amalfi 18.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 zaczyna się sezon wesołych miasteczek. Moja młoda jakby małpiego rozumu dostała. Umawiają się z klasą i urzędują na tych skrzypiących sprzętach, a mnie sie robi słabo, jak patrzę. Nie wspomnę o p[ijanej zwykle obsłudze. W związku z tym mam pytanie. Czy jest gdzieś w Polsce wesołe miasteczko warte polecenia? Co z Chorzowem? jak to teraz wygląda, bo lata tam nie byłam, a chętnie się wybiorę, jeśli jest po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Co z Chorzowem? jak to teraz wygląda, bo lata tam nie byłam, a chętnie się wybiorę, jeśli jest po co. No to se zarezerwuj troche kasy , bo tanio nie jest . Co do atrakcji , trudno jednoznacznie stwierdzic . Jesli już byłaś kiedyś to jeszcze sporo tych sprzętów zobaczysz . Troche nowości (znaczy przechodzony sprzęt z zachodu) , jak na ten przykład ten minutowy rollercoaster na którym maiłem w zeszłym roku stresa jak sie patrzy . Dlaczego ? Ano dlatego że facet z obsługi nie umiał mnie dopiąc (chodziło o wzrost nie o mięsień piwny) , dopiero jak prawie po tym skakał to chwyciło , potem stres że się zaraz odepnie ... Aha jak byliśmy to za karnet było 25 zeta - za każdego , małą też ! Nie wiem jak w tym roku. zresztą tu masz linka : http://www.wesole-miasteczko.pl/strona_wm/[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 No liczę się z utratą kasy. Obecne wesołe miasteczko w Kielcach (objazdowe, ze skacowaną czesko - rusko - polska obsługą i marnym sprzętem kasuje 10 zł za bilet na jedną "atrakcję". czyli jedno wyjście młodej to ok 70 zł W niedzielę odpalają, ale zaraz będą następne. Mieszkamy przy placu, gdzie to badziewie sie rozkłada. W Chorzowie byłam jakieś 22 lata temu (chodzi o miasteczko, nie miasto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 W Chorzowie byłam jakieś 22 lata temu (chodzi o miasteczko, nie miasto) No to masz duże szanse na wspominki , sporo tych starych atrakcji jeszcze tam jest . Wprawdzie samolociki poszły do remontu o ile dobrze słuszałem, ale ten krótki zjazd do wody , na tej łajbie to w zeszłym roku jeszcze był . Troche nowości tez jest , niektóre są jak dla mnie chore , ale każdemu co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 W Chorzowie byłam jakieś 22 lata temu (chodzi o miasteczko, nie miasto) No to masz duże szanse na wspominki , sporo tych starych atrakcji jeszcze tam jest . Wprawdzie samolociki poszły do remontu o ile dobrze słuszałem, ale ten krótki zjazd do wody , na tej łajbie to w zeszłym roku jeszcze był . Troche nowości tez jest , niektóre są jak dla mnie chore , ale każdemu co kto lubi. Ja nie przepadam, bo sie boję i już nie nadaję z racji wieku ale młodA zabiorę, bo ma ostatnio potrzebę ekstremalnych przeżyć, więc lepsze to niż trawa, której zaczynają używać jej rówieśnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6507671,Lunapark_w_tym_roku_jasniejszy_i_barwniejszy.html znalazłam artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 19.04.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 cztery razy bylem w tym parku rozrywki i zawsze bylo cos nowego, mozna wykupic karte 2-u dniowa i przezonowac na miejscu lub w pobliskim miasteczku blisko i do hamburga i hanoweru naprawde wartohttp://www2.heide-park.de/index.php?id=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts