mynia_pynia 18.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Właśnie stałam się szczęśliwą posiadaczką górki w ogrodzie, stopniowanej, w kształce litery L.Górka ma wysokość 1.5m i przechodzi na wys. 2m szerokość podstawy to 3m, ziemia b. dobra pod trawę lekko piaszczysta. Nie ma być to skalniak, będzie tam zasiana trawa, na szczycie posadzone karłowe drzewko - jeszcze nie wiem, co, i kawałek stoku będzie w trawach ozdobnych, ale w 90% będzie trawa ogrodowa. Czy wystarczy posiać trawę o jakimś mocno rozwiniętym systemie korzeniowym? Przez 2 lata miałam humus na kupie i powiem szczerze, że jak się na niego wchodziło to się obsypywał, więc zbawienne działanie czasu do utwardzenia odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 19.04.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/122233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts