... :oops: :wink: :lol:

nie trzeba wczesniej długo zamawiać , bo to impreza luźna miałaby być - tak jak wczorajsze AP ... miesiąc wystarczyłby :D

pożegnanie lata ....hm..... podoba mi się ...... barrrrrrrrrdzo :D

Fajny pomysł. Podoba mi się :D Tym razem nie udało się nam być na AP i chętnie to nadrobimy, najlepiej jeszcze w tym roku.

a sierotka Marysia bedzie - bo jest cuuuuuuuuuuuuuuudowna :wink: :wink: :wink:

super ze bedziecie :wink: :wink: :wink: - choc nie wiadomo jeszcze kiedy :roll:

Weźmiemy ze sobą nianię, bo AP z małym dzieckiem może być kłopotliwe, a też chcielibyśmy mieć coś dla siebie. :wink: No i trzeba potańczyć :D

ależ ja sie ciesze ze Was poznałam - całą trójkę :wink:

i super że sie znowu spotakmy i juz na luuuuuuuuuuzie :lol: :lol: :lol:

a jutro dzwonie zeby Wam rabacik załatwić odpowiedni :roll:

Zuz@nka jesteś wielka no i świetnie prowadziłaś imprezę. Masz talent! Rusin przy tobie wysiada. :wink:

Zuza, ja ci kasę za AP wiszę :oops: :oops: . Oddam przy najbliższej okazji jak się spotkamy, OK ? :oops:

normalnie w pysku z butelka wina do Raju zapraszam inaczej do KRD cie zgłoszę :wink: :wink: :wink:

oj to lecę, bo jak mnie zgłosisz do KRD, to mi kredytu na dom nie dadzą :lol: :lol:

to ja muszę kasę pozyczac zeby wymusic na was spotkanie - wstyd dziewczyny normalnie na całe gacie :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

o wypraszam to sobie :x :x

ja do ciebie nawet bez długu przyjeżdżam, do innych miej pretensje :lol:

wiem, wiem Lidszu - na ciebie moge zawsze liczyć a inni niech żałują - no nie :wink:

nie trzeba wczesniej długo zamawiać , bo to impreza luźna miałaby być - tak jak wczorajsze AP ... miesiąc wystarczyłby :D

Fajny pomysł. Podoba mi się :D Tym razem nie udało się nam być na AP i chętnie to nadrobimy, najlepiej jeszcze w tym roku.

Weźmiemy ze sobą nianię, bo AP z małym dzieckiem może być kłopotliwe, a też chcielibyśmy mieć coś dla siebie. :wink: No i trzeba potańczyć :D

Zuz@nka jesteś wielka no i świetnie prowadziłaś imprezę. Masz talent! Rusin przy tobie wysiada. :wink:

no i jak Was nie kochać :oops: :oops: :oops: :oops:

i Torbicka :lol:

i Torbicka :lol:

a ty z tą Torbicką :wink: :wink: :wink:

chyba w CV te talenty sobie dopisze a wy mi referencje wystwicie :roll:

Nefcia jaka zrzuta :o :o :o

to ja o czymś nie wiem :roll: :roll: :roll:

a tak poważnie to potraktuje siebie jako jednego ze sposnsorów :wink:

i teraz juz wiem ze pierwszy i ostatni raz poszliśmy na układ ze zbieramy na imprezie - teraz beda wpałaty na konto przed spotkaniem ( na poprawiny AP) na ktore trzeba wylozyc kase wczesniej i zdeklarowac ilosc osob

bo i na Zlot i na AP jesli mam byc szczera poszło na styk i to przy niezłych kombinacjach :roll: :roll: :roll: :roll:

Wiem, że honorna z Ciebie dziewczyna, wiem. Nie musisz tego udowadniać.

Ale nadal uważam, że to nie w porządku i już.

Takie jest moje zdanie.

Mam nadzieję, że osoby nieobecne też okażą się honorne ( zreszta już takie są wśród nas - takie, ktorym nie trzeba nawet o tym przypominać).

Więc jak Cię ktoś poprosi o numer konta to bądź tak miła i daj szansę człowiekowi się nacieszyć, że jednak prawie wziął udział.

A Ty mi nie ściemniaj, bo ja swoje wiem i oczki i uszki mam.

Gość coolibeer

Dziękuję http://f.kafeteria.pl/emotikony/usmiech.gif

merci

thank you

danke

spasiba

gracias

kamsamnida

شكرا

Dank u

ευχαριστω

La ringrazio

Obrigado

благодар

shukran

Gracias

Można powiedzieć że forumowicze moderatora to jedna wielka rodzina po tym co zobaczyłem na własne oczy w ciągu tych 3 dni spędzonych z Wami. Zaczynając od miłego powitania i przyjęcia w Zuzankowym Raju wielkie ukłony w kierunku Zuzanki i jej Męża. Dalej sobotnie spotkanie ukłony dla wszystkich którzy byli zaangażowani w organizację całego tego pozytywnie zakręconego spotkania ( Zuzanka, Dagulka, Edzia Gaweł) i innych których nie jestem w stanie teraz wymienić z powodu http://chefpaul.w.interia.pl/emotka/kac.gif Oraz wszystkim którzy naprawdę tworzyli nie zapomnianą atmosferę. Pamiętajcie że to dzięki Wam uzyskaliśmy taką atmosferę.

Dzięki Goustowi i Jeji (Jea) za transport.

Było naprawdę super i trzeba to powtórzyć tzn. Powtórzymy... :)

Dzięki za wspólnie przygotowaną http://ggmania.eu/news/nimgs/wileka.gif jajeczniczkę :)

To na tyle podziękowań ;)

Hej Zlotowicze!!!

Jeszcze raz wielki szacun dla Zuz@nki i Coolibra za fantastyczne prowadzenie imprezy oraz dla Daggulki za determinację w doprowadzeniu do zlotu.

Dziękuję imieniu swoim i reszty. Ale to Zuzanka grała pierwsze skrzypce. Najpierw trema od 11 a otwarcie i to co zrobiła na przywitaniu to szczena mi opadła. Ja wtedy zacząłem w ogóle myśleć "Co ja robię tu" Naprawdę Zuzanka głos masz Medialny, Edzia, Dagulka to samo :)

Witajcie Kochani ZLOTOWICZE :D :D :D :D

( na tych którzy się zapisali a nie dotarli strzelam focha i to dużego bo nie dotarcie swiadczylo tylko o niskiej dojrzałości.....delkatnie temat ujamując....)

Ja tylko dodam że niektórzy poinformowali telefonicznie że nie będzie ich na zlocie z takich i takich powodów ale reszta zachowała się wobec organizatorów nie fer...

Co do Licytacji gadżetów to czekam tylko na zdjęcia tych przedmiotów. Jak coś ślijcie. [email protected]

ma kto jakie foty??

Ja tylko chcę zobaczyć fotkę twojego uzębienia po tym jak wkładałeś obiektyw aparatu do buzi ;)

no i .... Dandi ..... :oops: :roll: :wink:

nie wymieniła mnie ani w ikonach ani w kobietach ani w gentlemanach ani nigdzie tylko tak... yyyy..... marginalnie...? A tak bardzo chciałem być wymieniony w tej grupie co Barbossa (ja się nigdy nie pogodze tym brakiem brody i drewnianej nogi :D )

no i jak tu cie nie kochać :wink: :wink: :wink:

a mnie? ;)

P.S. Dzięki za 2 torby gadżetów :)

Co do jajecznicy to robił ją Mąż Edzi Kierowca Gousta i ja a Duch tylko przyleciał i zmiótł ją w 2 min :)

Co do Muzyki na AfterParty to proszę nie do mnie. W moim kontrakcie było tylko nagłośnienie Urzutu. Trzeba było wcześniej mówić to muzyka by rozgrzewała towarzystwo. Ponad 2500 płyt z muzyką dla każdego. A prawdę mówiąc ciężko jest grać dla wielu osób. Gra się zawsze dla jednych i drugich ale niektórzy wczoraj tego nie rozumieli... %%%% ;) Za rok obiecuję że będzie golas party. To tyle w sprawie muzyki na After...

A propos After - przed wyjazdem rozmawiałam z panią Osińską - zaprasza wszystkich ponownie....nie koniecznie dopiero za rok i nie koniecznie tylko na jedną noc :lol:

Mówiła, że bardzo się cieszy, że impreza się udała, a jej mąż zaproponował , że następnym razem przyprowadzi nam DJ , przy którego imprezach cyt. "dziewczyny bez majtek biegają" :wink:

A jak cooliber grał, to nie biegały :roll: :wink:

wiesz nad gustami sie nie dyskutuje ale one do zdejmowania majtek nie były chętne to po 1 a po drugie to zarzyczyły sobie taki repertuar ze nawet gdyby te majtki zdjeły to by zmarzły bo nam sie odechciało :-? :lol: spytaj coolibra jak nie wierzysz

Gaweł tak jak mówisz :) Nic dodać nic ująć :) Potwierdzam

czy napewno chcę brac w tym udział ??????????????????????

i po tej deklaracji dokonuje wpłaty na utworzone konto :wink: :wink: :wink:

Widzę że szybko się ode mnie uczysz :)

Dobra czas goni jutro znowu w pracy pół dnia będę na kurniku ciupał w Tysiąca ;)

CIaooo

Dziękuję za spotkanie tym których zapamiętałem z nicka...

78mysz, adam_mk, amafi, an-bud , anirac , anjamen, barbossa , Barranki2, BetaGreta , coolibeer , Coulignon, czandra, dandi3, dagulka , Depi, DorciaIQ , EDZIA,, Eugeniusz, gawel , ghost34, jea , Joola , Joskul , kamyk68 , kasiorek , Kruela, Lidszu, malka, Maluszek , małgoś2, Nefer, nitubaga, OK, PaniGdżi, Piątka , rasia, Rom-Kon, , sSiwy12, sylvia1, wu , zuz@nka , zygmor

... oraz tym którzy nie mieli nicka lub moja pamięć ich nie objęła

:lol: :lol:

I do zobaczenia za rok

małż zlot potraktował jako lokalnofanaberyjnechęci zajęcia czymś czasu wolnego i chyba myśli że to się już nigdy nie powtórzy ..... no nawet facet nie wie w jakiej żyje nieświadomości :roll: :wink: :lol:

ale na razie w domu wolę nie wspominać o rychłym wyjeździe - trza dyplomatycznie dozować dobre wieści , bo z tego nadmiaru szczęścia to mawżonek może się zacząć buntować, a tego bym nie chciała :wink: :lol:

Gawel .... zostawiłam u Pani Osińskiej na 100% jedną część garderoby - tą, o której rozmawialiśmy :wink: ... się rozpakowałam i niet :roll:

tak, że nie ma totamto - kochany , bedziesz musiał mi odesłać :wink:

Zuza daj namiar na swoje konto i ile wpłacić - nie dojechałam ale to nie znaczy,że masz bulić.Czekam na dane :)

Dobroś - obcja jest taka jak u Lidszu, zmówcie się i wpadaj do Raju, tylko Myche weżcie ze sobą :wink: :wink: :wink:

A gdzie jest Raj?????