daggulka 29.06.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a wiem, że z Depiego strony nic mi nie grozi No wiesz co?!? Jak to nie grozi?!? Poczułem się niemalże jak jakiś eunuch... Powiedz, że choć trochę się bałaś... no dobrze .... troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ZDJECIA !!!! DAWAC ZDJECIA !!!!! Niestety nie będzie zdjęć dopóki dagulka nie opie..... wszystkich którzy nie dojechali. Naprawdę wiele osób poleciało sobie w kulki Zdjęcia pod koniec przyszłego tygodnia A tym którzy dopisali i naprawdę stworzyli fajną i rodzinna atmosfere serdeczne gratulacje. Jesteście wspaniali i bez Was ten zlot by się nie udał. Również wielkie Dzięki za miłe przyjęcie dla Zuzanki i Dagulki oraz Edzi Za transport Duszkowi i naszemu kierowcy. I dla wszystkich z którymi przebywaliśmy na dzisiejszym spotkaniu. Do zobaczenia na nieoficjalnym w ostani weekend wakacji. Ciao P.S. After Party pozdrawia wszystkich HM, Jeszcze w piatek pakowałam wałówkę na zlot.Nawet kiełbaskę słoikową naszykowałam. .Niestety w sobotę do pracy musiałam iść jeden pracownik zawalił i nie przyszedł. Musiałam za niego pracować. W tę sobotę mam jechać do Mrągowa na kabareton. Bilety już w kwietniu zarezerwowałam. Jeszcze wczoraj żartowałam z szefem że do niego pomacham jak mnie kamera złapie..Dziś dowiedziałam się, że raczej nie pojadę bo do pracy za tego pajaca pójdę. Podobno za bilety pracodawca mi zwróci. Kuźwa tu nie chodzi o te pieniądze, ale ja bardzo chciałam jechać. Poczuć tę atmosferę . Bardzo lubię lubię swoją pracę ale niektórzy ludzie tam pracujący nie dorośli do tego zeby pracować. Zazdroszczę Wam tego spotkania. Cieszę się,że wszystko było tak jak powinno być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ZDJECIA !!!! DAWAC ZDJECIA !!!!! Niestety nie będzie zdjęć dopóki dagulka nie opie..... wszystkich którzy nie dojechali. Naprawdę wiele osób poleciało sobie w kulki Zdjęcia pod koniec przyszłego tygodnia A tym którzy dopisali i naprawdę stworzyli fajną i rodzinna atmosfere serdeczne gratulacje. Jesteście wspaniali i bez Was ten zlot by się nie udał. Również wielkie Dzięki za miłe przyjęcie dla Zuzanki i Dagulki oraz Edzi Za transport Duszkowi i naszemu kierowcy. I dla wszystkich z którymi przebywaliśmy na dzisiejszym spotkaniu. Do zobaczenia na nieoficjalnym w ostani weekend wakacji. Ciao P.S. After Party pozdrawia wszystkich HM, Jeszcze w piatek pakowałam wałówkę na zlot.Nawet kiełbaskę słoikową naszykowałam. .Niestety w sobotę do pracy musiałam iść jeden pracownik zawalił i nie przyszedł. Musiałam za niego pracować. W tę sobotę mam jechać do Mrągowa na kabareton. Bilety już w kwietniu zarezerwowałam. Jeszcze wczoraj żartowałam z szefem że do niego pomacham jak mnie kamera złapie..Dziś dowiedziałam się, że raczej nie pojadę bo do pracy za tego pajaca pójdę. Podobno za bilety pracodawca mi zwróci. Kuźwa tu nie chodzi o te pieniądze, ale ja bardzo chciałam jechać. Poczuć tę atmosferę . Bardzo lubię lubię swoją pracę ale niektórzy ludzie tam pracujący nie dorośli do tego zeby pracować. Zazdroszczę Wam tego spotkania. Cieszę się,że wszystko było tak jak powinno być. Pozdrawiam. szkoda, że nie dojechałaś, ale uważam, że twój pracodawca cię wykorzystuje i to bardzo nieładnie. Nie obraź się, ale sama dajesz się wykorzystywać, bo pracodawca wie, że jak do ciebie zadzwoni, to ty wszystko rzucisz i przyjedziesz do pracy. A inni pracownicy również wiedzą, że jak oni nie przyjdą, to ty przyjdziesz. Nie rezygnuj z tych biletów i jedź. Tobie też się coś od życia należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 szkoda, że nie dojechałaś, ale uważam, że twój pracodawca cię wykorzystuje . oj, nie zawsze to jest takie proste i żeby nie było, mnie praca zabardzo komplikuje życie .... naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.06.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no dobrze .... troszeczkę Humpf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 trzeba było powiedzieć w trakcie spotkania się by ściepę zrobiło, żadna ujma, to byloby bardziej fair, niż dokladanie z tylko własnej kieszeni, szkoda że nie wiedziałem o tym Barbossa a ty myślisz że ja i Gaweł nie próbowaliśmy co do tego przekonać Zuzi i Dagulki? Ale nie honorne są... ( i tak je bardzo lubię bo ja też honorna i sama sobie wejściówkę podniosłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no dobrze .... troszeczkę Humpf... Depi - słoneczko Ty moje ... toć mnie chodzi tylko o to, że ja za stara i się w światopogląd młodych facetów już nie łapię absolutnie nie umniejszam Tobie - jesteś zajeb.... facet i uwierz mi - widziałm te spojrzenia innych babek na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no dobrze .... troszeczkę Humpf... Depi - słoneczko Ty moje ... toć mnie chodzi tylko o to, że ja za stara i się w światopogląd młodych facetów już nie łapię absolutnie nie umniejszam Tobie - jesteś zajeb.... facet i uwierz mi - widziałm te spojrzenia innych babek na zlocie podglądaczka jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.06.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Barbossa a ty myślisz że ja i Gaweł nie próbowaliśmy co do tego przekonać Zuzi i Dagulki? Ale nie honorne są... ( i tak je bardzo lubię bo ja też honorna i sama sobie wejściówkę podniosłam) to po 10 na goły przy najbliższej okazji poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Co trzeba płacić i komu? Jak zwykle tak tylko z doskoku i nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 AAAA juz wiem. Dawajcie numer konta, to sie zrzucimy i już. Narobiły sie dziewczyny i jeszcze mają ponosić jakies straty finansowe? Bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Barbossa a ty myślisz że ja i Gaweł nie próbowaliśmy co do tego przekonać Zuzi i Dagulki? Ale nie honorne są... ( i tak je bardzo lubię bo ja też honorna i sama sobie wejściówkę podniosłam) to po 10 na goły przy najbliższej okazji poleci w sierpniu i wrześniu? to po 5 wychodzi na każdym spotkaniu .... jeśli z Twojej ręki - zdzierżę dla dobra sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 29.06.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ... toć mnie chodzi tylko o to, że ja za stara i się w światopogląd młodych facetów już nie łapię Za stara na co niby? Nie żartuj sobie, s'il te plait. A ja nie jestem młody - po prostu infantylnie się zachowuję! W każdym razie do mojego światopoglądu (?) łapiesz się jak najbardziej. absolutnie nie umniejszam Tobie - jesteś zajeb.... facet i uwierz mi - widziałm te spojrzenia innych babek na zlocie Dobra, dobra - pod włos mnie nie weźmiesz. I tak jestem nafąfany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zuz@nka proszę numer konta bo bardzo się poczuwam choć naprawdę nie mogłam. Aczkolwiek wybieram się do Ciebie w tym tygodniu - bo przecież będziesz teraz cały czas w Raju i mogę osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zuz@nka proszę numer konta bo bardzo się poczuwam choć naprawdę nie mogłam. Aczkolwiek wybieram się do Ciebie w tym tygodniu - bo przecież będziesz teraz cały czas w Raju i mogę osobiście jestem.... dopiero teraz bo na małza szanoiwnego czekałam co by mi neta do Raju wprzywióżł i juz go mam - tzn neta Gosiek jasne ze wpadaj - jestem i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Zuz@nka proszę numer konta bo bardzo się poczuwam choć naprawdę nie mogłam. Aczkolwiek wybieram się do Ciebie w tym tygodniu - bo przecież będziesz teraz cały czas w Raju i mogę osobiście jestem.... dopiero teraz bo na małza szanoiwnego czekałam co by mi neta do Raju wprzywióżł i juz go mam - tzn neta Gosiek jasne ze wpadaj - jestem i czekam Suuuuuuuuuuper, zadzwonię jak godzinę znać będę, mam nadzieję, że może komuś też taki termin pasować będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 29.06.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 siedzę tu od 23-tej.... uffff.... przeczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.06.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 I co? Żyjesz? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.06.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 I co? Żyjesz? Adam M. Słuszne pytanie, bo po sąsiedzku - pobojowisko. I długo się nie da uprzątnąć. Dzięki dwóm mendom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 29.06.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 żyję.... szkoda, tylko, że mnie z Wami nie było... (szkoda jedynie dla mnie oczywiście... ) ja tak tylko...obok... ale jestem z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts