miciu 18.04.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Proszę o radę, czy cena 6000zł za samą adaptację projektu to dużo, czy może normalnie? Dodam, że projekt praktycznie bez żadnych zmian tyle tylko, że tereny górnicze i trzeba zrobić dodatkowe zbrojenia Przyznam, że jak usłyszałam tą cenę to szczena mi opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 18.04.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 wygląda na to, że 6 000 to jest niemało2 lata temu za adaptację projektu z uwzględnieniem szkód, dodatkowo projekt budynku gospodarczego, szamba, zamiana garażu na wiatę i projekt przyłącza wody dałem 4 300. domek jest nieduży ale to raczej nie powinno mieć wpływu na aż tak dużą różnicę cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 18.04.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Dodam, że za projekty takie jak: projekt przyłącza gazu, energii, wod-kan. itd. trzeba dodatkowo zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 19.04.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 na Twoim miejscu próbowałbym różnych wariantów. możmna zaproponować architektowi wycenę całości, z uwzględnieniem wszystkich interesujących Ciebie etapów, obdzwonić znanych lub ogłaszających się fachowców pytając o prowizoryczną wycenę - pytanie typu rząd wielkości spróbowałbym też zarzucić wątek na Forum regionalnym Muratora ... może być tak, że wybrany przez Ciebie architekt jest Artystą i nie para się "byle czym" ale jeśli już musi coś zrobić to nie za barszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts