malka 29.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Depi- jak ja się cieszę, że Ty zyjesz ....ufffff ......znaczy,ze poranny szok Cie nie uśmiercił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.06.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Depi- jak ja się cieszę, że Ty zyjesz ....ufffff ......znaczy,ze poranny szok Cie nie uśmiercił Jaki szok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Depi- jak ja się cieszę, że Ty zyjesz ....ufffff ......znaczy,ze poranny szok Cie nie uśmiercił aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... malka, masz mistrza ja tez rano u was byłam, po cichutku flaszke opróżniona selimmową zgrzytłam ze stoliczka przy drzwiach nikogo nie budząc bo myslałam, ze Depi jest jeszcze i mi ja po dobroci odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 łooooooooo jesssssssssssuuu...kto jeszcze był u nas w pokoju ....przyznawać się bez bicia. muszę wiedzieć komu reset pamięci mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 malka ... ja tylko dosłownie reke włozyłam przez uchylone drzwi i flaszke ze stolika zwinęłam ... przysiegam, ze nic nie widziałam ... bede żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 malka - ja nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 malka - ja nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 jo tysh nie pisac kto nie był bydsie łatfiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 jo tysh nie pisac kto nie był bydsie łatfiej Ty mi sobie tu tak nie zartuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ja nie byłam chociaż może powinnam, skoro taaaka atrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lazilam juz z podziekowaniami, ale moze jeszcze w tym watku - wielkie dzieki dla Zuzy, Daggulki i Gawla - bylo super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Aaaaa... To już wiem, z kim dzieliłem pokój Szczerze mówiąc nie przyglądałem się kto zacz - jakieś 2 pary zwłok wyglądających na zmęczone leżało, więc na palcach wyszedłem i tyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 oj zmęczone, mocno zmęczone dzięki za goscinę - takie to nieplanowane było i jeszcze Ci powiem Dagulla chciała mnie "wygryźć", robiła wiele by zająć moje wyro - ale się nie dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 oj zmęczone, mocno zmęczone dzięki za goscinę - takie to nieplanowane było i jeszcze Ci powiem Dagulla chciała mnie "wygryźć", robiła wiele by zająć moje wyro - ale się nie dałam Nooo kochaaaaana ..... taaak, próbowałam za wszelką cene .... bo Ty kluczyk mój z żółtym miałaś breloczkiem do mojego pokoju ... no to ja bidulka gdzieś się ulokować musialabym ... a wiem, że z Depiego strony nic mi nie grozi - no przeca z duchem rozchwytywanym bym się nie połozyła boby mi baby oczyska popodbijały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dobrze robisz, głowa do góry Dzięki wielkie za poparcie - twoje szczególnie bo już zaczęłąm żałować że uległam postom Nefci i prośbą forumowiczów którzy niedotarli a chca byc oki ale skoro sami prosili to dałam im "szanse" wplaty wejsciówki mam nadzieje ze niko nie uraziłam Ależ nie uległaś tylko nie możesz rozporządzać portfelem innych Kochana - nie tylko Ty dołożyłaś więc wiesz jak jest... Kochajmy się jak bracia ....... - finał jest taki, że ludzie dołożyli kasę ( i to nie jest fair) a dla Tomka nie zostało ( i też nei jest mi z tym dobrze). I tu chciałam bardzo serdecznie podziękować tym, którzy się poczuwają do przesłania kasy. Bardzo dziękuję za zrozumienie ( również tego, że postanowiłam rozdmuchać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A ponieważ nie jesteśmy dziećmi - załączam ostatnią listę osób : 1. Smoczyca daggulka + córa - 2 sztuk 2. Nefer - sztuk max 2 (o ile druga będzie w Polsce) 3. Barranki2 - sztuk 2 4. Lidszu - sztuk 4 5. nitubaga- z familią.... 6. ghost34 7. dandi3 + 3 osoby = sztuki 4 8. malka - zrobi wszystko i jeszcze więcej żeby być 9. 78mysz - sztuk 3 10. Zeljka- NIE PRZYJEDZIE 11. Maluszek - 3 sztuki 12. tomek1950 - NIE PRZYJEDZIE 13. Aga J.G 14.Zorka31 15. sharoon z mężczyzną- 2 sztuki 16. Joola - sztuk 1 17. Irma 18. gawel 19. jea 20. BetaGreta- 2 sztuki 21. wu - 3 sztuki 22. Gosiek33 23. Gwoździk - NIE PRZYJEDZIE 24. lump praski - być może 25. GLAMOURMUM ilości zdjęć [/color] 26. EDZIA - 2 sztuki 27. azalka - być może 28. Jezier 29. amalfi - sztuk max.3 - być może 30. skaba- sztuk 1 - NIE PRZYJEDZIE 31. zuz@nka 32. Tedii .... NIE PRZYJEDZIE 33. Anetina - 2 pełnoletnie i inwestor małoletni 34. Anoleiz- szt max 4 35. Tosinek - szt4 36. OK - szt 1 37. GLOWAC - sztuk 4 38. Bożena030100 39. stukpuk UWAGA! ŻONATY!!! 40. mcmagda - szt.1,5 41. verunia 42. Nelli Sza - sztuk 4 43. Kruela- max.sztuk4 44. kasiorek 45. an-bud 46. Gosia-Anbudowa - sztuk 2 47. sylvia1 48. Anjamen ( i Dejw) - sztuk 2 49. ms. - 1 osoba 50. kirkris - szt. 2 51. bodzio_g - NIE PRZYJEDZIE 52.dobroszka - prawdobodobnie 3 sztuki 53. Magi77 - 4 szt z czego 2 nieletnie 54. IlonaS.- sztuk 2 55. Bigbeat - sztuk max 3 56. zielony_listek - prawdopodobnie NIE PRZYJEDZIE 57. aniawmuratorze - 1 i przelotnie pewnie moje stado (ale nie pijące i nie jedzące poza domem ) 58. MonikaC- sztuk 3 59. Coulignon szt 2 60. Depi (ew. z Ofcą) 61. Martinezio + Oz + 2-jka inwestorów zastępczych i nieletnich 62. kaśka maciej - byc może 63. nurni (trza się odświeżyć ) 64. Anisia 3 - sztuk 1 lub 4 65. frosch + bodzio - sztuk 2 - NIE PRZYJADĄ 66. ANNNJA + 1towarzysz - 2 osoby 67. czandra 2+1 68. małgoś 69. boguslaw 70, Piątka ??? - 2 71. Edmar 70 - być może 72. Braza - być może 73. adam_mk 74. sSiwy 12 75. barbossa 76. Edyta k. 77. KARO 78. Eugeniusz 79. Manieq82 + Połowica 80. tajemnicze x ... i tylko ja wiem kto to 81. Browar 82. bobiczek 83. Joskul - 1 sztuka 84. zygmor - 2 sztuki 85. andzik.78- 2 sztuki 86. adiqq - 1 osoba 87. Stukowa 88. coolibeer 89. mejorka 90. anirac 91. Anta 92. kamyk68 93. Elena76 + 1 94. Olpi, sztuk 2 . . 99. DorciaIQ 100. rasia Każdy się odnajdzie myślę - i będzie wiedział czy ma poprosić o numer konta czy nie. Myślę, że dotyczy to osób, które wypisały się po terminie ustalenia stawki za wejście - w końcu na jakiejś podstawie była ustalona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 oj zmęczone, mocno zmęczone dzięki za goscinę - takie to nieplanowane było i jeszcze Ci powiem Dagulla chciała mnie "wygryźć", robiła wiele by zająć moje wyro - ale się nie dałam Nooo kochaaaaana ..... taaak, próbowałam za wszelką cene .... bo Ty kluczyk mój z żółtym miałaś breloczkiem do mojego pokoju ... no to ja bidulka gdzieś się ulokować musialabym ... a wiem, że z Depiego strony nic mi nie grozi - no przeca z duchem rozchwytywanym bym się nie połozyła boby mi baby oczyska popodbijały małe dementi - Ty wiesz jak było zamieszanie sie z kluczykami zrobiło, bo pani Osińska oszołomiona zabawa tak swietnej grupy sie zamotała - myslę,ze chciała nas jeszcze bardziej zintegrować i umieściła nas zbyt wielu w jednym pokoju - pewnie dobrze chciała...ale my spac pragneliśmy integracja blizszego stopnia nastapi zapewne na nastepnym zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 oj zmęczone, mocno zmęczone dzięki za goscinę - takie to nieplanowane było i jeszcze Ci powiem Dagulla chciała mnie "wygryźć", robiła wiele by zająć moje wyro - ale się nie dałam Nooo kochaaaaana ..... taaak, próbowałam za wszelką cene .... bo Ty kluczyk mój z żółtym miałaś breloczkiem do mojego pokoju ... no to ja bidulka gdzieś się ulokować musialabym ... a wiem, że z Depiego strony nic mi nie grozi - no przeca z duchem rozchwytywanym bym się nie połozyła boby mi baby oczyska popodbijały Nooooo, dobrze, ze sie opamietalas kochana, bo nie wiem, jak by sie to skonczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a wiem, że z Depiego strony nic mi nie grozi No wiesz co?!? Jak to nie grozi?!? Poczułem się niemalże jak jakiś eunuch... Powiedz, że choć trochę się bałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a wiem, że z Depiego strony nic mi nie grozi No wiesz co?!? Jak to nie grozi?!? Poczułem się niemalże jak jakiś eunuch... Powiedz, że choć trochę się bałaś... no przecież sie nie przyzna ,ze sie bała musiała więc jakies inne tłumaczenie znaleźć Ja mniałam rycerza do obrony (jakby co) co z tego ,że to spiacy rycerz był i nawet wystrzły z armaty by go nie zbudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts