Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PROPOZYCJE MIEJSCA SPOTKANIA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 135
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

baby ...zróbcie ankietę w osobnym wątku (bo ja nie umieć :oops: ) z głosowaniem

1. Urzut

2. Inne propozycje

wątek zatytułujcie :

NATYCHMIASTOWE GŁOSOWANIE - MIEJSCE SPOTKANIA ...PILNE

bo tak naprawdę czas goni - w poniedziałek zuzanka zaczyna poważne rozmowy ze sponsorami

żeby nie było "na nikogo" - będziemy mieć jasność po ankiecie :wink:

ok?

Hej – Smoczyca: szewczyk już nie przyjdzie, a Urzut j zaklepany. :lol:

baby ...zróbcie ankietę w osobnym wątku (bo ja nie umieć :oops: ) z głosowaniem

1. Urzut

2. Inne propozycje

wątek zatytułujcie :

NATYCHMIASTOWE GŁOSOWANIE - MIEJSCE SPOTKANIA ...PILNE

bo tak naprawdę czas goni - w poniedziałek zuzanka zaczyna poważne rozmowy ze sponsorami

żeby nie było "na nikogo" - będziemy mieć jasność po ankiecie :wink:

ok?

Hej – Smoczyca: szewczyk już nie przyjdzie, a Urzut j zaklepany. :lol:

Ja już nawet jedną zrobiłam i to samo sobie pomyślałam :roll:

Osobiscie jestem za Urzutem. Można tam również zobaczyć sporo ciekawych rozwiązań dotyczących budowania, a za to nie musimy płacić.

• 1 month później...
Witam, skromnie dodam że już do Urzutu dochodzą autobusy ZTM czyli tak zwane czerwoniaki z Okęcia wiec ułatwi to uczestnikom znacznie dojazd.

proszę bardzo - rzut beretem, a na zlot to się nie zapisał :wink: ... na listę zapraszam :D

Witam, skromnie dodam że już do Urzutu dochodzą autobusy ZTM czyli tak zwane czerwoniaki z Okęcia wiec ułatwi to uczestnikom znacznie dojazd.

proszę bardzo - rzut beretem, a na zlot to się nie zapisał :wink: ... na listę zapraszam :D

daggulka, bardzo chętnie tylko że żonie wczasy obiecałem w zbliżonym terminie jak mi się uda to na pewno pierwsza się o tym dowiesz.

Co do Pani Teresy w Ruścu, serio naprawdę polecam byłem tam na kilku imprezach i jedzenie jak i klimat super (kontaktowi ludzie i lubią dobrą zabawę)

Jednocześnie przepraszam że jestem tak blisko i nie pomagam w organizacji, ale jestem zawalony robotą tak że swego synka widuję ze 2 razy w tygodniu (bo jak wyjerzdzam to jeszcze śpi, a jak wracam to już śpi) co poradzę takie jest życie budowlańca :(

oki, oki ...wybaczone :wink:

budowę przeżyłam, połowy znajomych się niestety za ten czas pozbyłam (bo nie było czasu podtrzymywac kontaktów towarzyskich :oops: :roll: ) .... to ewidentny minus gonienia z terminami na złamanie karku :roll: ( i zdrowie na ktorym oboje z mężem przez ten czas podupadliśmy :roll: ) ...plusem jest zamieszkanie po 14 miesiącach od wbicia łopaty :wink: :D

cos za coś - jak to mówią :roll: :p

w każdym razie - jak tylko będziesz mógł - proszę o wiadomość na priv , cobyś bez identyfikatora nie został :wink: