Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ZDJECIA !!!! DAWAC ZDJECIA !!!!! :D

Niestety nie będzie zdjęć dopóki dagulka nie opie..... wszystkich którzy nie dojechali. Naprawdę wiele osób poleciało sobie w kulki :) Zdjęcia pod koniec przyszłego tygodnia

A tym którzy dopisali i naprawdę stworzyli fajną i rodzinna atmosfere serdeczne gratulacje. Jesteście wspaniali i bez Was ten zlot by się nie udał.

Również wielkie Dzięki za miłe przyjęcie dla Zuzanki i Dagulki oraz Edzi

Za transport Duszkowi i naszemu kierowcy. I dla wszystkich z którymi przebywaliśmy na dzisiejszym spotkaniu. Do zobaczenia na nieoficjalnym w ostani weekend wakacji. Ciao

P.S. After Party pozdrawia wszystkich

HM, Jeszcze w piatek pakowałam wałówkę na zlot.Nawet kiełbaskę słoikową naszykowałam. .Niestety w sobotę do pracy musiałam iść :evil: jeden pracownik zawalił i nie przyszedł. Musiałam za niego pracować. W tę sobotę mam jechać do Mrągowa na kabareton. Bilety już w kwietniu zarezerwowałam. Jeszcze wczoraj żartowałam z szefem że do niego pomacham jak mnie kamera złapie..Dziś dowiedziałam się, że raczej nie pojadę :evil: :evil: :evil: bo do pracy za tego pajaca pójdę. Podobno za bilety pracodawca mi zwróci. Kuźwa tu nie chodzi o te pieniądze, ale ja bardzo chciałam jechać. Poczuć tę atmosferę :( . Bardzo lubię lubię swoją pracę ale niektórzy ludzie tam pracujący nie dorośli do tego zeby pracować.

Zazdroszczę Wam tego spotkania. Cieszę się,że wszystko było tak jak powinno być. Pozdrawiam.

ZDJECIA !!!! DAWAC ZDJECIA !!!!! :D

Niestety nie będzie zdjęć dopóki dagulka nie opie..... wszystkich którzy nie dojechali. Naprawdę wiele osób poleciało sobie w kulki :) Zdjęcia pod koniec przyszłego tygodnia

A tym którzy dopisali i naprawdę stworzyli fajną i rodzinna atmosfere serdeczne gratulacje. Jesteście wspaniali i bez Was ten zlot by się nie udał.

Również wielkie Dzięki za miłe przyjęcie dla Zuzanki i Dagulki oraz Edzi

Za transport Duszkowi i naszemu kierowcy. I dla wszystkich z którymi przebywaliśmy na dzisiejszym spotkaniu. Do zobaczenia na nieoficjalnym w ostani weekend wakacji. Ciao

P.S. After Party pozdrawia wszystkich

HM, Jeszcze w piatek pakowałam wałówkę na zlot.Nawet kiełbaskę słoikową naszykowałam. .Niestety w sobotę do pracy musiałam iść :evil: jeden pracownik zawalił i nie przyszedł. Musiałam za niego pracować. W tę sobotę mam jechać do Mrągowa na kabareton. Bilety już w kwietniu zarezerwowałam. Jeszcze wczoraj żartowałam z szefem że do niego pomacham jak mnie kamera złapie..Dziś dowiedziałam się, że raczej nie pojadę :evil: :evil: :evil: bo do pracy za tego pajaca pójdę. Podobno za bilety pracodawca mi zwróci. Kuźwa tu nie chodzi o te pieniądze, ale ja bardzo chciałam jechać. Poczuć tę atmosferę :( . Bardzo lubię lubię swoją pracę ale niektórzy ludzie tam pracujący nie dorośli do tego zeby pracować.

Zazdroszczę Wam tego spotkania. Cieszę się,że wszystko było tak jak powinno być. Pozdrawiam.

szkoda, że nie dojechałaś, ale uważam, że twój pracodawca cię wykorzystuje i to bardzo nieładnie.

Nie obraź się, ale sama dajesz się wykorzystywać, bo pracodawca wie, że jak do ciebie zadzwoni, to ty wszystko rzucisz i przyjedziesz do pracy. A inni pracownicy również wiedzą, że jak oni nie przyjdą, to ty przyjdziesz. Nie rezygnuj z tych biletów i jedź. Tobie też się coś od życia należy.

trzeba było powiedzieć w trakcie spotkania

się by ściepę zrobiło, żadna ujma, to byloby bardziej fair, niż dokladanie z tylko własnej kieszeni, szkoda że nie wiedziałem o tym

Barbossa a ty myślisz że ja i Gaweł nie próbowaliśmy co do tego przekonać Zuzi i Dagulki? Ale nie honorne są... :roll: :roll: :roll: ( i tak je bardzo lubię bo ja też honorna i sama sobie wejściówkę podniosłam)

no dobrze .... troszeczkę :wink: :D

Humpf... :(

Depi - słoneczko Ty moje :D ... toć mnie chodzi tylko o to, że ja za stara i się w światopogląd młodych facetów już nie łapię :oops: :wink: :lol:

absolutnie nie umniejszam Tobie - jesteś zajeb.... facet i uwierz mi - widziałm te spojrzenia innych babek na zlocie :wink: :p

no dobrze .... troszeczkę :wink: :D

Humpf... :(

Depi - słoneczko Ty moje :D ... toć mnie chodzi tylko o to, że ja za stara i się w światopogląd młodych facetów już nie łapię :oops: :wink: :lol:

absolutnie nie umniejszam Tobie - jesteś zajeb.... facet i uwierz mi - widziałm te spojrzenia innych babek na zlocie :wink: :p

podglądaczka jedna :oops:

Barbossa a ty myślisz że ja i Gaweł nie próbowaliśmy co do tego przekonać Zuzi i Dagulki? Ale nie honorne są... ( i tak je bardzo lubię bo ja też honorna i sama sobie wejściówkę podniosłam)

to po 10 na goły przy najbliższej okazji poleci :evil:

w sierpniu i wrześniu? :wink: :lol:

to po 5 wychodzi na każdym spotkaniu .... jeśli z Twojej ręki - zdzierżę dla dobra sprawy :oops: :lol:

... toć mnie chodzi tylko o to, że ja za stara i się w światopogląd młodych facetów już nie łapię :oops: :wink: :lol:

Za stara na co niby? :o Nie żartuj sobie, s'il te plait. A ja nie jestem młody - po prostu infantylnie się zachowuję! :) W każdym razie do mojego światopoglądu (?) łapiesz się jak najbardziej. :)

Dobra, dobra - pod włos mnie nie weźmiesz. I tak jestem nafąfany... ;)

Zuz@nka proszę numer konta bo bardzo się poczuwam :oops: choć naprawdę nie mogłam. Aczkolwiek wybieram się do Ciebie w tym tygodniu - bo przecież będziesz teraz cały czas w Raju :roll: i mogę osobiście :wink:

jestem.... dopiero teraz bo na małza szanoiwnego czekałam co by mi neta do Raju wprzywióżł :wink: :wink: :wink: i juz go mam - tzn neta :lol: :lol: :lol:

Gosiek jasne ze wpadaj - jestem i czekam :wink: :wink: :wink:

Zuz@nka proszę numer konta bo bardzo się poczuwam :oops: choć naprawdę nie mogłam. Aczkolwiek wybieram się do Ciebie w tym tygodniu - bo przecież będziesz teraz cały czas w Raju :roll: i mogę osobiście :wink:

jestem.... dopiero teraz bo na małza szanoiwnego czekałam co by mi neta do Raju wprzywióżł :wink: :wink: :wink: i juz go mam - tzn neta :lol: :lol: :lol:

Gosiek jasne ze wpadaj - jestem i czekam :wink: :wink: :wink:

Suuuuuuuuuuper, zadzwonię jak godzinę znać będę, mam nadzieję, że może komuś też taki termin pasować będzie :roll: