Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

ech, ja mam pół hektara łąki w sam raz na ogniska i inne atrakcje, a jakby padało mogę pałac (pusty wprawdzie w środku, ale spory :lol: ) załatwić ... tylko pewnie nikt do mnie nie dojedzie, bo na końcu świata :(

Tak czy inaczej, jakbyśta chcieli to dawajta znać, służem :D

A Komtur i DPS-ka drogę znają ....

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tesko, a może Szczecin? Tylko trzeba zakasać rękawy. Ja bardzo chętnie opuszczę. Rękawy.

ech, ja mam pół hektara łąki w sam raz na ogniska i inne atrakcje, a jakby padało mogę pałac (pusty wprawdzie w środku, ale spory :lol: ) załatwić ... tylko pewnie nikt do mnie nie dojedzie, bo na końcu świata :(

Asiu, Twoja propozycja jest na drugim miejscu. Zobaczymy, co dziewczyny uzyskają do wtorku.

Może i kilka osób z za zachodniej granicy się pojawi? :)

To co, wpisywać Ciebie i Jacka?

Asiu, Twoja propozycja jest na drugim miejscu. Zobaczymy, co dziewczyny uzyskają do wtorku.

Może i kilka osób z za zachodniej granicy się pojawi? :)

To co, wpisywać Ciebie i Jacka?

Jako gospodarzy spotkania na zachodzie tak :-), niestety do wawki nie damy rady z dwójką małych :(

10 maja w sobotę mamy lokalny festyn podkościelny :-) z dobrym swoim jedzeniem, muzyką i loterią fantową - co roku zbieramy na okna i inne detale architektoniczne do zabytkowego kościółka - możemy się podpiąć :-)

Tylko to niestety czas komunii ....

Załączam linka na okolicę: http://www.witnica.pl/?mod=news&cID=322

no i jesteśmy jakieś 80 km od Berlina - może ktoś przy okazji zaplanuje wypad z dzieciakami albo partnerem do Tropical Islands ? :-) Polecam, jest miło .... w czasach kryzysu można się poczuć jak w Raju 8)

http://www.tropical-islands.de/pl/goscie.html

Ciekawe czy mój marketing ma szansę ? :lol:

Aniawmuratorze - zuz@nka własnie jest na etapie rozeznawania sytuacji w Urzucie i w Lolku ... jak bedziemy coś więcej wiedzieć, zaraz damy znać :D .

Propozycja noclegu bardzo przydatna .... na pewno będa chętni :D .

no to czekamy na wiadomości od Zuzy :D

W kwesti załatwiania lokalu/miejsca na ZLOT, krótkie sprawozdanie:

URZUT:

o godz 10 zadzwoniłam do Pani z wioski budowlanej w Urzucie, po obustronnym dopasowaniu terminu spotkania w sprawie zlotu informuję że odbędzie się ono jutro o godz 11.

wszelkie informacje podam po godz 16 jak już nie będę niemobilna i zasiądę do kompa.

Pub LOLEK

osobiście odbyłam rozmowę z menegerem pubu panem Arturem Jakóbiakiem, z której wynika iż będzie problem zorganizowania tam zlotu, mianowicie:

weekend odpada zupełnie ( bez względu na datę ) pub nie ma fizycznej mozliwości przyjęcia grupy ok 150-200 osób w wydzielonej częsci dlatego że lokal w weekend cieszy się dużą frekwencją gości.

max liczba zorganizwoanej imprezy w w/w porze to ok 50-60 osób co dla nas jest stanowczo za mało.

ponadto nie ma możliwości konsumpcji nie zorganizwoanej, czyli jeśli organizujemy impreze/zlot/spotkanie musimy się liczyć z wydatkiem ok 100-120 zł na konsumpcję od osoby - w formie stolu szwedzkiego/bufetu.

jeśli "upieramy" się przy zorganizowaniu zlotu w tym Pubie na ok 200 osób to jedym rowiązniem jakie zaporoponował meneger jest organizacja zlotu w terminie - środa 24 czerwca - opcja stołu szewdzkiego/bufetu, 100 zł od osoby ( dzieci wliczone) i zaliczka 50% od usatlonej liczby gości.

mimo sympati i chęci pomocy ze strony kierownictwa lokalu myslę że możemy podziękować i poważnie przystąpić do rozmów jutro w Urzucie.

chyba że się mylę......

myślę, zuzanko że się nie mylisz.... musimy szukać innych rozwiązań :roll:

w takim razie czekamy na jutrzejsze propozycje z Urzutu .... i bardzo dziękujemy za zaangażowanie :D

w międzyczasie czekamy na propozycje... może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł :roll:

myślę, zuzanko że się nie mylisz.... musimy szukać innych rozwiązań :roll:

w takim razie czekamy na jutrzejsze propozycje z Urzutu .... i bardzo dziękujemy za zaangażowanie :D

w międzyczasie czekamy na propozycje... może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł :roll:

dam znać tak szybko jak to możliwe i mam nadzieję że rozmowa będzie satysfakcjonująca :D :D :D :D

ale trzeba wziąć też pod uwagę mniej kolorowy scenariusz...........