Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

piękne zdjęcia .... wu-sia jak ślicznie wyszła :D ... i Eugeniusz choć na jednym się uśmiecha :p

a mogłabyś je wrzucić też na wątek ze zdjęciami który założyła Edzia?

widzisz za rzadko się uśmiecham :oops: :oops: :-? :wink: :wink: :wink:

koniecznie trzeba to zmienić :wink: :p

dziekuje Dagusia :oops: :oops: :oops: rzeczywiście Edyś piękne zdjecia zrobiła mnie do łez rozbawiło zdjecie moich chłopców :lol:

wiesz ... każdy na zdjęciach różnie "wychodzi" (ja np. zupełnie do zadka :oops: :roll: ) ...ale kochana ... za jakiś czas jak super będzie powspominać :roll: :D ... kiedy już nas tu nie będzie , minie dla nas czas forum mutratora :wink:

ja nie wiem jak inni ...ale jak ja o tym myslę tymi kategoriami to po pierwsze cholernie smutno mi sie robi , a po drugie mam chęć natychmiast zwołać wszystkich z powrotem i nacieszyć się na zapas :oops: :p

Jasne, EDZIA. Tylko wiesz, jak tam fryz moj gdzies zle wyszedl, to wykasuj. :wink: :lol:

Małgoś, a ty masz jakieś swoje zdjęcia ? :o mogę prosić je na PW, bądź mailem ?

Slonko mam album Andrew, malki, Krolika i Gosi-Andbudowej. Sama cos tam strzelalam na oficjalnej czesci, ale mi sie sciagac z aparatu nie chce. :oops: :oops: :oops:

Daguś ja na ogół kiepsko na fotkach wychodzę co nie zmienia faktu że uwielbiam oglądac zdjecia nawet jak ja na nich jestem :lol: :lol: :lol: a zwołać no co za problem :wink:

na pewno będzie jeszcze niejedna okazja , na pewno ... wszystko we właściwym czasie :D ... ale ja już się doczekać nie mogę :D

e-Mandzia - prawda jest taka, - i teraz napiszę czysta prawdę ... jesli w coś się angażuję to 150% . Zaangażowanie swoje ulokowałam w tym forum.

Jest to potężny filar mojego życia . Tylko - że nikomu nie słodkopierdząc to nawet nie chodzi o to forum , tylko o ludzi , kochana .

W pewnym momencie zdałam sobie sprawę, ze za tymi nickami i słowami stoją prawdziwi ludzie w krwi i kości.

Od 3 lat tu jestem , poznałam tych ludzi - na 3 kolejnych zlotach i nie tylko .... i powiem jedno: są wspaniali. Na tyle wspaniali, że wiem - ze warto wkładać swój czas, swoją pracę, swoją energię i warto z nimi mieć kontakt , spotykać sie i pisać na forum.

I to mi daje takiego kopa ... ja po prostu uwielbiam spotykac się z nimi i gadac o budowaniu i o du... maryni . Uwielbiam.

I dopóki będę mogła a inni będą chcieli - będę to robiła :wink: :D .

e-Mandzia - prawda jest taka, - i teraz napiszę czysta prawdę ... jesli w coś się angażuję to 150% . Zaangażowanie swoje ulokowałam w tym forum.

Jest to potężny filar mojego życia . Tylko - że nikomu nie słodkopierdząc to nawet nie chodzi o to forum , tylko o ludzi , kochana .

W pewnym momencie zdałam sobie sprawę, ze za tymi nickami i słowami stoją prawdziwi ludzie w krwi i kości.

Od 3 lat tu jestem , poznałam tych ludzi - na 3 kolejnych zlotach i nie tylko .... i powiem jedno: są wspaniali. Na tyle wspaniali, że wiem - ze warto wkładać swój czas, swoją pracę, swoją energię i warto z nimi mieć kontakt , spotykać sie i pisać na forum.

I to mi daje takiego kopa ... ja po prostu uwielbiam spotykac się z nimi i gadac o budowaniu i o du... maryni . Uwielbiam.

I dopóki będę mogła a inni będą chcieli - będę to robiła :wink: :D .

i................ tańczyć

:wink: :wink: :wink: :wink:

bardziej pasuje .... usiłować tanczyć tudzież stwarzać pozory :wink: :oops: :lol:

nie bądź taka skromna :wink: :lol: :lol:

no dobra, żeby zasłużyć na te słowa uznania , to podszkolę się trochę na wiankach pojutrze ... się imprezka fajna szykuje z tańcami hulańcami :wink: :D

bardziej pasuje .... usiłować tanczyć tudzież stwarzać pozory :wink: :oops: :lol:

nie bądź taka skromna :wink: :lol: :lol:

no dobra, żeby zasłużyć na te słowa uznania , to podszkolę się trochę na wiankach pojutrze ... się imprezka fajna szykuje z tańcami hulańcami :wink: :D

co prawda nie musisz ale zawsze można poprawić mistrzostwo :):):), iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................ przyzwyczajaj się do myśli o sukience :wink: :wink: :wink: :wink: