galka 01.05.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Stuku-tylko nie odchodż daleko ,bo wiadome słowo może się pojawić w każdej chwili Dagulka - Stuku szykuje jakieś łomoty na zlocie ,nie odrywaj szponów ,moga się przydać(jeśli tylko ocaleją po robótce jaką na dziś planujesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 stukuś .... nie ma opcji, Ty sie nie potrafisz gniewać Już wiem kto dostanie pierwszy łomot na zlocie....... http://emoty.blox.pl/resource/baseball.gif Stuk ... pamiętaj ... ja nie waga piórkowa, mam nadzieję że wiesz na co sie porywasz galka ... szpony zachowam, ino jak radzą laski - spiłuję nieco jutro jak tylko kupię pilnik ..... mam nadziję, że ocaleją, dziś jeszcze muszę zamocować dwie pergole i zrobić skalniaczek pod mojego nowego złotokapka .... wszystko w rękawicach , ale część pracy własnymi osobistymi narzędzami w postaci palców - ze szponami, ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 01.05.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No to ide, nikt mnie tu nie lubi.............http://emoty.blox.pl/resource/612.gif Broń Cie PANIE!!!!! Jedyny facet, naprawdę zainteresowany kobiecymi problemami ( bo inni tu nie trafili ) toż to skarb. Już Cie po brzuszku drapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.05.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 stukuś .... nie ma opcji, Ty sie nie potrafisz gniewać Już wiem kto dostanie pierwszy łomot na zlocie....... http://emoty.blox.pl/resource/baseball.gif Stuk ... pamiętaj ... ja nie waga piórkowa, mam nadzieję że wiesz na co sie porywasz galka ... szpony zachowam, ino jak radzą laski - spiłuję nieco jutro jak tylko kupię pilnik ..... mam nadziję, że ocaleją, dziś jeszcze muszę zamocować dwie pergole i zrobić skalniaczek pod mojego nowego złotokapka .... wszystko w rękawicach , ale część pracy własnymi osobistymi narzędzami w postaci palców - ze szponami, ciężko będzie Dagulkoa-ale jak tipsy ocaleją po tej robocie to już nie ma na Ciebie mocnych,mozesz sie chwalić-ja to w tipsach sie urodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ok, pochwalę się wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.05.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 no, na stuka zawsze można liczyć... jak coś chcesz od niego to tylko gdziekolwiek na wątku wpisz sex A teraz obrażam się i szczelam fochahttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif FOCh = Federacja Obrażonych Chwilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 no, na stuka zawsze można liczyć... jak coś chcesz od niego to tylko gdziekolwiek na wątku wpisz sex A teraz obrażam się i szczelam fochahttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif FOCh = Federacja Obrażonych Chwilowo Ooo, jakie ładne i adekwatne do Stuczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No to ide, nikt mnie tu nie lubi.............http://emoty.blox.pl/resource/612.gif Broń Cie PANIE!!!!! Jedyny facet, naprawdę zainteresowany kobiecymi problemami ( bo inni tu nie trafili ) toż to skarb. Już Cie po brzuszku drapie Nic co kobiece nie jest mi obce http://emoty.blox.pl/resource/kotek1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 01.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dobrze widze Stukuś, że tam na końcu postu ty tego kota glaszczesz i głaszczesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dobrze widze Stukuś, że tam na końcu postu ty tego kota glaszczesz i głaszczesz? Zawsze lubiłem różnego rodzaju "futerały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 skończyłam robote- paznokcie ocalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 skończyłam robote- paznokcie ocalały No to pogratulować! Musze żonie podrzucić kilka rad wyczytanych z tego tematu.(Bo się z gadziną niedługo wybieramy na weselisko do brata) I jakiś fajny kolorek dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 kompletnie N I C dziś nie zrobiłam i jest mi bardzo dobrze właśnie wróciłam z majówki może jeszcze jeden drink i idę lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ja też se zara jakieś wińsko ze spiżarki wywleke .... sie narobiłam to mi sie należy .... poalkoholizować sie też trza raz za czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 A moja żonka poleciała na koncert DODY i moge spokojnie pobuszować na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a ja musze jeszcze moje małe szczekające bydlę wykąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a ja musze jeszcze moje małe szczekające bydlę wykąpać Pewnie znowu sie na Ciebie obrazi tak jak po strzyzeniu . Moj po kapieli przez kilka godzin chodzi obrazony, na wszystkich prycha i nie da sie poglaskac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.05.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 skończyłam robote- paznokcie ocalały gratulacje pozazdrościłam i postanowiłam sobie frencza trzasnąć Jak skończyłam to się okazało ze nie mam zmywacza w związku z tym mam pomalowane paznokcie i częściowo palce żem jest luksusowa ale nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 magpie101 - po kąpaniu się nie obraża - biega jak oszalały po calej chałupie i wyciera się w co tylko może galka.... luksusowa ponoć to nawet wódka nie jest dobra .... my jeteśmy inteligentne kobiety budujące co żadnej pracy się nie boją .... od szponów, leżenia i pachnienia to lole typu DODA - więc można wybaczyć lakier na palcach - w razie czego mów, że ci został po malowaniu płotu , balustrady tudzież pokojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 01.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Bóg stworzył mężczyznę i kobietę. Popatrzył na faceta z zadowolona miną - super gościu, muskularny, piękny. Spojrzał na kobietę, zrobił zdegustowaną minę i powiedział: no cóż najwyżej będzie się malować (i tipsy nosić) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts