lilaer 19.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja tylko chciałam powiedzieć Dzień Dobry. Dotąd tylko podglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.04.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dotąd tylko podglądałam a co będzie teraz? budowa domu? witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 20.04.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 20.04.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dziękuję za powitanie. Pierwszy krok zrobiony: jest działka - 10 ar ogrodzona, wiata drewniana (przykryta niestety eternitem) wszystkie media (nawet TPSA), chodnik, asfalt i latarnia Jeden minus to 20 minut do miasta gdzie teraz mieszkamy, niby nie dużo, ale czerwony autobus nie dociera. I jeszcze warunki zabudowy są. W tym roku nie zaczniemy chociaż miejscowy majster kusi (pewnie mało zleceń), mam nadzieję załatwić papierki w tym roku i ruszyć z początkiem przyszłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts