rogi 17.11.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Czy warto robić strop betonowy jeśli poddasze nie będzie użytkowe? Czy pozostać przy drewnianym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 19.11.2003 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 M. zd. warto - jeśli absolutnie nie chcesz pękających na spojeniach płyt g-k na suficie.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Zdecydowanie - betonowy.Trwalszy, solidny i naprawdę tylko trochę droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 20.11.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Wszystko zależy od Twoich preferencji. Ja mam drewniany, bo bardzo chciałem mieć belki drewniane na suficie. Mogłem zrobić wylewany i belki podwiesić ale zrezygnowałem z oszustw i belki są nośne tylko w połowie zakryte kasetonami wpuszczonymi pomiędzy. Jest to dość kłopotliwe ale jak ktoś się uprze to można i tak. Opisany sposób wcale nie jest tańszy (mam porównanie bo 1/2 jest wylewana) ale za to bardzo pracochłonny. Tak więc wszystko zależy co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 20.11.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 No i jeszcze pod betonowym nie będzie tak gorąco latem, jak pod drewnianym.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts