zuznka 22.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja też nie znam ..... ale poznam ja znam moze 10 osób - ale chetnie bardzo chętnie poznam więęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja też nie znam ..... ale poznam ja znam moze 10 osób - ale chetnie bardzo chętnie poznam więęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęcej To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 stuk wystarczy , ze znasz osobe otwierajaca i zamykajaca dotychczasowa liste .......nie powinienes sie nudzic Mądrej to miło posłuchać.........tylko kto ze mną wytrzyma................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 stuk wystarczy , ze znasz osobe otwierajaca i zamykajaca dotychczasowa liste .......nie powinienes sie nudzic Mądrej to miło posłuchać.........tylko kto ze mną wytrzyma................ no jak trza będzie to wytrzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja też nie znam ..... ale poznam ja znam moze 10 osób - ale chetnie bardzo chętnie poznam więęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęcej To tak jak ja Tylko, że jak ja poznam więcej kobiet z Forum to nie będe miał po co wracac do domu , już po sanatorium mam dość awantur , nie moge przetłumaczyć , że sex to taż ćwiczenia.................. ....tylko, że zbiorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 stuk wystarczy , ze znasz osobe otwierajaca i zamykajaca dotychczasowa liste .......nie powinienes sie nudzic Mądrej to miło posłuchać.........tylko kto ze mną wytrzyma................ no jak trza będzie to wytrzymamy Wszystkie eks tak twierdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja też nie znam ..... ale poznam ja znam moze 10 osób - ale chetnie bardzo chętnie poznam więęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęcej To tak jak ja Tylko, że jak ja poznam więcej kobiet z Forum to nie będe miał po co wracac do domu , już po sanatorium mam dość awantur , nie moge przetłumaczyć , że sex to taż ćwiczenia.................. ....tylko, że zbiorowe. i na co komu kawały jak tu mozna się nieźle posmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 na Stuka to trza uważać ...nie dość, że toto w miarę przystojne to jeszcze inteligentne i na dodatek podrywacz dla tych babek co się nabiorą - STUKUŚ JEST ŻONATY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 na Stuka to trza uważać ...nie dość, że toto w miarę przystojne to jeszcze inteligentne i na dodatek podrywacz dla tych babek co się nabiorą - STUKUŚ JEST ŻONATY!!!!!! ale go zareklamowałaś - taki kotecek niewinny a pazurem by chciał zahaczyć powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 na Stuka to trza uważać ...nie dość, że toto w miarę przystojne to jeszcze inteligentne i na dodatek podrywacz dla tych babek co się nabiorą - STUKUŚ JEST ŻONATY!!!!!! I ty BRUTUSIE przeciwko mnie?! No ładnie! Taki cios w plecki? Małe sprostowanie: Kochane dziewczyny...........to nie tak......to nie żona tylko przyzwyczajenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 żona , żona .... już ja Cie popilnuję coby żona spokojna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 na Stuka to trza uważać ...nie dość, że toto w miarę przystojne to jeszcze inteligentne i na dodatek podrywacz dla tych babek co się nabiorą - STUKUŚ JEST ŻONATY!!!!!! ale go zareklamowałaś - taki kotecek niewinny a pazurem by chciał zahaczyć powiadasz Jak wiesz gdzie głaskać to nic Ci nie zrobie....... http://emoty.blox.pl/resource/kotek1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 na Stuka to trza uważać ...nie dość, że toto w miarę przystojne to jeszcze inteligentne i na dodatek podrywacz dla tych babek co się nabiorą - STUKUŚ JEST ŻONATY!!!!!! I ty BRUTUSIE przeciwko mnie?! No ładnie! Taki cios w plecki? Małe sprostowanie: Kochane dziewczyny...........to nie tak......to nie żona tylko przyzwyczajenie podobno przyzwyczajenie jest nasilniejsze i najtrwalsze Pozdro dla żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 na Stuka to trza uważać ...nie dość, że toto w miarę przystojne to jeszcze inteligentne i na dodatek podrywacz dla tych babek co się nabiorą - STUKUŚ JEST ŻONATY!!!!!! ale go zareklamowałaś - taki kotecek niewinny a pazurem by chciał zahaczyć powiadasz Jak wiesz gdzie głaskać to nic Ci nie zrobie....... http://emoty.blox.pl/resource/kotek1.gif do kotecków nie podchodzę - glaskać nie będę - alergię mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 żona , żona .... już ja Cie popilnuję coby żona spokojna była http://emoty.blox.pl/resource/jezyk_oko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 na Stuka to trza uważać ...nie dość, że toto w miarę przystojne to jeszcze inteligentne i na dodatek podrywacz dla tych babek co się nabiorą - STUKUŚ JEST ŻONATY!!!!!! I ty BRUTUSIE przeciwko mnie?! No ładnie! Taki cios w plecki? Małe sprostowanie: Kochane dziewczyny...........to nie tak......to nie żona tylko przyzwyczajenie podobno przyzwyczajenie jest nasilniejsze i najtrwalsze Pozdro dla żony Z każdego przyzwyczajenia można się wyleczyć tylko trzeba młode leki aplikować Żona się pluska w wannie, więc nie będe jej przeszkadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 eeee...masz rację, nie przeszkadzaj jej teraz .....na zlot ją przywieź - juz my se pogadamy, na pewno nie będzie się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 eeee...masz rację, nie przeszkadzaj jej teraz .....na zlot ją przywieź - juz my se pogadamy, na pewno nie będzie się nudzić tak, tak niech przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 eeee...masz rację, nie przeszkadzaj jej teraz .....na zlot ją przywieź - juz my se pogadamy, na pewno nie będzie się nudzić tak, tak niech przyjedzie Człowiek się męczy tyle lat żeby żone sobie wychować i chcecie to wszystko zepsuć? Potem przez miesiąc będe musiał ją regulować....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 eeee...masz rację, nie przeszkadzaj jej teraz .....na zlot ją przywieź - juz my se pogadamy, na pewno nie będzie się nudzić tak, tak niech przyjedzie Człowiek się męczy tyle lat żeby żone sobie wychować i chcecie to wszystko zepsuć? Potem przez miesiąc będe musiał ją regulować....... albo ona ciebie zresetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts