daggulka 09.07.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Adiqq - powiedz żonce, że ręczę głową - i mogę przysiąc że Ty akurat nic nie wyrabiałeś a w ogóle ....ja chcę już wrzesień ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.07.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 To co kochani? powtórka we wrześniu na pożegnaniu lata? Tylko teraz bliżej może morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.07.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 To co kochani? powtórka we wrześniu na pożegnaniu lata? Tylko teraz bliżej może morza no to masz wybór ...bo najprawdopodobniej dwie imprezy nam się szykują: jedna z końcem sierpnia w Bacikach (bardziej kulturalna i rodzinna) , a druga nieco bardziej rozrywkowa czyli powtórka afterparty we wrześniu w tym samym miejscu czyli u Pani Osińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no to masz wybór ...bo najprawdopodobniej dwie imprezy nam się szykują: jedna z końcem sierpnia w Bacikach (bardziej kulturalna i rodzinna) , a druga nieco bardziej rozrywkowa czyli powtórka afterparty we wrześniu w tym samym miejscu czyli u Pani Osińskiej Można by coś więcej na temat tej sierpniowej? akurat będę wraz z córką w trasie objazdowej po rodzinie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no to masz wybór ...bo najprawdopodobniej dwie imprezy nam się szykują: jedna z końcem sierpnia w Bacikach (bardziej kulturalna i rodzinna) , a druga nieco bardziej rozrywkowa czyli powtórka afterparty we wrześniu w tym samym miejscu czyli u Pani Osińskiej Można by coś więcej na temat tej sierpniowej? akurat będę wraz z córką w trasie objazdowej po rodzinie pozdrawiam m. Maksiu, to Ty nic nie wiesz toć nie może być http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts