ania67 01.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 da się ściagnąć pierwszy raz założyłam sobie na własne wesele w piątek w niedzielę wieczorem, po poprawinach wyrwałam bez bólu było O mój Boże Jak to nie bolało, ja też próbowałam, ale moje były bolesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 no właśnie jak mi je zakładała, to mówiła żebym sama nie piłowała, bo ten żel zawijała pod paznokieć i jak spiłuję to spiłuję też żel ... macie doświadczenie co się stanie jak spiłuję ten żel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 no właśnie jak mi je zakładała, to mówiła żebym sama nie piłowała, bo ten żel zawijała pod paznokieć i jak spiłuję to spiłuję też żel ... macie doświadczenie co się stanie jak spiłuję ten żel nic się chyba nie stanie spiłujesz i tipsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 no domyślam się, że boli jak jasna cholera ...dlatego nie bede ich ściągać sama ...prędzej spiłuję chyba na krótko....najwyżej mnie opierniczy jak do uzupełnienia za miesiąc pójdę boshe- najwyżej powiem, że nie umiałam sie przyzwyczaić, że chcę mieć ładne ale krótkie i juz ... głowy mi chyba nie urwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 01.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Powiesz, że tak się do nich tak przyzwiczaiłaś, że myślałaś, że to twoje własne i że odrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 widzicie? tak to jest jak prosta baba chce aligantke udawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.05.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ale robiąc sobie żelki lub akryle wcale nie trzeba mieć szponów, Ja mam króciutkie, wyglądają jak naturalne tylko zawsze robię z " frenczykiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kasiorek -no właśnie kochana tak se każe na drugi raz zrobić jak Ty masz - a póki co jutro z rana zapierniczam do miasta po pilnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 01.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja sobie robie pazurki takie na 3 mm od opuszka, malo tego, "na ksztalt naturalny" zawsze zycze - i sa super. Wygodne, wygladaja jak "nie poprawiane", w wampirkach a nawet bez zrobisz nimi wszystko. I nawet podrapac sie mozna A jesli (nawet z dlugich) po jednym-dwoch dniach odpryskuje zel, jest to blad w sztuce. Nie powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 zele nosze od lat i piewsze kuku ktore zauwazylam to to ze za pierwszym razem trzeba zrobic sobie w miare krotkie Jak juz sobie naturalnie rosnal, to mozg przyzwyczaja sie pomalu do dlugosci i z operowaniem reka jest mniejszy problem. Czucie tez sie zmienia w miare wydluzania i wypelniania, bo po pewnym czasie nie ma sie juz sztucznego kawalka tipsa tylko zel na swoich paznokciach. Ja nie nosze dlugich, to za kazdym razem przy wypelnianiu sa dosc mocno skracane.... do tego krotkich nie lubie zaokraglonych czyli robie bardziej kwadratowe, ale dluzszych nie lubie kwadratowych czyli w czasie rosniecia piluje na okraglo hihi tak ze bez problemu mozesz kupic sobie ten "tekturowy" pilnik i spilowac jak potrzebujesz.. u mnie nic sie przy pilowaniu nie dzieje. Jedynie co robie to dla zabezpieczenia po pilowaniu maluje przezroczystym finiszem (takim jak sie naklada na warstwe lakieru zeby dluzej sie trzymal) boki wystajacej plytki. Co jeszcze ... hmmm acha paznokci nie maluje, bo po pierwsze nie umiem a po drugie przy malowanych jak juz ciut odrosnal widac mocniej ze czas na wypelnienie mam jedynie zrobione biale koncowki. Juz nie musiala bym robic, bo paznokiec mam caly swoj pod akrylem a robilam zeby przejscia z paznokcia do tipsa nie bylo widac, ale sie tak przyzwyczailam ze inaczej mi sie nie podoba. Co jest w tym dobre, jak juz pisalam mam problemy z malowaniem calosci a jak mi kawalek bialego odprysnie, to bialym lakierem moge pokryc tylko ten kawalek i jest cacy. Ale zeby byc w zgodzie z topikiem, to musze napisac ze jestem z tych "jak One to robia" w 90% - dziesiec procent wkladu wykonuje moj nie-malz tz gotuje i pilnuje zeby auta byly czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 01.05.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ale kurcze, naprawdę są kobiety, ktore sie jakby urodziły z tipsami...moja fryzjerka ma masakryczne szpony, coś niesamowitego (moim skromnym - brzydkie toto, ale rzecz gustu) i twierdzi, że wszystko sie da tym zrobić, tylko do mycia uszu trzeba mieć patyczki Chociaż raz, jak mnie strzygła, to jej się tips odkleił - ale że po sąsiedzku ma kosmetyczkę, to jej dziewczyna zrobiła od ręki. Tylko że taka akcja dla innej kobiety raczej jest nieosoągalna - ja w robocie kosmetycznego zakłądu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ale robiąc sobie żelki lub akryle wcale nie trzeba mieć szponów, Ja mam króciutkie, wyglądają jak naturalne tylko zawsze robię z " frenczykiem"[/quote] To jakiaś nowa fantazja???????? Tak z ciekawości przeleciałem ten temat....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.05.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 e nie, to tylko spolszczone French manicure http://www.videojug.com/film/how-to-give-yourself-a-french-manicure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 01.05.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 dobrze gdzieś pisali, że aby w jakim wątku sexem zawiało to stuku się pojawia a jak nie zawiej to se zinterpretować mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 dobrze gdzieś pisali, że aby w jakim wątku sexem zawiało to stuku się pojawia a jak nie zawiej to se zinterpretować mozna Obrażam się............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 no, na stuka zawsze można liczyć... jak coś chcesz od niego to tylko gdziekolwiek na wątku wpisz sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 no, na stuka zawsze można liczyć... jak coś chcesz od niego to tylko gdziekolwiek na wątku wpisz sex A teraz obrażam się i szczelam fochahttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 stukuś .... nie ma opcji, Ty sie nie potrafisz gniewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 stukuś .... nie ma opcji, Ty sie nie potrafisz gniewać Już wiem kto dostanie pierwszy łomot na zlocie....... http://emoty.blox.pl/resource/baseball.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No to ide, nikt mnie tu nie lubi.............http://emoty.blox.pl/resource/612.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts