nosterro 19.04.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam,Szukam i szukam a konktretów nie mogę znaleźć. Czy ktoś może mi podesłać informacje/linki na ile kominek z DGP sprawdza się jako II źródło ciepła. Słyszałem że strasznie się brudzi w pokojach i że użytkownicy z czasem rezygnują z tego "udogodnienia". Na ile sprawdzają się filtry i jak często trzeba je wymieniać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 19.04.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 nie tyle brudzi co roznosi zmagazynowany kurz w zabudowie kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nosterro 19.04.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A filtr tego nie zatrzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 19.04.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 zatrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nosterro 19.04.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A mozesz polecić jakies sprawdzone rozwiazanie - zaznaczam ze kominek mo dogrzewac w ciezkie dni a nie być głównym źródlem ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts