Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LISTA Chętnych na ZLOT FORUMOWY 2009

Recommended Posts

• Odpowiedzi 679
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie przeczytałem całego wątku z braku czasu , zdązyłem sie tylko wpisac na liście pod godna pozycją w pierwszsej dziesiątce. Słuchajcie a będa jakies fajne gadżety jak na spotkaniach organizowanych przez redakcję? no wiecie: identyfikatory, dyplomy... Bo jak będą to ja chce jeden przyznac od siebie http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif

Słuchajcie a będa jakies fajne gadżety jak na spotkaniach organizowanych przez redakcję? no wiecie: identyfikatory, dyplomy... Bo jak będą to ja chce jeden przyznac od siebie

... ode mnie ... specjalnie .....dostaniesz w prezencie pałki ....

......albo pałką ... w zależności od tego jak się będziesz zachowywał ... :wink:

Słuchajcie a będa jakies fajne gadżety jak na spotkaniach organizowanych przez redakcję? no wiecie: identyfikatory, dyplomy... Bo jak będą to ja chce jeden przyznac od siebie

... ode mnie ... specjalnie .....dostaniesz w prezencie pałki ....

......albo pałką ... w zależności od tego jak się będziesz zachowywał ... :wink:

o...o...o... toto drugie bardziej :lol:

a gadżety muratorowe w ilości na razie niewiadomej zapewni redakcja .... dała pozytywną odpowiedź , ma sprawdzić zapasy na magazynie :D

ode mnie ... specjalnie .....dostaniesz w prezencie pałki

jeżeli to te na które się swego czasu napaliła Daga w tamtym wewątku to ja je chcę - ongiś sporo bab na nie leciało a Raśka z ekipą ledwo dojechały na moje Podlasie pod takim wrażeniem były - może i na mnie przejdzie :)

jeżeli to te na które się swego czasu napaliła Daga w tamtym wewątku to ja je chcę

i wszystko pasi ...ja dostanę pałki od gwoździka, a potem Ty dostaniesz pałką ode mnie :lol: ...pasuje? :roll:

no kto o czym to o czym :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

a stukpuk tylko o sexie :roll: :roll: :roll:

Bo nikt nie chce ze mną o wędkarstwie rozmawiać :cry: :cry: :cry: Chyba czas forum zmienić......... :roll:

stary zawsze i wszedzie...czasu malo na takie ekscesy ale pasjonatem loffienia zawsek bylek.. 8)

a panowie tu o rybkach przyszli gadać :roll: :roll: :roll: :roll:

To butach damskim mamy rozmawiać? :o

jeżeli to te na które się swego czasu napaliła Daga w tamtym wewątku to ja je chcę - ongiś sporo bab na nie leciało a Raśka z ekipą ledwo dojechały na moje Podlasie pod takim wrażeniem były - może i na mnie przejdzie :)

A skoro już o Raśce mowa, to gdzie ona jest??? Co?!