subfosylny 15.08.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Skąd takie małe zaufanie do producentów?.... . Renault zaleca wymianę oleju co 30 tys. km i silniki się zacierają .... Coraz mniej ludzi ufa w zapewnienia producentów o 50 letniej gwarancji itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syjmick 13.05.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 U mnie dom jest z porothermu i nie kolkowalismy. Jak narazie trzyma sie Nic nie musieliście poprawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo004 10.04.2018 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Ja też nie mam kołków a kleiłem tak. Klejone na klej z mikrowłóknami oraz paca 12mm cała powierzchnia. Stoi już i jest równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts