daggulka 18.04.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 dziewczyny - propozycja Nefer absolutnie nie odpada , bo być może koszt wynajmu wioski może nas ostudzić w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Zapytanie wysłałem, czekam na odpowiedź. Pewnie też w poniedziałek odpowiedź będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Mamy weekend i brzydką pogodę - to dobry czas na trening mózgu pod kątem organizacji spotkania - a w poniedziałek podzielić się zebranymi informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.04.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 tak sobie myślę , czy nie lepiej byłoby z tą Panią osobiście porozmawiać na temat warunków i kosztów spotkania - na pewno większe możliwości ustaleń niż przez telefon czy może mógłby ktoś z pobliża podjechać i pogadać? dałabym numer telefonu tej Pani na priv coby sie umówić żeby była na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 tak sobie myślę , czy nie lepiej byłoby z tą Panią osobiście porozmawiać na temat warunków i kosztów spotkania - na pewno większe możliwości ustaleń niż przez telefon czy może mógłby ktoś z pobliża podjechać i pogadać? dałabym numer telefonu tej Pani na priv coby sie umówić żeby była na miejscu podaj namiary - mam blisko i podjadę zwłaszcza że jestem dyspozycyjna czasowo - może Nefcię wezmę ( jak będzie mogła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.04.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 zuuuzanka, kochana jesteś- zaraz podaję na priv ... jesteście super baby z Nefcią - na pewno wszystkiego lepiej sie dowiecie na miejscu niż ja przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Daggulka dzięki za info - ale ciężko mi zaplanować spotkanie na przyszły tydzień , a co dopiero z takim wyprzedzeniem Nie mam zielonego pojęcia czy udaloby mi się dotrzeć i w jakim składzie. Na wszelki wypadek jak ustalicie koszta mogę dorzucić się do zbiórki , żeby w razie czego nie wpadac "na krzywy ryj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Daggulka dzięki za info - ale ciężko mi zaplanować spotkanie na przyszły tydzień , a co dopiero z takim wyprzedzeniem Nie mam zielonego pojęcia czy udaloby mi się dotrzeć i w jakim składzie. Na wszelki wypadek jak ustalicie koszta mogę dorzucić się do zbiórki , żeby w razie czego nie wpadac "na krzywy ryj" Dobroszka - mam nadzieję ( układaczko grafika ) że zrobisz wsio żeby dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.04.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Daggulka dzięki za info - ale ciężko mi zaplanować spotkanie na przyszły tydzień , a co dopiero z takim wyprzedzeniem Nie mam zielonego pojęcia czy udaloby mi się dotrzeć i w jakim składzie. Na wszelki wypadek jak ustalicie koszta mogę dorzucić się do zbiórki , żeby w razie czego nie wpadac "na krzywy ryj" Dobroszka - mam nadzieję ( układaczko grafika ) że zrobisz wsio żeby dotrzeć Będę się starała , ale wiesz jak jest , plany planami , a życie życiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.04.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Daggulka dzięki za info - ale ciężko mi zaplanować spotkanie na przyszły tydzień , a co dopiero z takim wyprzedzeniem Nie mam zielonego pojęcia czy udaloby mi się dotrzeć i w jakim składzie. Na wszelki wypadek jak ustalicie koszta mogę dorzucić się do zbiórki , żeby w razie czego nie wpadac "na krzywy ryj" Dobroszka - mam nadzieję ( układaczko grafika ) że zrobisz wsio żeby dotrzeć Będę się starała , ale wiesz jak jest , plany planami , a życie życiem wierzę w twoją organizację i trzymam kciuki o stabilizację grafiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 No właśnie kilka postów wcześniej pisałam co zrobimy w przypadku deszczu? Może wynająć jakiś namiot? A co z jedzeniem? Sami czy zamawiamy catering? Myślę, że ekonomiczniej (kryzys!) będzie, jeśli każdy przyniesie prowiant ze sobą. Jakieś kiełbaski na grilla, chleb, jakąś sałatkę, coś do picia. Jak uważacie? Tez tak mysle. Wtedy w razie by ktos jednak nie mogl przyjechac nie bedzie klopotw, jak oddac jego "udzial" w imprezie na ktorej nie byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.04.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 HAAAALOOO.... kobiałki..... co wymyśliłyście macając łazienki Nefci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Dawać kobiałki sprawozdanie. Smoczyca i komtur czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 słuchajcie ...a może by tak zrobić spotakanie 2 dniowe i spanie w namiotach ? taki piknik rodzinny to by dopiero byla frajda dla wszystkich nie wszyscy są fanami takich, "prymitywnych" warunków. mnie by sie podobalo ..... ale to Twój tron ,Ty tu rzadzisz Mnie też by sie podobało zjechać na jakieś pole namiotowe i zostać z jedną noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.04.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ja jestem za Urzutem moge dwie osoby przenocować ew. więcej jak se przywiozą materace i psa się nie boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ja jestem za Urzutem moge dwie osoby przenocować ew. więcej jak se przywiozą materace i psa się nie boją SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.04.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ja jestem za Urzutem moge dwie osoby przenocować ew. więcej jak se przywiozą materace i psa się nie boją to blisko Nadarzyna ten Urzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ja jestem za Urzutem moge dwie osoby przenocować ew. więcej jak se przywiozą materace i psa się nie boją to blisko Nadarzyna ten Urzut? nawet BARDZO i blisko do mnie czy już kojarzysz niespodxiankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.04.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ja jestem za Urzutem moge dwie osoby przenocować ew. więcej jak se przywiozą materace i psa się nie boją to blisko Nadarzyna ten Urzut? nawet BARDZO i blisko do mnie czy już kojarzysz niespodxiankę REWELACJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ja jestem za Urzutem moge dwie osoby przenocować ew. więcej jak se przywiozą materace i psa się nie boją to blisko Nadarzyna ten Urzut? nawet BARDZO i blisko do mnie czy już kojarzysz niespodxiankę REWELACJA! podzielam twoją euforię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts