moczarna 19.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Zapraszam do komentowania naszego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 19.04.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam ,bardzo fajny domek Lubię małe parterówki w takim stylu Pozdrawiam i życzę głównie cierpliwości i powodzenia w realizacji !!!! Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola71 01.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Adaś II jest piękny. my też się przymierzamy do jego budowy , Ale najpierw papierki Jakie zmiany wprowadziłas?I na jakim jesteś etapie budowy? Czekamy na fotki i trzymamy kciuki.l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moczarna 01.06.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 O, super, że znalazła się wreszcie dusza, z którą można wymienić poglądy Ze zmian w fazie ostatecznej (chyba) zostało: 1. Podwyższenie ścianki kolankowej na poddaszu, minimalnie. 2. Obniżenie stropu nad garażem w celu zwiększenia pomieszczenia na górze, będzie tam biuro. Do tego pójdą schody zewnętrzne, dodatkowe okno i drzwi wejściowe. W pomieszczeniu wydzielimy małe wc dodatkowe też. 3. Zmniejszenie okna tarasowego o połowę. 4. Likwidacja balkonu na rzecz okien. Zdjęcia mam, ale nie będę bez pozwolenia rozpowszechniać. Napisałam maila z prośbą o zdjęcia do osób z forum na stronie Horyzontu. Radzę zrobić to samo po prostu No i też polecam Panią Architekt Justynę Wisiecką, jest miła i ma dobre pomysły No i czekam również na Wasze pomysły. Może wspólnie uda się coś mądrego wymyślić A jeśli chodzi o stan prac, to jesteśmy na etapie papierków - przyłącza (właśnie się okazało, że mamy szafkę z prądem na wprost drzwi wejściowych :/ ), adaptacji projektu, no i na razie walczymy wirtualnie Jakieś realne daty rozpoczęcia budowy, to myślę wiosna 2010. Czekam na Wasz dziennik i Wasze przemyślenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola71 04.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 My też myślimy o pomniejszeniu okna tarasowego,przeniesienie kominka na ścianę z pokojem , likwidacja balkonu na górze, będą tam duże okna , powiększenie górnej łazienki kosztem pokoju. Ale jeszcze wszystko jest do ustaleniaJeśli mogłabyś nam przesłać kontakt do pani archtekt byłabym wdzięczna[email protected] , oraz zdjecia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 trochę Wam zeszło od planów do stanu dzisiejszego, ale jak wiadomo w PL papierologia jest najgorsza, tego nie przeskoczy nawet jak się ma kasę :/mam pytanie dot. ścianki kolankowej - ile było a na ile zmieniliście? my budujemy zupełnie inny domek, ale zastanawiam się czy ta nasza ścianka kolankowa nie jest za niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moczarna 26.08.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Podnieśliśmy o jeden bloczek.Radzę na parterze też popatrzyć na wysokość. Standardowa 2,6 myślę, że jest za niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moczarna 04.03.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Jeśli chodzi o pytanie dotyczące kosztów, to jest koszmar. Kosztorys jest mniej więcej ok. Zależy jak kto buduje. My budujemy systemem gospodarczym i masę rzeczy robimy własnoręcznie. Znaczy nie moimi rękoma, tylko męża i teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 04.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam, gratuluję pięknego domku Mam pytanie odnośnie łazienki - co jest położone na podłodze, też z kolekcji opoczno zebrano? Zastanawiam się nad położeniem w jednej łazience płytek właśnie z tej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moczarna 07.03.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Tak, na podłodze też zebrano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts