daggulka 17.04.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wiele grup regionalnych zgłaszało w ubiegłych latach chęć, by spotkanie zorganizowane yło na ich terenie, a nie w Warszawie. Proszę więc o zgłaszanie kandydatur!. Tak jak na Euro 2012 konieczna jest odpowiednia promocja i materiały ze zdjęciami miejsca ewentualnego spotkania. Miejscowi organizatorzy są również niezbędni. Na zgłoszenia czekamy do 30 kwietnia. Póżniej, przez długi majowy weekend + do godziny 12:00 w poniedziałek 4 maja, głosowanie nad najlepszą lokalizacją. Z powodów technicznych (wyjazdy) można głosować nad kandydaturami wcześniej. Dead time: 4 maja 2009 r godz. 12:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 czego potrzebujemy ? - miejsca ( dużo...) - prowiantu W W-wie jest coś takiego jak Park Młociński. Położony przy ul. Pułkowej ( wylotówka na Gdańk) zjazd tam jest tuż za McDonaldem. Nie sposób nie trafić. To jest las. A w środku - ogromna łąk z miejscem na ogniska, drewnem (to sprawdzę jak teraz po zimie) z wiatami i placem zabaw dla dzieci. Jest gdzie parkować, jest autobus. Jedynie żarcie każdy musiałby jakieś przywieźć. Termin - z racji komunii to chyba przesuniemy na czerwiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 jestem za spotkaniem, ale ... ja to osoba niezorganizowana, więc po prostu muszę dostać nakaz przyjazdu najbardziej nam pasuje Warszawa, bądź Mazury czy Podlasie w stolicy mielibyśmy okazje dziecku pokazać okolice, bo zawsze jedynie przejazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Najlepiej w centrum kraju (czyli Wawa jest ok). Wiadomo, że mozna i w górach, ale wtedy z Pomorza ktos przyjedzie? Chyba, że już autostrady będa gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 rozważamy wioske budowlaną w Urzucie - czekamy na konkretne wiadomości co do szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 W sprawie Wioski w Urzucie mam nadzieję dać informację jutro. Lub w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a może zrobić jakiś ciąg imprez, w kilku województwach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a może zrobić jakiś ciąg imprez, w kilku województwach ? no ale że jak? łopatologicznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a może zrobić jakiś ciąg imprez, w kilku województwach ? Myślisz, że ktoś z podlasia będzie jeździł w zachodniopomorskie, za tydzień w małopolskie, a po kilku dniach w dolnośląskie? Lepiej raz, a dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 18.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 (...)Wiadomo, że mozna i w górach, ale wtedy z Pomorza ktos przyjedzie? Dobre - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - jak to mawiają Oczywiście że można i nad morzem , czy na Mazurach - ale czy kto z samego połednia przyjedzie ?? - ekipa z Krakowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 To ja polecam to miejsce:http://www.firleje.com.pl/Co prawda to jeszcze dalej za Urzutem, bliżej Żabiej Woli.Ogromna przestrzeń, dobre zaplecze do biesiadowania na zewnątrz jak i wewnątrz.Męża firma organizowała tam piknik rodzinny. Jedzenie było bardzo dobre i dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych.Poproszę męża aby spróbował się dowiedzieć jakie koszty ponieśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 To ja polecam to miejsce: http://www.firleje.com.pl/ Co prawda to jeszcze dalej za Urzutem, bliżej Żabiej Woli. Ogromna przestrzeń, dobre zaplecze do biesiadowania na zewnątrz jak i wewnątrz. Męża firma organizowała tam piknik rodzinny. Jedzenie było bardzo dobre i dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Poproszę męża aby spróbował się dowiedzieć jakie koszty ponieśli. Każda informacja cenna, choć sądzę, że będzie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.04.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Najlepiej w centrum kraju (czyli Wawa jest ok). Wiadomo, że mozna i w górach, ale wtedy z Pomorza ktos przyjedzie? Chyba, że już autostrady będa gotowe. Ja mam do górów, ponad 700km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.04.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Najlepiej w centrum kraju (czyli Wawa jest ok). Wiadomo, że mozna i w górach, ale wtedy z Pomorza ktos przyjedzie? Chyba, że już autostrady będa gotowe. Ja mam do górów, ponad 700km. Ty nie piernicz ino się na listę dopisuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 (...)Wiadomo, że mozna i w górach, ale wtedy z Pomorza ktos przyjedzie? Dobre - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - jak to mawiają Oczywiście że można i nad morzem , czy na Mazurach - ale czy kto z samego połednia przyjedzie ?? - ekipa z Krakowa ... Jestem z gór. Kielce się kłaniają. Nie zrozumiałes mnie chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 hehe [/img]http://img209.imageshack.us/img209/5102/polskafizyczna5501.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 UWAGA, WSTĘPNIE MAM INFORMACJĘ O ŚWIETNYM MIEJSCU, KTÓRE SPEŁNIA WSZELKIE NASZE WYMAGANIA ODNOŚNIE ZORGANIZOWANIA TERGOROCZNEGO SPOTKANIA! Więcej informacji przekażę w poniedziałek jak się upewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.04.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Kurcze...no gadaj mi tu zaraz ... dobra , dobra ...trza to poczekam . Ciekawe co dziewczyny u Neferki dziś ugadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Już chyba ustalone, ale co mi tam. Wolno podawac propozycję. Znam piękną miejscowość wypoczynkową między Kielcami, a Piotrkowem. Sielpia Wielka. jest wielki zalew, nie pierwszej czystości, ale wielki i płytki, więc nie da sie utopić. Jest masa ośrodków z domkami, polami namiotowymi (wszystko w lesie). Może ktos był? Ja lubie to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 http://www.eholiday.pl/noclegi-sielpia_wielka-osrodek_wypoczynkowy.html to link do strony, gdzie mozna poogladać i zdjęcia i ośrodki. Jesli nie zjazd, to moze się przyda komus, kto szuka miejsca na rodzinny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts