Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak one to robią?

galka

Recommended Posts

zawsze makijaż ,włos zrobiony,pazur-i

Ja znam taką jedną. Tylko, że ona prezentuje sobą tyle, co w cytacie i nic poza tym.

Nie pracuje. Nie gotuje. Nie sprząta.

Zarabia mąż.

Sprząta mąż.

Dzieckiem zajmuje się mąż, dzieckiem niepełnosprawnym z jej pierwszego małżeństwa też zajmuje się mąż (ten obecny)

Zakupy robi mąż.

Stołują się u matki tej gwiazdy.

Gwiazda wstaje ok.11-12.00, bierze dłuuuugą kąpiel, robi makijaż. Ogólnie zawsze jest zmęczona, obolała (migrena) i takie różne drobiazgi, które nie pozwalają się jej zaangażować w jakąkolwiek pracę fizyczną. Jej główny problem to ciuchy, moda, kosmetyki. Ona zyje dla siebie, dla nikogo więcej, a że chłop ma sklep- małą firmę fotograficzną, haruje jak wół, tylko się zawału można spodziewać.

Jakbyście ją zobaczyły to faktycznie można jej pozazdrościć wyglądu, ale czy któraś z Was by tak potrafiła? Wątpię

• Odpowiedzi 116
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pazurów nie mam, bo na budowie się nie da utrzymać czegokolwiek na palcach :D

nawet kasa się nie trzyma, ulatnia się szybko

makijaż delikatny codziennie jest

w domu nie ma idealnego porządku, ale znowu syfu nie ma

ale jest codziennie obiad, zupa przynajmniej

syn jest zupo i mięsożerny i mimo jedzenia w przedszkolu, w domu musi też zjeść obiad :D

dobrze, że po tacie ma sylwetkę i przemianą materii - ale znowu nie wiem, jak ich podkarmić :D

Pazury się da mieć. Ja miałam przez 5 lat akryle i robiłam w nich wszystko w mieszkaniu. Zdjęłam jak zaczęliśmy budowę i teraz mam już krótkie, ale wcale mi z tym źle nie jest :D

da się nimi robić, ale nie na budowie :D

miałam paznokcie długie, założyłam rękawiczki, nosiłam cegły, stemple, malowałam wieźbę, sprzątałam, mierzyłam i paznokci nie mam :D

Ja nie mam czasu,

na pazury, na fryzjera,

prasuję jak zakładam,

z obiadem też różnie, dziecko je w przedszkolu, małż czasem w pracy.

Sprzątam jak mam klimat lub jak jest brudno.

I nie mam czasu się nad tym zastanawiać :wink:

Ale czasem - jak już mam trochę czasu to faktycznie myślę - jak one to robią :lol:

Też się czasami nad tym zastanawiam .. w momencie kiedy ja stoję w kuchni i np. przygotowuję obiad. Wtedy na paznokcie nie moge patrzec, na bluzce kilka kropelek brudu. W zlewie tona naczyn i sztucców.

A po obiedzie to jestem tak zmęczona, że nawet mi się tego do zmywarki nie chce wstawiac...

Jak one to robią?

Ładne włosy, ładne paznokcie, nienaganna figura...

ano dokładnie, to pozory...

Ja mam tak: bez makijażu nie wyjdę nawet po węgiel do komórki takie zboczenie i już :D , włosy co rano suszarka i szczotka bo jak wstanę to wyglądam jak 'idź stąd i nie wracaj", paznokcie jakieś są chociaż tylko bezbarwnym pociagnięte, no obiad jakis też zawsze jest :lol: I nieraz mi mówia właśnie "jak ty to robisz"? zawsze umalowana, ufryzowana a w domu dwoje małych dzieci :o , a mnie ciągle wydaje się, że wyglądam jak ostatnie nieszczęście :( w domu w starych ciuchach, ciągle na szczotce i szmacie bo dzieci i pies, który ciągle linieje robią niezły syf i ciągle patrzę na inne kobitki i mówię jak one to robią? tak ładnie wyglądają....

ano dokładnie, to pozory...

Ja mam tak: bez makijażu nie wyjdę nawet po węgiel do komórki takie zboczenie i już :D , włosy co rano suszarka i szczotka bo jak wstanę to wyglądam jak 'idź stąd i nie wracaj", paznokcie jakieś są chociaż tylko bezbarwnym pociagnięte, no obiad jakis też zawsze jest :lol: I nieraz mi mówia właśnie "jak ty to robisz"? zawsze umalowana, ufryzowana a w domu dwoje małych dzieci :o , a mnie ciągle wydaje się, że wyglądam jak ostatnie nieszczęście :( w domu w starych ciuchach, ciągle na szczotce i szmacie bo dzieci i pies, który ciągle linieje robią niezły syf i ciągle patrzę na inne kobitki i mówię jak one to robią? tak ładnie wyglądają....

Wrzuć fotki, ocenimy z kolegami :wink:

pozdrawiam

TINEK

a ja mam dokładnie jak millid :oops: ... rano wstaję , musowo make up (wyjście bez niego mogłoby spowodować szerokozakrojoną panike ludności i wypadki na ulicach :lol: ) , fryz na szczotę i suszarkę, paznokcie są wyjątkiem bo połamane w cholerę (ale pracuję nad tym -rozważam żele :wink: :lol: ).... a mimo wszystko zawcze czuję się jak to trafnie ujęła millid - jak ostatnie nieszczęście :oops: :lol:

może czas na lifting i liposukcję? :oops: :D .... wszak do zlotu forumowego już niedaleko :wink: :lol:

Wrzuć fotki, ocenimy z kolegami :wink:

taaaa nie wątpię, że koledzy ocenią :D , tylko nie wiem czy moja psyche nie siądzie całkiem po tej ocenie... już i tak ostatnio niewiele mi brakuje :wink: chyba jednak czas jak pisała daggulka na ten lifting i liposukcję :roll: ale póki co dalej stwarzam pozory :D :D :D

elutek ...no co Ty gadasz :roll: .... jakbym się miała przemować co ludzie powiedzą to bym z domu nie wychodziła w ogóle :wink: .... a na zlocie są ludzie : chudzi, grubi, z długim nosem, z krótkim nosem, niscy i wysocy, blond i bruneci, rozczochrani i przylizani ..... zginę w tłumie :lol: .... noż se znalazła powód ....zabieraj tyłek i do wątku o zlocie zapisać się na listę :wink: :lol:

Od zawsze wiadomo że u sąsiada trawa bardziej zielona :)

Mnie też zawsze się wydawało że znajome do okoła zawsze jak spod igiełki. Ale mam to w nosie. Z paznokciami spokój, mam od paru lat akryle ( nawet ostatnio listonosz zwrocił uwagę że zawsze mam takie sliczne paznokcie :D :D :D ) a jeśli chodzi o porządek, juz przestałam jeżdzić na szmacie odkad małżonek mój powiedział że woli mnieć bałagan w mieszkaniu niż sfrustrowaną i wiecznie zagoniona żonkę :D wyluzowałam i nawet brudne szyby mnie nie przerażaja

Podzielę się swoimi przemyśleniami .

Utwierdziłam się w przekonaniu , że kobiety noszące tipsy lub superdługie paznokcie nie zrobią wszystkiego co kobiety mające swoje własne zwyczajne , krótkie paznokcie :roll:

żech se fundnęła we czwartek tipsy (takie od połowy paznokcia z żelem i piłowaniem płytki) .... zawsze mówiła, że jak skończe budowe to se zrobie - i mam .... zajebicie wygląda , nie powiem , ale:

jasna cholera - po jednym dniu w rękawiczkach wampirkach prac ogrodowych nie są już tak śliczne ....mają ryski , gdzieniegdzie odprysnął żel ... oczywiście trza się obchodzić jak z jajkiem bo każde mocniejsze stuknięcie boli jak jassssna cholera :evil: ... że nie wspomnę o innych z tym związanych trudnościach typu np. niemożliwość podłubania sobie w uchu czy nosie z powodu braku czucia na końcu panokcia i lęku o niechcące dogrzebanie się do mózgu :roll: :lol: .

Część czynności ogrodowych typu rycie dłonią w ziemi w celu pogłębienia dołka też nie wchodzi w rachubę.... dziś czeka mnie wkopanie kamieni schodowych na skarpie - jestem przerażona :oops: :-? .

Czy ktoś wie czy da się to ciulstwo zdjąć? :roll:

Hej :D

Jeden raz w życiu miałam tipsy, nie powiem były śliczne, ale.....

ilośc prac do wykonania była ograniczona.Np. mocowałam sie z otwarciem drzwi mojego autka ,nie mogłam odpiąć zamka w spodniach i rozpiąć paska , a poźniej zapiąć :oops: - szybko chciałam się pozbyć moich pięknych pazurków.

daggulka, ja kupiłam specjalny pilnik do piłowania w Tesco za ok. 3,00 zeta i zpiłowałam jak tylko najkrócej sie dało :roll:mozna je też zdjąć u manicurzystki.

Pozdrawiam :D :D :D