majki 17.04.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Cześć Krótko i na temat : jak podłączyć ( w sensie elektrycznym ) i ustawić ciśnienie ? Wkręcony między pompą a zbiornikiem od strony hydraulicznej jest. Instrukcję mam. Nie wiem po co Jak w praktyce empirycznie ustawić ciśnienie włączania i wyłączania ? Włącznik to model LCA1. Ustawic jakieś wartości na śrubach regulacyjnych i doświadczalnie włączać pompę i sprawdzić do ilu "nabije" i od jakiego ciśnienia się włączy ? Proszę o pomoc Elektrycy - hydraulicy - praktycy dzięki z góry, pozdrawiam, majki PS. Wyłącznik jest niby 3-fazowy. Mam pompę 1-fazową. Będzie działało ? Na których kończach podłączyć zasilanie ? R? S? T? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.04.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Nikt nie jest w stanie mi nic podpowiedzieć ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkii 18.04.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Nikt nie jest w stanie mi nic podpowiedzieć ? pozdrawiam, majki Fazę podłączasz pod jeden ze styków (obojętnie który). N i PE nie mają być rozłączane tylko podłączone na stałe do pompy. Regulację najprościej do ilu nabije (ale trzeba przy tym być i gdyby ciśnienie robiło się za duże to ręcznie wyłączasz pompę i regulujesz śrubę aż wyłączy LC1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts