Gwoździk 23.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 o wreszcie Braza się dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Bedę!!! Gwoździk już wiem czemu Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Gwoździku, niemożliwe Ale się cieszę, że Was wszystkich poznam - bo mam nadzieję, że jednak wszystkim się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Edyś - zaznaczam że obecność obowiązkowa a nie "być może " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 o wreszcie Braza się dopisała Ale mam nadzieję, że Braza wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ale ekipa .... impreza się zapowiada w tej obsadzie, że pozamiatane ...też się cieszę, że bede mogła w realu tych wszystkich ludzików poznać których jeszcze nie poznałam dotąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 nie przeczytałem całego wątku z braku czasu , zdązyłem sie tylko wpisac na liście pod godna pozycją w pierwszsej dziesiątce. Słuchajcie a będa jakies fajne gadżety jak na spotkaniach organizowanych przez redakcję? no wiecie: identyfikatory, dyplomy... Bo jak będą to ja chce jeden przyznac od siebie http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Edyś - zaznaczam że obecność obowiązkowa a nie "być może " Cssiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 a mnie korci, by tu dopisać tego geparta, co go NaLeśnik i pół Polski szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Słuchajcie a będa jakies fajne gadżety jak na spotkaniach organizowanych przez redakcję? no wiecie: identyfikatory, dyplomy... Bo jak będą to ja chce jeden przyznac od siebie ... ode mnie ... specjalnie .....dostaniesz w prezencie pałki .... ......albo pałką ... w zależności od tego jak się będziesz zachowywał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Słuchajcie a będa jakies fajne gadżety jak na spotkaniach organizowanych przez redakcję? no wiecie: identyfikatory, dyplomy... Bo jak będą to ja chce jeden przyznac od siebie ... ode mnie ... specjalnie .....dostaniesz w prezencie pałki .... ......albo pałką ... w zależności od tego jak się będziesz zachowywał ... o...o...o... toto drugie bardziej a gadżety muratorowe w ilości na razie niewiadomej zapewni redakcja .... dała pozytywną odpowiedź , ma sprawdzić zapasy na magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ode mnie ... specjalnie .....dostaniesz w prezencie pałki jeżeli to te na które się swego czasu napaliła Daga w tamtym wewątku to ja je chcę - ongiś sporo bab na nie leciało a Raśka z ekipą ledwo dojechały na moje Podlasie pod takim wrażeniem były - może i na mnie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ode mnie ... specjalnie .....dostaniesz w prezencie pałki jeżeli to te na które się swego czasu napaliła Daga w tamtym wewątku to ja je chcę i wszystko pasi ...ja dostanę pałki od gwoździka, a potem Ty dostaniesz pałką ode mnie ...pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no kto o czym to o czym a stukpuk tylko o sexie Bo nikt nie chce ze mną o wędkarstwie rozmawiać Chyba czas forum zmienić......... stary zawsze i wszedzie...czasu malo na takie ekscesy ale pasjonatem loffienia zawsek bylek.. a panowie tu o rybkach przyszli gadać To butach damskim mamy rozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ode mnie ... specjalnie .....dostaniesz w prezencie pałki jeżeli to te na które się swego czasu napaliła Daga w tamtym wewątku to ja je chcę - ongiś sporo bab na nie leciało a Raśka z ekipą ledwo dojechały na moje Podlasie pod takim wrażeniem były - może i na mnie przejdzie A skoro już o Raśce mowa, to gdzie ona jest??? Co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ja gwoli sprostowania ... nie wiem, kto mnie dopisał, pewnie z rozpędu, ale niestety nie mogę jechać, tak że bardzo proszę o wykreślenie pozycji 76 Zdjęcia róbcie!!!!!!!! Duuuuzoooooo zdjęć!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 siedzi w pokoju drugim i ma sie swietnie...dandi chcesz co dostac lodymnie heehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 brazunia ...a decyzja nieodwołalna? bo kurcze.... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Brazunia noooooooooooooooo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Braza, 'powiś' jeszcze chwilkę Ja sobie odhaczę znaczek zapytania na boku A nóż coś wypadnie i przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts