stukpuk 30.06.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ...a nie wsród zboczenców, erotomanów, ... Kurcze a ja myslałem, ze to bedzie powtórka AP, ale skoro nie, to sie jeszcze zastanowię nad swoim udziałem w imprezie bez zboczeńców, erotomanów, itp. no , kochany ... ja tylko mam nadzieje, ze to nie o mnie grzeczna byłam jak nigdy bo spięta (choć ściemniałam żem wyluzowana jak niewiemco) Dagggulko - zboczeńcy to Ci którzy po "przechwyceniu" naszych fot onanizują sie pod ich wpływem... chyba ze to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.06.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 kurcze ...pozazdrościc, bo te z fot to pewnie jakies pieknisie ...ja się nie obawiam, bo nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.06.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ...a nie wsród zboczenców, erotomanów, ... Kurcze a ja myslałem, ze to bedzie powtórka AP, ale skoro nie, to sie jeszcze zastanowię nad swoim udziałem w imprezie bez zboczeńców, erotomanów, itp. no , kochany ... ja tylko mam nadzieje, ze to nie o mnie grzeczna byłam jak nigdy bo spięta (choć ściemniałam żem wyluzowana jak niewiemco) Dagggulko - zboczeńcy to Ci którzy po "przechwyceniu" naszych fot onanizują sie pod ich wpływem... chyba ze to normalne czekałam kiedy tu przylecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 30.06.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zuzanka, ja czekam na priv od Ciebie Sorka, że Cię śledzę, ale zaraz muszę opuścić komp i wtedy będzie dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.06.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dagggulko - zboczeńcy to Ci którzy po "przechwyceniu" naszych fot onanizują sie pod ich wpływem... chyba ze to normalne Jeszcze temat ciągniecie ?? Ja bym sobie już odpuścił, szkoda energii Ale w sumie jakąś fajną fotkę możesz podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.06.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 no ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.06.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dagggulko - zboczeńcy to Ci którzy po "przechwyceniu" naszych fot onanizują sie pod ich wpływem... chyba ze to normalne Jeszcze temat ciągniecie ?? Ja bym sobie już odpuścił, szkoda energii no ale to o zlocie? to sorki , myślałam ze tak ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 30.06.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cześć. Tak siedze i czytam poprzedni i ten wątek - i powiem coś (może właśnie obiektywnie? i bez emocji ? bo mnie nie było i raczej nie będzie na zlotach forumowych) . Mam nadzieję ze wypowiedzieć się - mimo braku uczestnictwa - mogę? Raz - że może należało by zrobić płatnośc PRZED planowaną imprezą. Wybrac jedną godną zaufania osobę - skarbnika (na pewno taka osoba by się znalazła) , załatwić wszystko przelewami z góry (25 zł można zaryzykować). Potem "skarbnik" dałby spis osób które wpłaciły i rachunki za imprezę - zeby nie było że sobie coś "przywłaszczył (no miałby troszkę roboty przy np 100 osobach ale to chyba lepsze niż późniejsze nerwy i nieplanowana ściepa) Dwa - - ZDJECIA - wg mnie to oczywiste że powinny być robione (jak idziemy do cioci na imieniny to tez są robione zdjęcia a ew. ktoś kto nie chce chowa się za zasłonką tu - nie chce - niech lata w kominiarce i ciemnych okularach , albo nie przyjezdza ) ale równie - JAK NIE BARDZIEJ OCZYWISTE - jest dla mnie to ze takie zdjęcia powinny być prywatnie przesyłane mailem w kregu osób które tam uczestniczyły. Ktoś nie był to jego strata i nie musi widzieć jak wygląda niutabaga czy zuzanka. A jak ktoś chce własna gębę wkleić- tez nikt nie broni. Róznie kazdy traktuje swoja prywatnośc i innych - widac to na forum. Jedni nigdy gęby nie wkleili, inni sporadycznie a jeszce inni wklejają swoje fotki , fotki męza i np. dzieci (tak jak np. daggulka) - miejmy tylko nadzieję że za zgodą i wiedzą tych dzieci i małżonka. Ale dla mnie to skrajna forma ekshibicjonizmu i może dlatego własnie np. personalnie daggulce trudno zrozumieć że ktos inny może mieć z tym problem. Osobiście gdybym miała się pojawić gdzieś gdzie robiono by mi co chwila fotki i kręcono mi filmiki jak piję, tańczę, wygłupiam się - i gdybym nie miała najmniejszych szans na to by mi ich nie robiono. A potem żadnych mozliwości by je publikowano i kometowano - na takie spotkanie nie poszłabym. Daggulko - nie masz problemów ze sobą , swoją rodziną i zamieszczaniem prywatnych zdjęc - ok, nie nasza, nie moja sprawa, ale zrozum że dla wielu osób coś takiego jest nie do przyjecia ! I sprawia ze ktoś nie może się w tym momencie dobrze bawić. Tym bardziej ze ma świadomość ze te fotki nie będzie widziało i komentowało np. 100 osób ale tysiące w necie !!! To ogromna różnica!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dagggulko - zboczeńcy to Ci którzy po "przechwyceniu" naszych fot onanizują sie pod ich wpływem... chyba ze to normalne Tyle, ze to nie zboczenie, tylko przyjemność dla obu stron A już całkiem poważnie, to po zastanowieniu się przychylam się do padłej tu propozycji – przy czy jestem bardziej restrykcyjny. Zabronić robienia zdjęć, a co za tym idzie, wprowadzić zakaz wnoszenia na imprezę aparatów fotograficznych i komórek z aparatami, kamer i magnetofonów. Uzasadnienie: Nikt nikomu nie może zagwarantować, ze ktoś, gdzieś (nie na FM) pod innym „nazwiskiem” nie umieści kompromitującego zdjęcia. Mnie osobiście trzymanie fasonu tak wyczerpało, że na następnej imprezie, chcę być absolutnie wyluzowany. Dlatego pod glosowanie stawiam wniosek rozszerzony, z zastrzeżeniem, ze osoby, które przemyciły urządzenie do rejestracji, dźwięku, obrazu lub obu na raz – zostaną bezzwłocznie z imprezy wyproszone, a fakt ten zostanie publicznie ogłoszony. Przez pojecie „publicznie” rozumiem FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.06.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zuzanka, ja czekam na priv od Ciebie Sorka, że Cię śledzę, ale zaraz muszę opuścić komp i wtedy będzie dopiero jutro byłam i jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.06.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mam jeszcze tylko jedno spostrzeżenie ... jesli ktos nie zauważył róznicy - to nie były imieniny cioci Marysi tylko coroczny zlot forumowy kiedy to na każdym poprzednim były foty w ilości porażającej i nikt nigdy jakoś nie miał do redakcji o to tak cięzkich problemów. Zresztą Redakcja równiez napisała to w podziękowaniu na forum. Nie rozumiem dlaczego teraz i do mnie , ale ok - przyjmuję do wiadomości. Prosze mi już tego nie tłumaczyc bo mam zupełnie inny pogląd na tą sprawę - każdy ma prawo do swojego. Ja odpuszczam , nie będe wiecej dyskutowac na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.06.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dagggulko - zboczeńcy to Ci którzy po "przechwyceniu" naszych fot onanizują sie pod ich wpływem... chyba ze to normalne Tyle, ze to nie zboczenie, tylko przyjemność dla obu stron A już całkiem poważnie, to po zastanowieniu się przychylam się do padłej tu propozycji – przy czy jestem bardziej restrykcyjny. Zabronić robienia zdjęć, a co za tym idzie, wprowadzić zakaz wnoszenia na imprezę aparatów fotograficznych i komórek z aparatami, kamer i magnetofonów. Uzasadnienie: Nikt nikomu nie może zagwarantować, ze ktoś, gdzieś (nie na FM) pod innym „nazwiskiem” nie umieści kompromitującego zdjęcia. Mnie osobiście trzymanie fasonu tak wyczerpało, że na następnej imprezie, chcę być absolutnie wyluzowany. Dlatego pod glosowanie stawiam wniosek rozszerzony, z zastrzeżeniem, ze osoby, które przemyciły urządzenie do rejestracji, dźwięku, obrazu lub obu na raz – zostaną bezzwłocznie z imprezy wyproszone, a fakt ten zostanie publicznie ogłoszony. Przez pojecie „publicznie” rozumiem FM. PODPISUJE SIE POD TYM - dla dobra swojego i chyba ogólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.06.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Najpierw myślałem, że dyskusja o nierobieniu czy nieupublicznianiu zdjęć dotyczyła nieoficjalnego afeterparty. Ale chyba źle mi się wydawało i chodził też o oficjalną część. Wg mnie lepiej żeby nie organizować wcale oficjalnego zlotu niż robić z tego imprezę zamkniętą i z takimi ograniczeniami, że każdego trzeba pytać czy łaskawie zgodzi się na fotkę, ale koniecznie gdzieś pod ścianą aby nie uchwycić kogoś w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.06.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ile jeszcze będziemy wałkować temat zdjęć - to się staje żenujące Jezier - mówimy o nieupublicznianiu zdjęć z prywatnej imprezy jaką będzie Pozegnanie Lata - czyli powtórka AP a dajmy sobie spokój z tym tematem bo zdaje się juz wszystko co miało byc powiedziane zostało - a chyba nie chcemy zeby i ten watek zostal usuniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.06.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 oj, boszszszzz... no przecież napisałam, ze skończyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jezier - mówimy o nieupublicznianiu zdjęć z prywatnej imprezy jaką będzie Pozegnanie Lata - czyli powtórka AP Wiem, że od tego się zaczęło, ale obawiam się, że niektórzy rozciągają problem na oficjalną część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 30.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja pisałam akurat o AfterParty. Widziałam ten filmik i zdjęcia - wcale się nie dziwię że osoby tam umieszczone - ostro zaprotestowały :/ Prawdę mówiąć zachodzę w głowę jak ktoś mógł wpaść na pomysł żeby umieszczac to na publicznym forum! (chyba faktycznie są to ogromne różnice w postrzeganiu własnej i cudzej prywatności tudzież poczuciu dobrego smaku ) No chyba że to było złośliwe i z premedytacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 To co napisałem - mialo być "satyrą", ale .....FINITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Teraz mowicie o zdjeciach z pozegnania lata i tu sie zgadzam, ze jest to prywatna impreza i zdjecia powinny byc do wgladu tylko uczestnikow tej imprezy. Ale cala afera toczyla sie o zdjecia z corocznego spotkania forumowego, ktorego tradycja bylo umieszczanie zdjec na forum.Zdjecia, umieszczone w skasowanym watku byly ze zlotu z czesci oficjalnej, byly na nich dzieci, wiec z tego wnioskuje, ze pokazana byla czesc oficjalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.06.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 zdjęcia obejrzałam, filmu niestety nie. Jak ma ktoś jakiś link to proszę o przesłanie, bo jestem niezmiernie ciekawa co tam było tak strasznego, że taki hałas na forum Seks zbiorowy czy co? Dziwię się, że ludzie nagle zareagowali taką agresją. Dlaczego nikt nie burzył się w poprzednich latach jak były zloty organizowane przez redakcję? Lepiej naskoczyć na pojedyńczych forumowiczów? I komentować to bez sensu w swoich komentarzach do dzienników? Żałosne... Daggulka i reszta zrobili kawał dobrej roboty. Kiedyś organizowałam w Toruniu koncert WOŚP. Poszukiwania kapel, sponsorów...mnóstwo czasu i nerwów. Wiem ile trzeba włożyć w organizację serca. A organizatorom zlotu dostało się po d....upie. W sumie niewiadomo za co. Mam wrażenie, że gdyby te zdjęcia zamieściła redakcja to temat w ogóle by nie istniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts