sSiwy12 03.07.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 bardziej pasuje .... usiłować tanczyć tudzież stwarzać pozory Kłamie jak Myszowaty. A ten wiadomo, że łże jak pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dobra ... sukienkę rozważę , taniec podszkolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.07.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Złapałąm sygnał neta ale nie wiem na jak długo..... bo wlaczę z nim od kilku dni, wiec może nie bede pisac ( narazie) tego co mialam zamiar od kilku dni bo moze w tzn miedzyczasie znowu mnie odciąć ( chyba ktoś nade mna czuwa zeby nie pozwolil mi napisac tego.....wczesniej) Piękna pogoda Pozdrawiam WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 zuuuuzka ... babo ....jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.07.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nadeszła i moja pora na wypowiedź żałuję tylko że z powodu ograniczeń odbioru sygnału inetrnetu nie mogłam wcześniej w TYM uczestniczyć.....ale z drugie strony to może i dobrze bo był taki moment kiedy chciałam prosić Moderatora Forum aby usunął moją postać z Forum a dlaczego....... bo JESTEM ROZCZAROWANA, ZAWIEDZIONA, ROZBITA, ROZŻALONA, ZOGORYCZONA I BARDZO ZNIESMACZONA całą tą aferą która została rozpetana po AP tylko dlatego, że zabrakło NAM WSZYSTKIM zwyczajnych ludzkich udruchów, dlaczgo nie potrafimy korzystać ze słów:PROSZĘ, DZIĘKUJĘ, A MOŻE RAZEM, CZY MOGŁBYŚ/MOGŁABYŚ.... mamy tak bogate słownictowo a wykorzystaliśmy epitety obrażliwe, szydercze, kpiace....i co, co NAM to dało, no co ????? niech ktoś mi przytoczy jeden pozytyw tego zajścia - choć może lepiej i nie, bo ta "dyskusja" nigdy nie bedzie miała końca i tak trwa o 6 dni za długo - NIGDY NIE POWINNA MIEĆ MIEJSCA !!!!!!! Po kilku miesiącach spedzonych z Wami żyłam w przekonaniu, że są jeszcze na tym haotycznym, brutalnym, zawirowanym swiecie - ludzie, którzy bezinteresownie, czysto przyjacielsko pomagają sobie - POKOCHAŁAM WAS, za dobroć niesioną innym, za dobre słowo, za rady, za przestrogi, za uśmiech, za to że mogłam się z Wami dzielić ( niejednokrotnie z bardzo prywatnych problemów) - a teraz..... mój Świat Forumowski się zachwiał, stracił swoją równowagę a ja razem z NIM... może dla kogoś te słowa to danał..... jego sprawa....ale mnie to kosztowało bardzo dużo emocji...I i wciąż kosztuje.....( dobrze że jestem w takim miejscu gdzie natura uspakaja.....) i mimo iz, chcaiłam uciec - naszczęście brak netu w tamtym momencie, dał mi czas do przemyśleń i WIERZĘ W FORUM I WIEM, JESTEM PRZEKONANA, ŻE NIEDŁUGO ODZYSKA SWOJA DAWNĄ, WIELOLETNIĄ HARMONIĘ, ŻE ZNOWU WSZYSCY RAZEM BEDZIEMY STAWIAĆ CZOŁA NASZYM PROBLEMOM - RAZEM !!!!!!!ŻE JESZCZE NIE NA JEDNYM ZAKATKU TEJ ZIEMI BEDZIE O NAS GŁOŚNO, ALE GŁOŚNO Z PODZIWU, Z ZACHWYTU JAKĄ ZGRANĄ SPOŁECZNOŚCIĄ JESTEŚMY, JAK POMAGAMY SOBIE I INNYM. Mam nadzieję, ze przez te słowa nikogo nie uraziłam....jesli tak to Przepraszam - jestem daleka od obrażania tu kogokolwiek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zuzanko, pozwól, że w odpowiedzi zacytuję legendę rwandyjską, którą wszyscy znają, ale przypomnę JESZCZE SIĘ NIE NARODZIŁ TEN, KTO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ Pewnego razu ojciec zawołał swojego syna i wybrali się na targ, aby sprzedać osła. W drodze spotkali dziewczęta, które szły czerpać wodę. Zobaczywszy dwóch mężczyzn z osłem, zaczęły się naśmiewać mówiąc: „Cóż za głupcy idą pieszo, a przed nimi osioł, który nie dźwiga żadnych towarów.” Usłyszawszy to ojciec wsadził syna na osła i powędrowali dalej. Po krótkim czasie spotkali starca siedzącego na skraju drogi, który krzyknął: „Oto na własne oczy widzę to, co inni mi opowiadali. Nikt nie szanuje starszych. Patrzcie, młodzieniec jedzie na ośle, a starzec idzie pieszo”. Gdy ojciec to usłyszał zsadził syna i sam zajął miejsce na ośle. Nie ujechali zbyt daleko, gdy usłyszeli głosy: „Cóż to za ojciec. Sam jedzie na ośle, a syn ledwie powłóczy nogami”. Słysząc to syn siadł za ojcem na osła. Po krótkim czasie spotkali człowieka, który ich zapytał: „Czy ten osioł należy do was?” Gdy odparli twierdząco, dodał: „Myślałem, żeście go ukradli, bo niedługo zdechnie pod waszym ciężarem”. Ojciec z synem zawstydzili się, zsiedli z osła, wzięli go na barki i tak kontynuowali dalszą drogę. Dotarli nad rzekę, gdzie ludzie, widząc dwóch mężczyzn niosących osła, zaczęli głośno krzyczeć. Osioł usłyszawszy te krzyki przestraszył się bardzo i zaczął wierzgać. Rzucił się w głęboką wodę i utonął. Ojciec i syn zostali zdziwieni na brzegu. W końcu odwrócili się, aby powędrować do domu. Mówili między sobą: „Chcieliśmy zadowolić wszystkich i nikogo nie zadowoliliśmy. Miał rację ten, który powiedział: „Jeżeli chcesz zadowolić wszystkich, nie zadowolisz nikogo”. Zuzanko, jestem głęboko przekonana, że wsród Forumowiczów, jest zdecydowanie więcej ludzi którzy są wdzięczni, którzy doceniają Twoją i Innych pracę, trud, zaangażowanie i gigantycznie Wielkie Serce - zapewniam Cię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.07.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ekh krakadil gienia był oczień radaj supołs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.07.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ekh krakadil gienia był oczień rad aj supołs Jeden na pewno rad ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.07.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zuzanko, jestem głęboko przekonana, że wsród Forumowiczów, jest zdecydowanie więcej ludzi którzy są wdzięczni, którzy doceniają Twoją i Innych pracę, trud, zaangażowanie i gigantycznie Wielkie Serce - zapewniam Cię ! mnie nie chodzi o achy echy i klanianie sie w pas.... ja to zrobiłam bo wierzyłam że robię to dla Nas wszystkich i wierzę że niektórzy to zrozumieją - może potzrbują czasu dla mnie Forum to Fenomen i taki pozosatnie ( niech tylko niektórzy odpuszczą sobie ostre posty....a może one też są potzrbne , podobno wszystko czemuś służy - czas pokze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.07.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 zuzanka bardzo dobrze, że wywaliłaś to z siebie, bo przez szczeniackie mielenie ozorem odebrano Wam całą radość z sukcesu. Przecież to człowiekowi serce może pęknąć z żalu. Pozdrawiam i sie nie przejmuj, są tacy, co są pełni podziwu dla wzorowej organizacji i ogromu pracy, jaką włożyliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Caly czas mam wrazenie, ze ktos tu kogos nie zrozumial i zrobil sie z malej chmury duzy deszcz. Nie sadze, zeby byla chociaz jedna osoba, ktora brala udzial w zlocie, ktora nie bylaby wdzieczna i pelna podziwu dla Zuzanki, Daggulki czy Gawla, ale to nie znaczy, ze ma obowiazek byc szczesliwa z powodu ogladania sie na FM, a tym bardziej na YouTube. To sa 2 rozne sprawy. Gdyby zdjecia z kazdego mojego spotkania z forumowiczami mialyby sie przedostawac na FM musialabym chyba juz dawno przejsc program ochrony swiadkow albo i operacje zmiany plci. Co nie znaczy, ze takie zdjecia nie byly robione, albo ze ich nikt z nieobecnych na takich spotkaniach nie widzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.07.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dla mnie Forum to Fenomen i taki pozosatnie ( niech tylko niektórzy odpuszczą sobie ostre posty....a może one też są potzrbne , podobno wszystko czemuś służy - czas pokze) Pisząc za Owidiuszem (przekład dowolny) Studiujcie sztuki nadobne młodzi polanie, albowiem gładkość języka, ułatwia dziewczyn rwanie. A że tu nie „rwalnia”, to i czasem „żądełko” się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.07.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dla mnie Forum to Fenomen i taki pozosatnie ( niech tylko niektórzy odpuszczą sobie ostre posty....a może one też są potzrbne , podobno wszystko czemuś służy - czas pokze) Pisząc za Owidiuszem (przekład dowolny) Studiujcie sztuki nadobne młodzi polanie, albowiem gładkość języka, ułatwia dziewczyn rwanie. A że tu nie „rwalnia”, to i czasem „żądełko” się trafi. czasami żądełko należałoby za wczasu usunąć nim ugodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a nie zawsze ... zobaczcie co się dzieje w naturze ... ot, taka zwykła pszczoła na ten przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 oczywiście teotretyzując ... tak sobie tylko rozmyślam ... i przyszło mi znienacka do głowy ... takie skojarzenie : żądło- pszczioła "Film o pszczołach" ... dałam się namówić młodszej kiedyś na kino i poszłyśmy właśnie na ten film ... z braku dobrego humoru ostatnio sobie go obejrzałam Polecam wszystkicm - i dorosłym , i dzieciakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.07.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Pszszólka po użądleniu umiera - ale dobre skojarzenie jakby sobie uświadomiły że można umrzeć pewnie długo by sie zastanowiły nim by go użyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Pszszólka po użądleniu umiera - ale dobre skojarzenie jakby sobie uświadomiły że można umrzeć pewnie długo by sie zastanowiły nim by go użyły pewnie tak .... ale to impuls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dobra , koniec tematów odzwierzęcych ... to nie ten wątek tam gdzieś na psychologu albo HP se bobiczek partie założył ... wspomóc trza i rozkręcić elektorat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.07.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 mówię ogólnie a znowu ktoś przyczepi do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 mówię ogólnie a znowu ktoś przyczepi do siebie boszszsz... jak mnie masz na myśli to ze strachu już z Tobą nie zatańcze ... a o kiecce zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts