Gość coolibeer 29.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zuza daj namiar na swoje konto i ile wpłacić - nie dojechałam ale to nie znaczy,że masz bulić.Czekam na dane Dobroś - obcja jest taka jak u Lidszu, zmówcie się i wpadaj do Raju, tylko Myche weżcie ze sobą A gdzie jest Raj????? To tajemnicze miejsce i tak pozostanie na zawsze. Jest ono w wyobraźni każdego znasz. Każdy sobie taki raj sam wymalował tam gdzieś w główce. Ja nawet zmieniłem nazwę dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Raj całkiem niedaleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 UUUUUfffffffff, kuuuuuuurde nareszcie. Wiecie co to znaczy, wrócić z takiej imprezy , dorwać się do kompa.....i net odmawia posłuszeństwa, co ja wczoraj przeżywałam , że nie mogłam tu z Wami być i dzielić na gorąco wrażeń po spotkaniu. . Jeszcze nigdy tak wcześnie nie zjawiłam się w poniedziałek w pracy I co tu dużo mówić było super....podpisuję się pod wszystkim co napisali przedmówcy. Dziękuję daggulce , ze w jakims stopniu wciągnęła mnie w przygotowanie tego szaleństwa, bo dzięki temu miałam okazję bliżej poznać zuz@nkę, jej męża i resztę ekipy piątkowych prób generalnych w bardzo klimatycznym Raju. Dziękuję wszystkim którzy przybyli na spotkanie - wspaniałym forumowiczom, Najlepszym Doradcom na forum, sponsorom, Pani Małgorzacie Dutkiewicz, Redakcji za to, że przyjeła nasze zaproszenie i zaszczyciła swoją obecnością. Komturowej Rodzince, która mimo nawału obowiązków przyjęła nasze zaproszenie, Majeczko dzięki za informacje o Tomku Chciałam też podziękować nieobecnemu na Spotkaniu ciałem, choc duchem był z nami, przynajmniej na AP z nami pisał... Naszemu Rymoholikowi Forumowemu - Retrofoodowi, który jak zwykle poratował mnie w gorącej potrzebie i prawie na pniu pisał wspaniałe wierszyki do Dyplomów dla Sponsorów, daggulki i Redakcji. Retro - Wielkie Dzięki. Jak zwykle żałuję, że choć tyle czasu było nie udało się porozmawiać z wieloma forumowiczami...zwłaszcza z amalfi. A oczywiście jestem otwarta na wszystkie propozycje spotkań forumowych, pozdrawiam cieplutko Edzia No to biorę się za wklejanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.06.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Gawel .... zostawiłam u Pani Osińskiej na 100% jedną część garderoby - tą, o której rozmawialiśmy Naaaaaaajjjjssssss! Witam wszystkich uczestników i przede wszystkim składam samokrytykę, że tak odpadłem haniebnie, ale jak widać wątroba nie działa tak, jak drzewiej bywało Jak będzie samo AP na pożegnanie lata (proszę mnie wpisać) to postaram się nie ustawiać nic dzień przed, coby także do rana dać radę Wielkie JOŁ dla wszystkich, z szczególnym uwględnieniem wspaniałych Organizatorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zuza daj namiar na swoje konto i ile wpłacić - nie dojechałam ale to nie znaczy,że masz bulić.Czekam na dane Dobroś - obcja jest taka jak u Lidszu, zmówcie się i wpadaj do Raju, tylko Myche weżcie ze sobą A gdzie jest Raj????? gdzieś niedaleko stad, jest miejsce ktora poznac musi ktos ktos nie byle jaki bo Rymoholik nasz wspanialy , wsrod lasow ląk stoi dom, obok domu staw tam ujrzysz, tuz nad stwem wierzby szumią, na podwórzu kasztan wielki taki to zakatek wiejski jesli sprawdzic chcesz me slowa zaraz wysle ci gotowca ktory adres ci ujawni i juz tylko pozostaje w odwiedziny do mnie walic mam nadzieje ze jak mnie odwiedzisz to napiszesz o tym miejscu niezla rymowankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ja na AP second się pisze ... tylko plisss tak bym nie miała zjazdu (czyli nie 12-13 IX) oczywiście sama (DAGA zgadzam się z Tobą )... może ostatni weekend sierpnia lub pierwszy września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ja na AP second się pisze ... tylko plisss tak bym nie miała zjazdu (czyli nie 12-13 IX) oczywiście sama (DAGA zgadzam się z Tobą )... może ostatni weekend sierpnia lub pierwszy września? czesc Sylvia - pamietam cię było mi bardzo miło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dzięki ze towarzyszyłaś Gawłowi co do ostatniego weekendu sierpnia to nic z tego bo: po pierwsze - ten termin został zarezerwowany przez naszego przyjaciela na parapetowke a po drugie - ja mu nie odmowie i osoby zaproszone tez wiec sklad by sie troche zmienial AP a dodam ze ostsani weekend sierpnia to niektorzy dopiero wracaja z wakacji badz dzieci zwoża i szykuja do szkoly wiec ja jestem za Wrzesniem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Sylwuś .... kochchchaaanaaa... w ostatani weekend sierpnia to my balujemy w częściowym gronie forumowym u jednego z naszych forumowiczów na prawdziwej parapetówie z samymi tylko parapetami nie ma sans bo bede miła toporek w plecach ale wrzesień ...piękny miesiąc , da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nefcia jaka zrzuta to ja o czymś nie wiem a tak poważnie to potraktuje siebie jako jednego ze sposnsorów i teraz juz wiem ze pierwszy i ostatni raz poszliśmy na układ ze zbieramy na imprezie - teraz beda wpałaty na konto przed spotkaniem ( na poprawiny AP) na ktore trzeba wylozyc kase wczesniej i zdeklarowac ilosc osob bo i na Zlot i na AP jesli mam byc szczera poszło na styk i to przy niezłych kombinacjach Wiem, że honorna z Ciebie dziewczyna, wiem. Nie musisz tego udowadniać. Ale nadal uważam, że to nie w porządku i już. Takie jest moje zdanie. Mam nadzieję, że osoby nieobecne też okażą się honorne ( zreszta już takie są wśród nas - takie, ktorym nie trzeba nawet o tym przypominać). Więc jak Cię ktoś poprosi o numer konta to bądź tak miła i daj szansę człowiekowi się nacieszyć, że jednak prawie wziął udział. A Ty mi nie ściemniaj, bo ja swoje wiem i oczki i uszki mam. Nefcia ale namieszałaś i teraz mam dylemat bo faktycznie dostaje info na PW wiec podjełam decyzję że pozostawiam wybór forumowiczom: ( zaznaczam ze pod wpływem tych którzy mają potrzebę bycia fair w stosunku do pozostałych) Ci którzy sie zadeklarowali a nie dojechali ale poczuwają się do odpowiedzialności za swoją nieobecność i chcą w sposób finansowy zrekompensować nam dziurę budżetową - zlotową to bardzo proszę, podam numer konta na PW lub przyjmę pieniądze osobiście i będzie mi miło się z Wami spotkać ( uśmiech dla tych co już wiedzą gdzie i kiedy ) i tak mam mieszane uczucia czy tak powinnam zrobić i wszystko przez Nefcie bo rozdmuchała swoją spostrzegawczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zuza daj namiar na swoje konto i ile wpłacić - nie dojechałam ale to nie znaczy,że masz bulić.Czekam na dane Podpisuję się pod tym postem. Wolałbym żebyś nie obciążała kieszeni za mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no to ja też dziękuje wszystkim których dane mi było poznać było strasznie miło zabawnie a wszystkim którzy się martwili zapewniam, że w namiocie było ciepło i wygodnie, a dziecko zadowolone jak 150 "supel implezka" powiedziało i padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nefcia jaka zrzuta to ja o czymś nie wiem a tak poważnie to potraktuje siebie jako jednego ze sposnsorów i teraz juz wiem ze pierwszy i ostatni raz poszliśmy na układ ze zbieramy na imprezie - teraz beda wpałaty na konto przed spotkaniem ( na poprawiny AP) na ktore trzeba wylozyc kase wczesniej i zdeklarowac ilosc osob bo i na Zlot i na AP jesli mam byc szczera poszło na styk i to przy niezłych kombinacjach Wiem, że honorna z Ciebie dziewczyna, wiem. Nie musisz tego udowadniać. Ale nadal uważam, że to nie w porządku i już. Takie jest moje zdanie. Mam nadzieję, że osoby nieobecne też okażą się honorne ( zreszta już takie są wśród nas - takie, ktorym nie trzeba nawet o tym przypominać). Więc jak Cię ktoś poprosi o numer konta to bądź tak miła i daj szansę człowiekowi się nacieszyć, że jednak prawie wziął udział. A Ty mi nie ściemniaj, bo ja swoje wiem i oczki i uszki mam. Nefcia ale namieszałaś i teraz mam dylemat bo faktycznie dostaje info na PW wiec podjełam decyzję że pozostawiam wybór forumowiczom: ( zaznaczam ze pod wpływem tych którzy mają potrzebę bycia fair w stosunku do pozostałych) Ci którzy sie zadeklarowali a nie dojechali ale poczuwają się do odpowiedzialności za swoją nieobecność i chcą w sposób finansowy zrekompensować nam dziurę budżetową - zlotową to bardzo proszę, podam numer konta na PW lub przyjmę pieniądze osobiście i będzie mi miło się z Wami spotkać ( uśmiech dla tych co już wiedzą gdzie i kiedy ) i tak mam mieszane uczucia czy tak powinnam zrobić i wszystko przez Nefcie bo rozdmuchała swoją spostrzegawczość trzeba było powiedzieć w trakcie spotkania się by ściepę zrobiło, żadna ujma, to byloby bardziej fair, niż dokladanie z tylko własnej kieszeni, szkoda że nie wiedziałem o tym a o tym, że pomimo ich nieobecności, jakieś koszty należy ponieść, powinni się winowajcy zreflektować przed imprą, nie po baaaardzo nie lubię takich sytuacji, takie postępowanie świadczy o w pełni niezasłużonym lekceważeniu osób, które odażyły ich kredytem zaufania to tak ogólnie, kto się poczuwa to zrozumie, kto uważa, że jest usprawiedliwionym niech się nie poczuwa, to już sprawa sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja dopiero dzisiaj ale bardzo chciałam podziękować za super sobotę Świetnie się bawiałam AP bylo superanckie Towarzystwo - miodzio Jedzonko - pychotka Muza - pierwsza klasa Zuanko, Daggulko, Gawel - wielkie dzięki za przygotowanie zlotu i AP Było mi bardzo miło poznać nowe osoby w realu Dandi - malutkie pytanko: co urodziła żona drajwera? Ja oczywiście jestem jak najbardziej na tak za następnym AP Chyba Gawel pytał kiedy? Myślę, że najlepiej to wrzesień bo noce jeszcze w marę ciepłe są a jak wiemy z doświadczenia to noc jest bardzo istotna bo mało kto na AP spał. I gdybyśmy urządzali je u pani Osińskiej to jedna uwaga: może dałoby się zorganizować jakieś śniadanko dla osób zostających na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nefcia jaka zrzuta to ja o czymś nie wiem a tak poważnie to potraktuje siebie jako jednego ze sposnsorów i teraz juz wiem ze pierwszy i ostatni raz poszliśmy na układ ze zbieramy na imprezie - teraz beda wpałaty na konto przed spotkaniem ( na poprawiny AP) na ktore trzeba wylozyc kase wczesniej i zdeklarowac ilosc osob bo i na Zlot i na AP jesli mam byc szczera poszło na styk i to przy niezłych kombinacjach Wiem, że honorna z Ciebie dziewczyna, wiem. Nie musisz tego udowadniać. Ale nadal uważam, że to nie w porządku i już. Takie jest moje zdanie. Mam nadzieję, że osoby nieobecne też okażą się honorne ( zreszta już takie są wśród nas - takie, ktorym nie trzeba nawet o tym przypominać). Więc jak Cię ktoś poprosi o numer konta to bądź tak miła i daj szansę człowiekowi się nacieszyć, że jednak prawie wziął udział. A Ty mi nie ściemniaj, bo ja swoje wiem i oczki i uszki mam. Nefcia ale namieszałaś i teraz mam dylemat bo faktycznie dostaje info na PW wiec podjełam decyzję że pozostawiam wybór forumowiczom: ( zaznaczam ze pod wpływem tych którzy mają potrzebę bycia fair w stosunku do pozostałych) Ci którzy sie zadeklarowali a nie dojechali ale poczuwają się do odpowiedzialności za swoją nieobecność i chcą w sposób finansowy zrekompensować nam dziurę budżetową - zlotową to bardzo proszę, podam numer konta na PW lub przyjmę pieniądze osobiście i będzie mi miło się z Wami spotkać ( uśmiech dla tych co już wiedzą gdzie i kiedy ) i tak mam mieszane uczucia czy tak powinnam zrobić i wszystko przez Nefcie bo rozdmuchała swoją spostrzegawczość trzeba było powiedzieć w trakcie spotkania się by ściepę zrobiło, żadna ujma, to byloby bardziej fair, niż dokladanie z tylko własnej kieszeni, szkoda że nie wiedziałem o tym a o tym, że pomimo ich nieobecności, jakieś koszty należy ponieść, powinni się winowajcy zreflektować przed imprą, nie po baaaardzo nie lubię takich sytuacji, takie postępowanie świadczy o w pełni niezasłużonym lekceważeniu osób, które odażyły ich kredytem zaufania to tak ogólnie, kto się poczuwa to zrozumie, kto uważa, że jest usprawiedliwionym niech się nie poczuwa, to już sprawa sumienia nikt by nie wiedział gdzyby nie przebiegła Nefcia na PW przyszly info do mnie po tym Jej anonsie ze chca oddac zeby sie poczuc wporządku do nas wszystkich, dlatego napisalam ten watek o tym ze podam numer konta dla tych osob i przyjme kase, a jej nadmiar przekaze na cel ktory razem ustalimy chcialm od razu podac numer konta Tomka ale jedna osoba powiedzialam ze chce aby te pieinadze trafily do mnie a moja prywatna sprawa bedzie co z nimi uczynie - stad powtala ta informacja wystosowana na forum czy cos zle robie..... jesli tak ktos uwaza niech mi podpowoe co mam zrobic bo ja jeszcze w takiej sytuacji nie bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dobrze jest kochana , dobrze .... taki miałyśmy plan ....że zbierzemy za wejściówki a co zostanie damy do urny dla Tomka ..... więc nie przyjechali- nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dobrze robisz, głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Bardzo Wam dziękuję za cudownie spędzone chwile w towarzystwie WSPANIAŁYCH ludzi! Nie wymieniam, bo jeszcze kogo pominę - a nie chcę! Podziwiam sprawną organizację, organizatorów i dziękuję Im za cały wkład wysiłku, jaki włożyli. A co do tego raju to takie "coś" słyszałem... Gadają dwie babki - kupiłam jakieś dziwne rajstopy... - I co? - Stopy to mi się mieszczą, ale raj nie bardzo.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Bardzo Wam dziękuję za cudownie spędzone chwile w towarzystwie WSPANIAŁYCH ludzi! Nie wymieniam, bo jeszcze kogo pominę - a nie chcę! Podziwiam sprawną organizację, organizatorów i dziękuję Im za cały wkład wysiłku, jaki włożyli. A co do tego raju to takie "coś" słyszałem... Gadają dwie babki - kupiłam jakieś dziwne rajstopy... - I co? - Stopy to mi się mieszczą, ale raj nie bardzo.... Adam M. jesteś NIESAMOWITY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dobrze robisz, głowa do góry Dzięki wielkie za poparcie - twoje szczególnie bo już zaczęłąm żałować że uległam postom Nefci i prośbą forumowiczów którzy niedotarli a chca byc oki ale skoro sami prosili to dałam im "szanse" wplaty wejsciówki mam nadzieje ze niko nie uraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zuzanka dobrze zrobiłaś ja wiem że czasem może coś komu wypaść w ostatniej chwili ale skoro pieniądze za wynajem Urzutu był yrozliczone a konkretną ilość osób a potem połowy nie ma to normalne że braknie wiec nie miej żadnych wyrzutów a na pożegnanie lata to ja też ja też chcę podrzucę Dziecię komuś i zabalujew cudownym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts