asia.malczewska 19.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ech, ja mam pół hektara łąki w sam raz na ogniska i inne atrakcje, a jakby padało mogę pałac (pusty wprawdzie w środku, ale spory ) załatwić ... tylko pewnie nikt do mnie nie dojedzie, bo na końcu świata Tak czy inaczej, jakbyśta chcieli to dawajta znać, służem A Komtur i DPS-ka drogę znają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Tesko, a może Szczecin? Tylko trzeba zakasać rękawy. Ja bardzo chętnie opuszczę. Rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Tesko, a może Szczecin? Tylko trzeba zakasać rękawy. Ja bardzo chętnie opuszczę. Rękawy. Ja mogę zakasać, jeno nie spódnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ech, ja mam pół hektara łąki w sam raz na ogniska i inne atrakcje, a jakby padało mogę pałac (pusty wprawdzie w środku, ale spory ) załatwić ... tylko pewnie nikt do mnie nie dojedzie, bo na końcu świata Tak czy inaczej, jakbyśta chcieli to dawajta znać, służem A Komtur i DPS-ka drogę znają .... Asiu, Twoja propozycja jest na drugim miejscu. Zobaczymy, co dziewczyny uzyskają do wtorku. Może i kilka osób z za zachodniej granicy się pojawi? To co, wpisywać Ciebie i Jacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 20.04.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ech, ja mam pół hektara łąki w sam raz na ogniska i inne atrakcje, a jakby padało mogę pałac (pusty wprawdzie w środku, ale spory ) załatwić ... tylko pewnie nikt do mnie nie dojedzie, bo na końcu świata Tak czy inaczej, jakbyśta chcieli to dawajta znać, służem A Komtur i DPS-ka drogę znają .... Asiu, Twoja propozycja jest na drugim miejscu. Zobaczymy, co dziewczyny uzyskają do wtorku. Może i kilka osób z za zachodniej granicy się pojawi? To co, wpisywać Ciebie i Jacka? Jako gospodarzy spotkania na zachodzie tak , niestety do wawki nie damy rady z dwójką małych 10 maja w sobotę mamy lokalny festyn podkościelny z dobrym swoim jedzeniem, muzyką i loterią fantową - co roku zbieramy na okna i inne detale architektoniczne do zabytkowego kościółka - możemy się podpiąć Tylko to niestety czas komunii .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 20.04.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Załączam linka na okolicę: http://www.witnica.pl/?mod=news&cID=322 no i jesteśmy jakieś 80 km od Berlina - może ktoś przy okazji zaplanuje wypad z dzieciakami albo partnerem do Tropical Islands ? Polecam, jest miło .... w czasach kryzysu można się poczuć jak w Raju http://www.tropical-islands.de/pl/goscie.html Ciekawe czy mój marketing ma szansę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No bo jakby u Asi, to może i ja bym się wybrała, daleko nie mam. Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 20.04.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dziekuję Daggulce za PW, bo pewnie bym przegapiła wątek. Ja nie byłam nigdy na zlocie, a i na własne oczy tylko JoShi miałam okazje spotkać (na dodatek przypadkiem , więc z pewną taką nieśmiałością... Ale jeśli byłby w Warszawie i termin w porządku to bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.04.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No i bardzo dobra decyzja - juz Cie wpisuję na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.04.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja też jestem za Urzutem Czy ktos orientował się jak to wygląda w Wiosce Budowlanej ? Ja mogę podjechać jakby co ? Jak będę po wylewkach w czerwcu mogę udostępnić moją chałupkę na nocleg dla chętnych 4 km od Urzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.04.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Aniawmuratorze - zuz@nka własnie jest na etapie rozeznawania sytuacji w Urzucie i w Lolku ... jak bedziemy coś więcej wiedzieć, zaraz damy znać . Propozycja noclegu bardzo przydatna .... na pewno będa chętni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.04.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Aniawmuratorze - zuz@nka własnie jest na etapie rozeznawania sytuacji w Urzucie i w Lolku ... jak bedziemy coś więcej wiedzieć, zaraz damy znać . Propozycja noclegu bardzo przydatna .... na pewno będa chętni . no to czekamy na wiadomości od Zuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja się też piszę - sztuki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 W kwesti załatwiania lokalu/miejsca na ZLOT, krótkie sprawozdanie: URZUT:o godz 10 zadzwoniłam do Pani z wioski budowlanej w Urzucie, po obustronnym dopasowaniu terminu spotkania w sprawie zlotu informuję że odbędzie się ono jutro o godz 11.wszelkie informacje podam po godz 16 jak już nie będę niemobilna i zasiądę do kompa. Pub LOLEKosobiście odbyłam rozmowę z menegerem pubu panem Arturem Jakóbiakiem, z której wynika iż będzie problem zorganizowania tam zlotu, mianowicie:weekend odpada zupełnie ( bez względu na datę ) pub nie ma fizycznej mozliwości przyjęcia grupy ok 150-200 osób w wydzielonej częsci dlatego że lokal w weekend cieszy się dużą frekwencją gości. max liczba zorganizwoanej imprezy w w/w porze to ok 50-60 osób co dla nas jest stanowczo za mało.ponadto nie ma możliwości konsumpcji nie zorganizwoanej, czyli jeśli organizujemy impreze/zlot/spotkanie musimy się liczyć z wydatkiem ok 100-120 zł na konsumpcję od osoby - w formie stolu szwedzkiego/bufetu.jeśli "upieramy" się przy zorganizowaniu zlotu w tym Pubie na ok 200 osób to jedym rowiązniem jakie zaporoponował meneger jest organizacja zlotu w terminie - środa 24 czerwca - opcja stołu szewdzkiego/bufetu, 100 zł od osoby ( dzieci wliczone) i zaliczka 50% od usatlonej liczby gości.mimo sympati i chęci pomocy ze strony kierownictwa lokalu myslę że możemy podziękować i poważnie przystąpić do rozmów jutro w Urzucie.chyba że się mylę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.04.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 myślę, zuzanko że się nie mylisz.... musimy szukać innych rozwiązań w takim razie czekamy na jutrzejsze propozycje z Urzutu .... i bardzo dziękujemy za zaangażowanie w międzyczasie czekamy na propozycje... może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 myślę, zuzanko że się nie mylisz.... musimy szukać innych rozwiązań w takim razie czekamy na jutrzejsze propozycje z Urzutu .... i bardzo dziękujemy za zaangażowanie w międzyczasie czekamy na propozycje... może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł dam znać tak szybko jak to możliwe i mam nadzieję że rozmowa będzie satysfakcjonująca ale trzeba wziąć też pod uwagę mniej kolorowy scenariusz........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 20.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Tesko, a może Szczecin? Tylko trzeba zakasać rękawy. Ja bardzo chętnie opuszczę. Rękawy. ochoczo głosuję za Szczecinem lub okolicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Tesko, a może Szczecin? Tylko trzeba zakasać rękawy. Ja bardzo chętnie opuszczę. Rękawy. ochoczo głosuję za Szczecinem lub okolicą pozostańmy jednak przy Stolicy - tzn blisko Stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.04.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 i kolejny raz potwierdzam .... jak ma być tradycyjnie, to ma być w stolicy lub bliskiej okolicy ...się zrymowało nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No to po ustaleniu miejsca spotkania, proszę mię tu walnąć ogłoszonko, że... ZLOT GODZI SIĘ NA STOISKA REKLAMOWE FIRM BUDOWLANYCH!!!! (nie za darmo, np. za beczkę 100 l piweńka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts