mayland 19.04.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Sielpia jest ok. No i prawie w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.04.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 a może zrobić jakiś ciąg imprez, w kilku województwach ? Na początek..........Żywiec, Leżajsk, Warka........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.04.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 To wkońcu gdzie i kiedy ta impreza bo się już pogubiłem? Nie wiem na kiedy przepustke od żony załatwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.04.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Stukuś - pracujemy nad tym , propozycji jest kilka ...trzeba rozważyć . Pewnikiem w Warszawie lub okolicach... tradycyjnie . Aczkolwiek wszystko się okaże w najblizszym czasie. Pewne jest to, że w czerwcu , pewne jest to , że się odbedzie (choćby po trupach ), pewne jest to że frekwencja jak zwykle dopisze. Nad resztą pracujemy bardzo intensywnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.04.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Stukuś - pracujemy nad tym , propozycji jest kilka ...trzeba rozważyć . Pewnikiem w Warszawie lub okolicach... tradycyjnie . Aczkolwiek wszystko się okaże w najblizszym czasie. Pewne jest to, że w czerwcu , pewne jest to , że się odbedzie (choćby po trupach ), pewne jest to że frekwencja jak zwykle dopisze. Nad resztą pracujemy bardzo intensywnie . W czerwcu? No to już lepiej bo teraz mam napięty grafik........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.04.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 boshe.... jaki wybredny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.04.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 boshe.... jaki wybredny Maj to najlepsza pora na szczupaka i lina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nikt mnie nigdzie nie wyciągnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Dagga - dzieki za link A tak moze termin jakiś, hęę, bo tak w ciemno, to ja deklarować się nie mogę - czerwiec u mnie pracowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Dagga - dzieki za link A tak moze termin jakiś, hęę, bo tak w ciemno, to ja deklarować się nie mogę - czerwiec u mnie pracowity Wybacz, że odpowiadam za daggulkę, termin u nas niestety od nas nie zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Dagga - dzieki za link A tak moze termin jakiś, hęę, bo tak w ciemno, to ja deklarować się nie mogę - czerwiec u mnie pracowity Wybacz, że odpowiadam za daggulkę, termin u nas niestety od nas nie zależy. w czerwcu sa cztery weekendy, mam sobie dowolny wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2009 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dagga - dzieki za link A tak moze termin jakiś, hęę, bo tak w ciemno, to ja deklarować się nie mogę - czerwiec u mnie pracowity Wybacz, że odpowiadam za daggulkę, termin u nas niestety od nas nie zależy. w czerwcu sa cztery weekendy, mam sobie dowolny wybrać ? W tym tygodniu postaramy się podać który to weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 W sprawie miejsca na nasze spotkanie mam taką małą uwagę.Może lepiej było by wynająć jakąś knajpkę w Warszawie np. Lolek gdyż nie wszyscy przyjadą samochodami - sporo ludzi skorzysta z pociągówi i wyjazd poza Warszawę będzie stanowił dla nich duży problem. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 W sprawie miejsca na nasze spotkanie mam taką małą uwagę. Może lepiej było by wynająć jakąś knajpkę w Warszawie np. Lolek gdyż nie wszyscy przyjadą samochodami - sporo ludzi skorzysta z pociągówi i wyjazd poza Warszawę będzie stanowił dla nich duży problem. Co o tym sądzicie? Ja popieram, ja jeżeli się przytelepie ,to pociągiem i się zgubie na bank!!!!! Może na dworcu coś zrobimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Zorganizujemy odbiór z dworca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 W Lolku możemy zrobić rezerwację (wydaje mi się, że nie powinno nas to nic kosztować ) i tam każdy na miejscu kupi sobie do jedzenia i do picia co będzie chciał. Mogę zadzwonić i zapytać jak to wygląda. Jest tam dużo miejsca, w razie deszczu mamy dach nad głową. Jest miejsce do zabaw dla dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.04.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Maluszek, kochana ... nie znam tego miejsca kompletnie .... czy mają jakąś stronke internetową coby zobaczyc co i jak?A czy wejdzie tam 150-200 ludziów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Link do ich strony: http://www.publolek.pl/ Kanjpka znajduje się na Polach Mokotowskich - centrum Warszawy. Duży park. Myślę, że spokojnie zmieści się tam i więcej ludzi. Przed samym pabem jest duży namiot ze stolikami i placem zabaw dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Maluszek dobrze gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.04.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Maluszek - REWELACYJNE MIEJSCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochani - pytanie zasadnicze: czy jest sens pakować sie w tej sytuacji w Urzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Chyba nie bardzo - szczególnie, że coś tam każdy chce na tym ugrać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts