adam_mk 29.06.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Czasem ktoś nie do końca wie co dla niego dobre... Myślenie nie boli... No, mnie nie boli... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 30.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zuzanka, wczoraj nie doczytałam i do Dagi na priv po nr konta się upominałam. Teraz już wiem Ja od początku wiedziałam, że moge nie dojechać - tylko AP wchodziło w grę, ale nie wypisywałam się, bo cały czas miałam nadzieję. Ta nadzieja była ważniejsza niż chęć posiadania 5-ciu dych. Nie rozumiem, jak można nie poczuwać się do odpowiedzialności czy jak kupisz bilet do kina (Jeden z Drugim), a nie pójdziesz, to Ci co byli, mają za ten bilet zapłacić ? - sorki ale ... Jak już wiedziałam, że nie dam rady dojechać , to chociaż głos Dagi chciałam usłyszeć i pozdrowienia i buziaki dla Wszystkich przekazać - Dagi nie odnaleziono ale dana mi była przyjemność porozmawiania z Edzią i Barbossą - czy ucałowaliście Wszystkich ? - przyznawać się szybciutko Naprawdę bardzo, bardzo chciałam Was poznać osobiście, wiem jakimi wspaniałymi ludźmi jesteście, ale poznam, poooooznam żeby nie wiem co ! Także oświadczam wszem i wobec, że bardzo, bardzo żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zuzanko - bardzo proszę i mnie podaj nr konta. Na liście AP poprawiłam, że będę sama i wydawało mi się, że na liście Zlotu też to zrobiłam A tu skucha:oops: - tak więc wiszę Ci za 2 osoby. caluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zuzanko - bardzo proszę i mnie podaj nr konta. Na liście AP poprawiłam, że będę sama i wydawało mi się, że na liście Zlotu też to zrobiłam A tu skucha:oops: - tak więc wiszę Ci za 2 osoby. caluski wiesz gdzie mi oddasz - prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zuzanko - bardzo proszę i mnie podaj nr konta. Na liście AP poprawiłam, że będę sama i wydawało mi się, że na liście Zlotu też to zrobiłam A tu skucha:oops: - tak więc wiszę Ci za 2 osoby. caluski wiesz gdzie mi oddasz - prawda Tobie zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zuzanko - bardzo proszę i mnie podaj nr konta. Na liście AP poprawiłam, że będę sama i wydawało mi się, że na liście Zlotu też to zrobiłam A tu skucha:oops: - tak więc wiszę Ci za 2 osoby. caluski wiesz gdzie mi oddasz - prawda Tobie zawsze i wszędzie o nie, nie - ja nie chce wszedzie - ja chce ---------- ty wiesz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wszystko co związane z Licytacją Witam wszystkich bardzo ciepło ( nareszcie mamy słonce ) Informuję że wszystkie przedmioty które zostały dostarczone na Zlot i ofiarowane na Licytację ( a niezlicytowane podczas zlotu) są bezpiecznie przechowywane u mnie. Niestety z powodu moj nieobecności na miejscu składowania w/w przedmiotów i braku mozliwości zrobienia zdjęć, czekam razem z Coolibrrem na dostarczenie fot od osob ktore wykonały takowe zdjęcia na Zlocie.Jak tylko zgromadzimy wszystkie foty utworzymy wątek Licytacji i nie pozstanie Wami nic innego tylko LICYTOWC - a warto bo będzie mase fajnych i wartościowych przedmiotów. Poinformuję Was Wspaniali forumowicze jak tylko Licytacja się rozpocznie. Miłego Dnia i Pamietajmy że Forum ma jednoczyć a nie dzielić....w Jedności Siła Zebrana Kwota z Licytacji zostanie przekazana na rzecz Tomka - Naszego Wspólnego Przyjaciela - Mazurskiego Komtura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 30.06.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja też byłam pewna że dojadę, jednak potoczyło się to troszkę inaczej. Zuzanko poproszę o nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja też byłam pewna że dojadę, jednak potoczyło się to troszkę inaczej. Zuzanko poproszę o nr konta. no cóż taki Los - mam nadzieję ze nastepnym razem bedzie dla nas łaskwszy i sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.06.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wykasowano wontek, więc dla tych którzy nie zdązyli przeczytać napiszę tutaj: Obiecałam forumowym przyjaciołom, że zorganizuję pożegnanie lata we wrześniu u Pani Osińskiej .... więc juz teraz piszę, ze słowa oczywiście dotrzymam. Dla tak wspaniałych ludzi jak Wy , kochani warto i cięgi znosić ... dlatego po ochłonięciu , wypłakaniu morza łez - wyszło słońce . Przypomniałam sobie wspaniałe chwile, interesujące rozmowy, super zabawę , tańce i śpiewańce ... to były niezapomniane chwile dla mnie . Bardzo Wam za nie dziekuję . Czyli powtórka we wrzesniu w tym samym miejscu . Bedzie to impreza prywatna, płatna jak poprzednio z ogromną ilościa aparatów fotograficznych które bedą robiły dużą ilośc zdjęć i filmów opisanych imiennie na forum - osoby które sobie nie życzą są proszone o nieuczestniczenie, ponieważ dostosowanie się do ich wymagań jest dla mnie niewykonalne . Założę w związku z powyższym odpowiedni wątek we własciwym czasie . Jeszcze raz serdecznie dziekuję wszystkim za uczestnictwo - BYLIŚCIE WSPANIALI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 - osoby które sobie nie życzą są proszone o nieuczestniczenie, ponieważ dostosowanie się do ich wymagań jest dla mnie niewykonalne . nie pytam zaczepnie.. tylko po prostu... a nie lepiej zamiast odgórnie wywalać ludzi po prostu tak robic zdjęcia by ci którzy nie chcą.. na nich nie byli? Lub przynajmniej mieli świadomośc tego i dyskretnie aparatów unikali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.06.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ... łomatko, to jeszcze nie dosyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.06.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 - osoby które sobie nie życzą są proszone o nieuczestniczenie, ponieważ dostosowanie się do ich wymagań jest dla mnie niewykonalne . nie pytam zaczepnie.. tylko po prostu... a nie lepiej zamiast odgórnie wywalać ludzi po prostu tak robic zdjęcia by ci którzy nie chcą.. na nich nie byli? Lub przynajmniej mieli świadomośc tego i dyskretnie aparatów unikali? Nie , bo nikt nie będzie skakał po stołach i przemykał sie z aparatem i strachem w oczach żeby przypadkiem kogos nie uchwycić . Nikt także nie bedzie bawił sie w wycinanie i wklejanie okienek. Napisałam wyraźnie, jaka to impreza i jakie są warunki - nie odpowiada - nie przyjeżdżać. Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 pytam bo załóżmy że chcę się spotkać z kilkoma ludźmi... a nie chce by moje zdjęcia były na forum... i teraz co? zapiszę się to mnie Dagga wywali - tak? czyli najprościej poprzez eliminację problemu a nie próbę jego rozwiązania...? Ja Daggulce napisałam jeszcze wczoraj - dlaczego tak właśnie bronię swej prywatności... ale czy to od razu ma oznaczać wywalanie z życia forum? ze zlotami włącznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.06.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 to nie jest zlot, to prywatne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 oki widzę, z to twoja impreza.. i ty tu urządzisz... bawcie się mino wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cze laski może jakaś bitka...ja kisiel zorganizuje i bede foty cykał Kto chce jeszcze fotki, to pisać i mnie też proszę przysłać. Większość już chyba dostała oczywiście z obecnych na imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 nie pytam zaczepnie.. tylko po prostu... a nie lepiej zamiast odgórnie wywalać ludzi po prostu tak robic zdjęcia by ci którzy nie chcą.. na nich nie byli? Lub przynajmniej mieli świadomośc tego i dyskretnie aparatów unikali? Nikt nikogo nie wywala. Chcesz, to uczestniczysz na podanych warunkach: Bedzie to impreza prywatna, płatna jak poprzednio z ogromną ilościa aparatów fotograficznych które bedą robiły dużą ilośc zdjęć i filmów opisanych imiennie na forum - osoby które sobie nie życzą są proszone o nieuczestniczenie, ponieważ dostosowanie się do ich wymagań jest dla mnie niewykonalne . Masz wybór. Chcesz zaryzykować – ryzykuj. Tobie o coś konkretnego chodzi, czy chcesz znów „namieszać”. I nie pisz przypadkiem, że to dyskryminacja, bo impreza jest dobrowolna. Przyjedzie ten co chce - na podanych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 jea - ja nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cze laski może jakaś bitka...ja kisiel zorganizuje i bede foty cykał Kto chce jeszcze fotki, to pisać i mnie też proszę przysłać. Większość już chyba dostała oczywiście z obecnych na imprezie. nooo i teraz mamy fajną zabawe komentując je sobie na priva lub we wątkach... ale tylko w gronie osób tam będących... ale już się nie odzywam... ale ten kisiel to mnie jednak zaintrygował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts