zakrembud 19.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam,po pierwsze przepraszam ze pisze na stronie forum o stronie muratordom.pl, pisze bo nie bardzo mogę się skontaktować z kimkolwiek z obsługi strony internetowej, otóż: 2 dni temu zamieściłem ogłoszenie w dziale : Centrum OGŁOSZEŃ, ogłoszenie postanowiłem aktywować i jednocześnie wyróżnić, po naciśnięciu na :aktywacja, dostałem błąd serwera 500, za to wyróżnić udało się bez problemu. Tak więc na dzień dzisiejszy mam niewidoczne "wyróżnione" ogłoszenie. Czy toś mógłby mi udzielić informacji w jaki sposób skontaktować się z osobami odpowiedzialnymi za działanie strony muratordom.pl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unixxxxxce 11.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam, po pierwsze przepraszam ze pisze na stronie forum o stronie muratordom.pl, pisze bo nie bardzo mogę się skontaktować z kimkolwiek z obsługi strony internetowej, otóż: 2 dni temu zamieściłem ogłoszenie w dziale : Centrum OGŁOSZEŃ, ogłoszenie postanowiłem aktywować i jednocześnie wyróżnić, po naciśnięciu na :aktywacja, dostałem błąd serwera 500, za to wyróżnić udało się bez problemu. Tak więc na dzień dzisiejszy mam niewidoczne "wyróżnione" ogłoszenie. Czy toś mógłby mi udzielić informacji w jaki sposób skontaktować się z osobami odpowiedzialnymi za działanie strony muratordom.pl ?? Witam, ja również nie mogę znaleźć kontaktu. A to dość dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts