Eugeniusz_ 03.07.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hahahhahah, nawet bym nie śmiał myślec o Tobie , zresztą bnie masz powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Eugeniusz ... Ty pamiętasz co ja piłam na aferparty ? ....chodzi mi o to coś ciemnego koloru co mi tak nie żałowałeś , morze tego wypiłam i kaca nie miałam ... nazwy mi trza ... jutro na wianki trza zaopatrzenie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hhahah, to ja coś nalewałem i piłem nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hhahah, to ja coś nalewałem i piłem nie pamiętam oj ...nie Ty ... mi nalewałeś ...coś chyba z colą ... whisky to była? jest taka opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Łomato, pewnie to było coś, co resetuje pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jesli nie mialas kaca, to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dobra, muszę się zdać chyba sama na siebie ... próba generalna: whisky z colą i lodem w szklance przede mną ... pół na pół ...jutro sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to chyba coś takiego :) http://www.alma24.pl/pr_images/5000299210130.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dobra, muszę się zdać chyba sama na siebie ... próba generalna: whisky z colą i lodem w szklance przede mną ... pół na pół ...jutro sie okaże pół na pół , jak długo chcesz być na imprezce , po takim trunku to dwa toasty i jedziesz w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no teraz pije ... to poczekaj ... zaraz nic nie napiszę bo już 1/3 szklanki wyżłopałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no teraz pije ... to poczekaj ... zaraz nic nie napiszę bo już 1/3 szklanki wyżłopałam masz na myśli alkohol z colą bez alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a ja nie wiem bo mi szszszse juszszsz wszysssskozamazzzuje żartowałam ... bedzie dobrze , nikt mnie nie widzi ... małż spi ... jak zaczne niewyraźnie pisac to każ mi iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dobra jak pismo będzie z drżącej ręki tzn masz dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 daggulka to mój mąż Ci zaproponował whisky z colą, boTy powiedziałaś że sama whisky Ci nie smakuje i nie umiesz tego pić.Dobrze że Ci nic nie było bo mój mąż stwierdził, że chyba ciut za mocny zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 a dzięki Eugeniuszowi whisky była dobrze schłodzona Ja za to dziękuję malkowemu za drinka z żołądkowej z sokiem jabłkowym (co prawda powiedział, że powinien być gruszkowy więc na pewno jeszcze spróbuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 05.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a dzięki Eugeniuszowi whisky była dobrze schłodzona Ja za to dziękuję malkowemu za drinka z żołądkowej z sokiem jabłkowym (co prawda powiedział, że powinien być gruszkowy więc na pewno jeszcze spróbuję). nie przesadzaj taki zimny nie jestem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 05.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 daggulka to mój mąż Ci zaproponował whisky z colą, boTy powiedziałaś że sama whisky Ci nie smakuje i nie umiesz tego pić. Dobrze że Ci nic nie było bo mój mąż stwierdził, że chyba ciut za mocny zrobił. Beta to było wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.07.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 daggulka to mój mąż Ci zaproponował whisky z colą, boTy powiedziałaś że sama whisky Ci nie smakuje i nie umiesz tego pić. Dobrze że Ci nic nie było bo mój mąż stwierdził, że chyba ciut za mocny zrobił. Beta to było wcześniej no własnie , bo potem było mi już chyba wszystko jedno jeśli chodzi o alkohole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no własnie , bo potem było mi już chyba wszystko jedno jeśli chodzi o alkohole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.07.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 To co kochani? powtórka we wrześniu na pożegnaniu lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts