tomek1950 19.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ja jestem za Urzutem moge dwie osoby przenocować ew. więcej jak se przywiozą materace i psa się nie boją to blisko Nadarzyna ten Urzut? nawet BARDZO i blisko do mnie czy już kojarzysz niespodxiankę REWELACJA! podzielam twoją euforię I tak się rodzą forumowe przyjaźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 .... i nałogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ja jestem za Urzutem moge dwie osoby przenocować ew. więcej jak se przywiozą materace i psa się nie boją to blisko Nadarzyna ten Urzut? nawet BARDZO i blisko do mnie czy już kojarzysz niespodxiankę REWELACJA! podzielam twoją euforię I tak się rodzą forumowe przyjaźnie. oj TAK - i wiara w ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 .... i nałogi Ja juz wpadłem w nałóg. Prawie codziennie jestem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.04.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 .... i nałogi Ja juz wpadłem w nałóg. Prawie codziennie jestem na forum. ........... eeee ja nie o tym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 .... i nałogi Ja juz wpadłem w nałóg. Prawie codziennie jestem na forum. ja nie prawie - ja codziennie Nituś co ci chodzi po główce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.04.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 .... i nałogi Ja juz wpadłem w nałóg. Prawie codziennie jestem na forum. ja nie prawie - ja codziennie Nituś co ci chodzi po główce ... o retyyyy a ognisko z kiełbaską u Rasi pamiętasz???? a ile było ludzi pamiętasz??? a te taczki piwa pamiętasz???? i pogaduchy i zabawę dzieciaków no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 .... i nałogi Ja juz wpadłem w nałóg. Prawie codziennie jestem na forum. ja nie prawie - ja codziennie Nituś co ci chodzi po główce ... o retyyyy a ognisko z kiełbaską u Rasi pamiętasz???? a ile było ludzi pamiętasz??? a te taczki piwa pamiętasz???? i pogaduchy i zabawę dzieciaków no pamiętam i nigdy nie zapomnę - dla takich chwil warto żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Pamiętam i nigdy nie zapomnę - dla takich chwil warto żyć I taka chwila nadchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Nie jestem pewien tylko czy będziemy mieli taczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Nie jestem pewien tylko czy będziemy mieli taczki. poradzimy sobie taczki to dodatek do całości towrzystwa - wezmę ze sobą do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.04.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ło matko ... jakie się imprezy szykują jeszcze oprócz tej muratorowej ...się będzie działo w tej stolycy i okolocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Nie jestem pewien tylko czy będziemy mieli taczki. poradzimy sobie taczki to dodatek do całości towrzystwa - wezmę ze sobą do bagażnika Wspaniale, bo moje dogorywają. Przewiozły zbyt wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ło matko ... jakie się imprezy szykują jeszcze oprócz tej muratorowej ...się będzie działo w tej stolycy i okolocach oj będzie - będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ło matko ... jakie się imprezy szykują jeszcze oprócz tej muratorowej ...się będzie działo w tej stolycy i okolocach oj będzie - będzie Ja zawsze, czyli corocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ło matko ... jakie się imprezy szykują jeszcze oprócz tej muratorowej ...się będzie działo w tej stolycy i okolocach oj będzie - będzie Ja zawsze, czyli corocznie. w tym roku lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ło matko ... jakie się imprezy szykują jeszcze oprócz tej muratorowej ...się będzie działo w tej stolycy i okolocach oj będzie - będzie Ja zawsze, czyli corocznie. w tym roku lepiej Ło matko, moja wątroba już nie jest tak młoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ło matko ... jakie się imprezy szykują jeszcze oprócz tej muratorowej ...się będzie działo w tej stolycy i okolocach oj będzie - będzie Ja zawsze, czyli corocznie. w tym roku lepiej Ło matko, moja wątroba już nie jest tak młoda. eeeeeeeeeeeeeee, to trzeba trening zrobić i zahartować ją odpowiednio wcześniej i da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Zuz@nka zgoda, ale jak tę wątrobę przekonać? Ona niestety pamięta czasy J 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja nie chce w czerwcu, bo 6go mam Cavikade, a pozniej moze wreszcie chlopa zobacze - wybywam na 2 lyki. Niniejszym: w maju poprosze Moze Redakcja zorganizuje, a my sie zaplacimy? Warszawa jest oki. Wroclaw tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts