Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zuzanka, wczoraj nie doczytałam i do Dagi na priv po nr konta się upominałam. Teraz już wiem :)

Ja od początku wiedziałam, że moge nie dojechać - tylko AP wchodziło w grę, ale nie wypisywałam się, bo cały czas miałam nadzieję. Ta nadzieja była ważniejsza niż chęć posiadania 5-ciu dych.

Nie rozumiem, jak można nie poczuwać się do odpowiedzialności :o czy jak kupisz bilet do kina (Jeden z Drugim), a nie pójdziesz, to Ci co byli, mają za ten bilet zapłacić ? :evil: - sorki ale ...

Jak już wiedziałam, że nie dam rady dojechać :( , to chociaż głos Dagi chciałam usłyszeć i pozdrowienia i buziaki dla Wszystkich przekazać - Dagi nie odnaleziono :roll: :wink: ale dana mi była przyjemność porozmawiania z Edzią i Barbossą - czy ucałowaliście Wszystkich ? - przyznawać się szybciutko :D

Naprawdę bardzo, bardzo chciałam Was poznać osobiście, wiem jakimi wspaniałymi ludźmi jesteście, ale poznam, poooooznam żeby nie wiem co !

Także oświadczam wszem i wobec, że bardzo, bardzo żałuję :cry:

Zuzanko - bardzo proszę i mnie podaj nr konta.

Na liście AP poprawiłam, że będę sama i wydawało mi się, że na liście Zlotu też to zrobiłam :oops: A tu skucha:oops: :oops: :oops: - tak więc wiszę Ci za 2 osoby.

caluski :D

wiesz gdzie mi oddasz - prawda :wink: :wink: :wink:

Tobie zawsze i wszędzie 8) :lol: :lol: :lol:

Zuzanko - bardzo proszę i mnie podaj nr konta.

Na liście AP poprawiłam, że będę sama i wydawało mi się, że na liście Zlotu też to zrobiłam :oops: A tu skucha:oops: :oops: :oops: - tak więc wiszę Ci za 2 osoby.

caluski :D

wiesz gdzie mi oddasz - prawda :wink: :wink: :wink:

Tobie zawsze i wszędzie 8) :lol: :lol: :lol:

o nie, nie - ja nie chce wszedzie - ja chce ---------- ty wiesz gdzie :wink:

Wszystko co związane z Licytacją

Witam wszystkich bardzo ciepło ( nareszcie mamy słonce )

Informuję że wszystkie przedmioty które zostały dostarczone na Zlot i ofiarowane na Licytację ( a niezlicytowane podczas zlotu) są bezpiecznie przechowywane u mnie.

Niestety z powodu moj nieobecności na miejscu składowania w/w przedmiotów i braku mozliwości zrobienia zdjęć, czekam razem z Coolibrrem na dostarczenie fot od osob ktore wykonały takowe zdjęcia na Zlocie.

Jak tylko zgromadzimy wszystkie foty utworzymy wątek Licytacji i nie pozstanie Wami nic innego tylko LICYTOWC - a warto bo będzie mase fajnych i wartościowych przedmiotów.

Poinformuję Was Wspaniali forumowicze jak tylko Licytacja się rozpocznie.

Miłego Dnia i Pamietajmy że Forum ma jednoczyć a nie dzielić....w Jedności Siła

Zebrana Kwota z Licytacji zostanie przekazana na rzecz Tomka - Naszego Wspólnego Przyjaciela - Mazurskiego Komtura

Wykasowano wontek, więc dla tych którzy nie zdązyli przeczytać napiszę tutaj:

Obiecałam forumowym przyjaciołom, że zorganizuję pożegnanie lata we wrześniu u Pani Osińskiej .... więc juz teraz piszę, ze słowa oczywiście dotrzymam.

Dla tak wspaniałych ludzi jak Wy , kochani warto i cięgi znosić :wink: ... dlatego po ochłonięciu , wypłakaniu morza łez - wyszło słońce :wink: .

Przypomniałam sobie wspaniałe chwile, interesujące rozmowy, super zabawę , tańce i śpiewańce :wink: ... to były niezapomniane chwile dla mnie . Bardzo Wam za nie dziekuję :p .

Czyli powtórka we wrzesniu w tym samym miejscu . Bedzie to impreza prywatna, płatna jak poprzednio z ogromną ilościa aparatów fotograficznych które bedą robiły dużą ilośc zdjęć i filmów opisanych imiennie na forum :wink: - osoby które sobie nie życzą są proszone o nieuczestniczenie, ponieważ dostosowanie się do ich wymagań jest dla mnie niewykonalne :wink: .

Założę w związku z powyższym odpowiedni wątek we własciwym czasie .

Jeszcze raz serdecznie dziekuję wszystkim za uczestnictwo - BYLIŚCIE WSPANIALI :D .

- osoby które sobie nie życzą są proszone o nieuczestniczenie, ponieważ dostosowanie się do ich wymagań jest dla mnie niewykonalne :wink: .

nie pytam zaczepnie.. tylko po prostu... a nie lepiej zamiast odgórnie wywalać ludzi po prostu tak robic zdjęcia by ci którzy nie chcą.. na nich nie byli?

Lub przynajmniej mieli świadomośc tego i dyskretnie aparatów unikali?

- osoby które sobie nie życzą są proszone o nieuczestniczenie, ponieważ dostosowanie się do ich wymagań jest dla mnie niewykonalne :wink: .

nie pytam zaczepnie.. tylko po prostu... a nie lepiej zamiast odgórnie wywalać ludzi po prostu tak robic zdjęcia by ci którzy nie chcą.. na nich nie byli?

Nie , bo nikt nie będzie skakał po stołach i przemykał sie z aparatem i strachem w oczach żeby przypadkiem kogos nie uchwycić . Nikt także nie bedzie bawił sie w wycinanie i wklejanie okienek.

Napisałam wyraźnie, jaka to impreza i jakie są warunki - nie odpowiada - nie przyjeżdżać.

Koniec tematu.

pytam bo załóżmy że chcę się spotkać z kilkoma ludźmi... a nie chce by moje zdjęcia były na forum... i teraz co? zapiszę się to mnie Dagga wywali - tak?

czyli najprościej poprzez eliminację problemu a nie próbę jego rozwiązania...?

Ja Daggulce napisałam jeszcze wczoraj - dlaczego tak właśnie bronię swej prywatności... ale czy to od razu ma oznaczać wywalanie z życia forum? ze zlotami włącznie...

Nikt nikogo nie wywala. Chcesz, to uczestniczysz na podanych warunkach:

Bedzie to impreza prywatna, płatna jak poprzednio z ogromną ilościa aparatów fotograficznych które bedą robiły dużą ilośc zdjęć i filmów opisanych imiennie na forum :wink: - osoby które sobie nie życzą są proszone o nieuczestniczenie, ponieważ dostosowanie się do ich wymagań jest dla mnie niewykonalne :wink: .

Masz wybór. Chcesz zaryzykować – ryzykuj.

Tobie o coś konkretnego chodzi, czy chcesz znów „namieszać”. I nie pisz przypadkiem, że to dyskryminacja, bo impreza jest dobrowolna. Przyjedzie ten co chce - na podanych warunkach.

Cze laski :D

może jakaś bitka...ja kisiel zorganizuje i bede foty cykał 8) :lol: :wink:

Kto chce jeszcze fotki, to pisać i mnie też proszę przysłać.

Większość już chyba dostała oczywiście z obecnych na imprezie.

nooo i teraz mamy fajną zabawe komentując je sobie na priva lub we wątkach... ale tylko w gronie osób tam będących...

ale już się nie odzywam... ale ten kisiel to mnie jednak zaintrygował :)