OK 24.04.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 sie robi, ale uprzedzam, że to mój pierwszy raz będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.04.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 baby ...zróbcie ankietę w osobnym wątku (bo ja nie umieć ) z głosowaniem 1. Urzut 2. Inne propozycje wątek zatytułujcie : NATYCHMIASTOWE GŁOSOWANIE - MIEJSCE SPOTKANIA ...PILNE bo tak naprawdę czas goni - w poniedziałek zuzanka zaczyna poważne rozmowy ze sponsorami żeby nie było "na nikogo" - będziemy mieć jasność po ankiecie ok? Hej – Smoczyca: szewczyk już nie przyjdzie, a Urzut j zaklepany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 baby ...zróbcie ankietę w osobnym wątku (bo ja nie umieć ) z głosowaniem 1. Urzut 2. Inne propozycje wątek zatytułujcie : NATYCHMIASTOWE GŁOSOWANIE - MIEJSCE SPOTKANIA ...PILNE bo tak naprawdę czas goni - w poniedziałek zuzanka zaczyna poważne rozmowy ze sponsorami żeby nie było "na nikogo" - będziemy mieć jasność po ankiecie ok? Hej – Smoczyca: szewczyk już nie przyjdzie, a Urzut j zaklepany. Ja już nawet jedną zrobiłam i to samo sobie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 24.04.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Za ile? Jeśli wciągniemy Zuzankę, założę się, że za darmo Zuz@nka, zostajesz niniejszym ogłoszona SPECJALISTKĄ OD SPRAW NIEMOŻLIWYCH. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Za ile? Jeśli wciągniemy Zuzankę, założę się, że za darmo Zuz@nka, zostajesz niniejszym ogłoszona SPECJALISTKĄ OD SPRAW NIEMOŻLIWYCH. Gratuluję! Jeszcze dopłacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Osobiscie jestem za Urzutem. Można tam również zobaczyć sporo ciekawych rozwiązań dotyczących budowania, a za to nie musimy płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No dobra, jest ankieta... trochę inna Niestety nie zdążyłam wpisać terminu zakończenia, ale w poniedziałek i tak będzie po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.04.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 możecie podać link do Urzutu coby z lekka rozeznać się w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Aka, zerknij na sąsiednie wątki 'Dojazd, nocleg...' i 'Spotkanie ... organizujemy sami', wszystko jest na ostatnich stronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.04.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dzięki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek CASE 31.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam, skromnie dodam że już do Urzutu dochodzą autobusy ZTM czyli tak zwane czerwoniaki z Okęcia wiec ułatwi to uczestnikom znacznie dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dziękujemy za informacje - na pewno sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam, skromnie dodam że już do Urzutu dochodzą autobusy ZTM czyli tak zwane czerwoniaki z Okęcia wiec ułatwi to uczestnikom znacznie dojazd. proszę bardzo - rzut beretem, a na zlot to się nie zapisał ... na listę zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek CASE 01.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam, skromnie dodam że już do Urzutu dochodzą autobusy ZTM czyli tak zwane czerwoniaki z Okęcia wiec ułatwi to uczestnikom znacznie dojazd. proszę bardzo - rzut beretem, a na zlot to się nie zapisał ... na listę zapraszam daggulka, bardzo chętnie tylko że żonie wczasy obiecałem w zbliżonym terminie jak mi się uda to na pewno pierwsza się o tym dowiesz. Co do Pani Teresy w Ruścu, serio naprawdę polecam byłem tam na kilku imprezach i jedzenie jak i klimat super (kontaktowi ludzie i lubią dobrą zabawę) Jednocześnie przepraszam że jestem tak blisko i nie pomagam w organizacji, ale jestem zawalony robotą tak że swego synka widuję ze 2 razy w tygodniu (bo jak wyjerzdzam to jeszcze śpi, a jak wracam to już śpi) co poradzę takie jest życie budowlańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 oki, oki ...wybaczone budowę przeżyłam, połowy znajomych się niestety za ten czas pozbyłam (bo nie było czasu podtrzymywac kontaktów towarzyskich ) .... to ewidentny minus gonienia z terminami na złamanie karku ( i zdrowie na ktorym oboje z mężem przez ten czas podupadliśmy ) ...plusem jest zamieszkanie po 14 miesiącach od wbicia łopaty cos za coś - jak to mówią w każdym razie - jak tylko będziesz mógł - proszę o wiadomość na priv , cobyś bez identyfikatora nie został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts