Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Złapałąm sygnał neta ale nie wiem na jak długo..... :o :o bo wlaczę z nim od kilku dni, wiec może nie bede pisac ( narazie) tego co mialam zamiar od kilku dni bo moze w tzn miedzyczasie znowu mnie odciąć ( chyba ktoś nade mna czuwa zeby nie pozwolil mi napisac tego.....wczesniej)

Piękna pogoda :wink: :wink:

Pozdrawiam WSZYSTKICH :D :D

Nadeszła i moja pora na wypowiedź

żałuję tylko że z powodu ograniczeń odbioru sygnału inetrnetu nie mogłam wcześniej w TYM uczestniczyć.....ale z drugie strony to może i dobrze bo był taki moment kiedy chciałam prosić Moderatora Forum aby usunął moją postać z Forum a dlaczego.......

bo JESTEM ROZCZAROWANA, ZAWIEDZIONA, ROZBITA, ROZŻALONA, ZOGORYCZONA I BARDZO ZNIESMACZONA całą tą aferą która została rozpetana po AP tylko dlatego, że zabrakło NAM WSZYSTKIM zwyczajnych ludzkich udruchów, dlaczgo nie potrafimy korzystać ze słów:

PROSZĘ, DZIĘKUJĘ, A MOŻE RAZEM, CZY MOGŁBYŚ/MOGŁABYŚ.... mamy tak bogate słownictowo a wykorzystaliśmy epitety obrażliwe, szydercze, kpiace....i co, co NAM to dało, no co ????? niech ktoś mi przytoczy jeden pozytyw tego zajścia - choć może lepiej i nie, bo ta "dyskusja" nigdy nie bedzie miała końca i tak trwa o 6 dni za długo - NIGDY NIE POWINNA MIEĆ MIEJSCA !!!!!!!

Po kilku miesiącach spedzonych z Wami żyłam w przekonaniu, że są jeszcze na tym haotycznym, brutalnym, zawirowanym swiecie - ludzie, którzy bezinteresownie, czysto przyjacielsko pomagają sobie - POKOCHAŁAM WAS, za dobroć niesioną innym, za dobre słowo, za rady, za przestrogi, za uśmiech, za to że mogłam się z Wami dzielić ( niejednokrotnie z bardzo prywatnych problemów) - a teraz..... mój Świat Forumowski się zachwiał, stracił swoją równowagę a ja razem z NIM...

może dla kogoś te słowa to danał..... jego sprawa....ale mnie to kosztowało bardzo dużo emocji...I i wciąż kosztuje.....( dobrze że jestem w takim miejscu gdzie natura uspakaja.....)

i mimo iz, chcaiłam uciec - naszczęście brak netu w tamtym momencie, dał mi czas do przemyśleń i

WIERZĘ W FORUM I WIEM, JESTEM PRZEKONANA, ŻE NIEDŁUGO ODZYSKA SWOJA DAWNĄ, WIELOLETNIĄ HARMONIĘ, ŻE ZNOWU WSZYSCY RAZEM BEDZIEMY STAWIAĆ CZOŁA NASZYM PROBLEMOM - RAZEM !!!!!!!

ŻE JESZCZE NIE NA JEDNYM ZAKATKU TEJ ZIEMI BEDZIE O NAS GŁOŚNO, ALE GŁOŚNO Z PODZIWU, Z ZACHWYTU JAKĄ ZGRANĄ SPOŁECZNOŚCIĄ JESTEŚMY, JAK POMAGAMY SOBIE I INNYM.

Mam nadzieję, ze przez te słowa nikogo nie uraziłam....jesli tak to Przepraszam - jestem daleka od obrażania tu kogokolwiek.....

Zuzanko, pozwól, że w odpowiedzi zacytuję legendę rwandyjską, którą wszyscy znają, ale przypomnę :(

JESZCZE SIĘ NIE NARODZIŁ TEN, KTO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ

Pewnego razu ojciec zawołał swojego syna i wybrali się na targ, aby sprzedać osła. W drodze spotkali dziewczęta, które szły czerpać wodę. Zobaczywszy dwóch mężczyzn z osłem, zaczęły się naśmiewać mówiąc: „Cóż za głupcy idą pieszo, a przed nimi osioł, który nie dźwiga żadnych towarów.” Usłyszawszy to ojciec wsadził syna na osła i powędrowali dalej.

Po krótkim czasie spotkali starca siedzącego na skraju drogi, który krzyknął: „Oto na własne oczy widzę to, co inni mi opowiadali. Nikt nie szanuje starszych. Patrzcie, młodzieniec jedzie na ośle, a starzec idzie pieszo”.

Gdy ojciec to usłyszał zsadził syna i sam zajął miejsce na ośle. Nie ujechali zbyt daleko, gdy usłyszeli głosy: „Cóż to za ojciec. Sam jedzie na ośle, a syn ledwie powłóczy nogami”. Słysząc to syn siadł za ojcem na osła. Po krótkim czasie spotkali człowieka, który ich zapytał: „Czy ten osioł należy do was?” Gdy odparli twierdząco, dodał: „Myślałem, żeście go ukradli, bo niedługo zdechnie pod waszym ciężarem”. Ojciec z synem zawstydzili się, zsiedli z osła, wzięli go na barki i tak kontynuowali dalszą drogę. Dotarli nad rzekę, gdzie ludzie, widząc dwóch mężczyzn niosących osła, zaczęli głośno krzyczeć. Osioł usłyszawszy te krzyki przestraszył się bardzo i zaczął wierzgać. Rzucił się w głęboką wodę i utonął. Ojciec i syn zostali zdziwieni na brzegu. W końcu odwrócili się, aby powędrować do domu. Mówili między sobą: „Chcieliśmy zadowolić wszystkich i nikogo nie zadowoliliśmy. Miał rację ten, który powiedział: „Jeżeli chcesz zadowolić wszystkich, nie zadowolisz nikogo”.

Zuzanko, jestem głęboko przekonana, że wsród Forumowiczów, jest zdecydowanie więcej ludzi którzy są wdzięczni, którzy doceniają Twoją i Innych pracę, trud, zaangażowanie i gigantycznie Wielkie Serce - zapewniam Cię !

Zuzanko, jestem głęboko przekonana, że wsród Forumowiczów, jest zdecydowanie więcej ludzi którzy są wdzięczni, którzy doceniają Twoją i Innych pracę, trud, zaangażowanie i gigantycznie Wielkie Serce - zapewniam Cię !

mnie nie chodzi o achy echy i klanianie sie w pas....

ja to zrobiłam bo wierzyłam że robię to dla Nas wszystkich i wierzę że niektórzy to zrozumieją - może potzrbują czasu :wink: :wink:

dla mnie Forum to Fenomen i taki pozosatnie ( niech tylko niektórzy odpuszczą sobie ostre posty....a może one też są potzrbne :o , podobno wszystko czemuś służy - czas pokze)

zuzanka bardzo dobrze, że wywaliłaś to z siebie, bo przez szczeniackie mielenie ozorem odebrano Wam całą radość z sukcesu. :evil:

Przecież to człowiekowi serce może pęknąć z żalu. Pozdrawiam i sie nie przejmuj, są tacy, co są pełni podziwu dla wzorowej organizacji i ogromu pracy, jaką włożyliście.

Caly czas mam wrazenie, ze ktos tu kogos nie zrozumial i zrobil sie z malej chmury duzy deszcz. Nie sadze, zeby byla chociaz jedna osoba, ktora brala udzial w zlocie, ktora nie bylaby wdzieczna i pelna podziwu dla Zuzanki, Daggulki czy Gawla, ale to nie znaczy, ze ma obowiazek byc szczesliwa z powodu ogladania sie na FM, a tym bardziej na YouTube. To sa 2 rozne sprawy. Gdyby zdjecia z kazdego mojego spotkania z forumowiczami mialyby sie przedostawac na FM musialabym chyba juz dawno przejsc program ochrony swiadkow albo i operacje zmiany plci. :o :wink: Co nie znaczy, ze takie zdjecia nie byly robione, albo ze ich nikt z nieobecnych na takich spotkaniach nie widzial. :roll:

dla mnie Forum to Fenomen i taki pozosatnie ( niech tylko niektórzy odpuszczą sobie ostre posty....a może one też są potzrbne :o , podobno wszystko czemuś służy - czas pokze)

Pisząc za Owidiuszem (przekład dowolny) :lol:

Studiujcie sztuki nadobne młodzi polanie,

albowiem gładkość języka, ułatwia dziewczyn rwanie.

A że tu nie „rwalnia”, to i czasem „żądełko” się trafi. :roll:

Pisząc za Owidiuszem (przekład dowolny) :lol:

Studiujcie sztuki nadobne młodzi polanie,

albowiem gładkość języka, ułatwia dziewczyn rwanie.

A że tu nie „rwalnia”, to i czasem „żądełko” się trafi. :roll:

czasami żądełko należałoby za wczasu usunąć nim ugodzi :-? :-?

oczywiście teotretyzując ... tak sobie tylko rozmyślam ... i przyszło mi znienacka do głowy ... takie skojarzenie : żądło- pszczioła :roll:

"Film o pszczołach" ... dałam się namówić młodszej kiedyś na kino i poszłyśmy właśnie na ten film ... z braku dobrego humoru ostatnio sobie go obejrzałam :D Polecam wszystkicm - i dorosłym , i dzieciakom :D