Miri83 19.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam, Poszukuję pilnie dobrego, terminowego stolarza z Warszawy i okolic, który dobrze zrobi schody. Jeśli macie jakieś namiary - dajcie znać na priv [email protected]. Chętnie obejrzałabym też gotowe już dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miri83 19.04.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dodam jeszcze, że to schody węwnętrzne na poddasze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 19.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 stolarze to ci oszuści to chyba branża przodująca w naciąganiu terminów realizacji z paru co znam wszyscy biorą robotę obiecują dany termin a w rzeczywistości wiedzą że opóźni sie o miesiąc,dwa a nawet pół roku bo niby do kogo pójdziesz z nagła robotą , jak wszyscy mają terminy pozajmowane musisz cierpliwie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miri83 19.04.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 hmm.. ale chyba są i tacy, którzy są terminowi???Zależy mi na terminie, ale na szczęście nie wprowadzam się za miesiąc. Bardziej zależy mi na dobrym fachowcu, który nie jest super drogi i ma doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 20.04.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Potwierdzam, ja czekam od początku marca na montaż a w ogóle były zamawiane w listopadzie zeszłego roku, już zaczynam się wkurzać o to ciągłe przekładanie terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woodcrafts 25.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 JA NIE DAJE AZ TAK DLUGICH TERMINOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 25.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Zwracam im honor bo zaczęli od czwartku. Jestem póki co zadowolona. Jednak te terminy są długie. Sąsiedzi pytali, to powiedzieli że mogą ich zapisać na koniec roku tyle mają zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts