Shime 19.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Mam nurtujace mnie pytanie czy aby polozyc stara podloge drewniana po oczyszczeniu trzeba ja jakos impregnowac i czy musze podloge klasc na legarach spowrotem takich jak byla mocowona przed rozbiurka??Czy mozna to jakos polozyc na betonie ze wzgledu na gryzonie??wywalily mi dziursko miedzy podwalina a ceglanym fundamentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SuchyLas 24.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 podłogę drewnianą (podłoga z desek) zawsze montuje się na legarach.co do wykończenia powierzchnii- wszystko zalezy od tego jak kiedyś była wykończona (lakierowana, woskowana, bejcowana?), impregnacja na własną rękę nie zda tutaj egzaminu, wcieranie ręczne daje efekt tylko na głębokość ok 5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts