KiZ 08.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No więc wyszło tak, że jakaś tam sobie Fundacja Zdrowia postanowiła uszczęśliwić nasze dzieci na siłę i zafundowała im dodatkowe lekcje WF. Okey, sprawność fizyczna ważna rzecz, jestem absolutnie za, ale lekcje WF, nawet dodatkowe, to powinny się odbywać w ramach planu zajęć lekcyjnych, od popołudni wara!!! Po południu to są zajęcia dodatkowe - organizowane przez szkołę również i również w ramach tzw. SKS-ów. Po pierwszej takowej lekcji, co było do przewidzenia, wnioski sa takie: większość rodziców napisała zwolnienia z dodatkowych lekcji WF, na zajęciach ze średnio 26 ludków w klasie obecnych było 8 - 9 . Mam nadzieję, że szanowna dyrekcja szkoły weźmie to pod uwagę! Jejq, ja w tm wieku chciałem mieć wuef od 8 do 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 08.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 (...) I co? nie z każdego da się zrobić Schwarzenegera i ja jestem tego dobitnym przykładem. Bo z takich gości robi się Franka Zane'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dzięki.Wyglądam prawie jak on.Niestety prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No więc wyszło tak, że jakaś tam sobie Fundacja Zdrowia postanowiła uszczęśliwić nasze dzieci na siłę i zafundowała im dodatkowe lekcje WF. Okey, sprawność fizyczna ważna rzecz, jestem absolutnie za, ale lekcje WF, nawet dodatkowe, to powinny się odbywać w ramach planu zajęć lekcyjnych, od popołudni wara!!! Po południu to są zajęcia dodatkowe - organizowane przez szkołę również i również w ramach tzw. SKS-ów. Po pierwszej takowej lekcji, co było do przewidzenia, wnioski sa takie: większość rodziców napisała zwolnienia z dodatkowych lekcji WF, na zajęciach ze średnio 26 ludków w klasie obecnych było 8 - 9 . Mam nadzieję, że szanowna dyrekcja szkoły weźmie to pod uwagę! Jejq, ja w tm wieku chciałem mieć wuef od 8 do 20 Eeee ... nooo.... ja też, ale to zamiast historii, matmy itp. a nie dodatkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.05.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A potem przychodzą na zajęcia do mojego męża stdenci, ktorzy nie umieją zrobić przewrotu w przód... Fakt autentyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie wierzę. W klubie widziałem studentów,to wszyscy się przewracali.Nie tylko w przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts